SkønhedHår

Utjuzhkom hår styling og hår curlere: hvordan man ikke skal gøre ondt i håret

Præcist og smukt stylet hår - nøglen til succes for enhver moderne kvinde. Selvom stabling procedure tager os lang tid til at arbejde stadig nødt til, fordi dagens lys med den pjuskede hoved, så vise sig ikke i det bedste lys.

I øjeblikket er der en række forskellige typer af pæle, men de mest populære er den styling utjuzhkom og curlere. I det første tilfælde er det muligt at opnå helt glat hår, mens den anden - for at gøre dem bulk eller i form af krøller. Hvis du vil vide, hvordan de skal gøre med dem folde, vi nu diskuterer.

Hår styling utjuzhkom

Utyuzhok - en god ting, fordi det kan bruges selv de mest uregerlige hår til at lave en perfekt glat og lige. Men ikke alle er så optimistisk. Hyppig brug af apparatet kan ikke være den bedste måde at påvirke tilstanden af hår, så eksperter anbefaler at bruge det kun i de mest ekstreme tilfælde. Og hvis sådanne tilfælde hver dag, må det være den rigtige tilgang til valget af strygning. Den billigste og på de tidspunkt er mest usikre utyuzhok med metalplader. Det er det, bare det samme, og bør bruges som sparsomt som muligt. Hår jern med keramiske plader er dyrere, men også skade håret det forårsager mindre. Endnu bedre, hvis de keramiske plader har en turmalin belægning.

Lægning utjuzhkom hår kræver også nogle få regler:

· Nå vaske dit hår med shampoo. Placer beskidt hår du er usandsynligt, at lykkes, og ikke æstetisk tiltalende det på en måde.

· Vent til håret tørre naturligt. Blow-tørring før om særdeles uønsket, da håret er anvendt på en dobbelt whammy.

· Anvend på tørt hår lotion til beskyttelse mod overophedning.

· Saml håret i en bolle, efterlader en lille krølle. Bruge dem på strygning, flere gange, hvis det er nødvendigt.

· Gør det samme med alle de andre hår.

· For at rette styling, kan hår drysses med lak.

Korrekt gjort utjuzhkom hår styling reducerer risikoen for skader. Af den måde, fyldte sin hånd, strygning, kan du ikke kun glatte dit hår, men også gøre dem krøllet, med henvisning til enheden som med curling.

Styling på curlere

Curlers - er et andet effektivt middel til hår styling. For eksempel, du ønsker at give dit hår volumen, så er det muligt at bruge store ruller, der ikke vende hår i slangekrøller, og kun hæve dem, hvilket giver en god mængde. Curlers vil være nyttige for dig, og hvis du ønsker at gøre krøllet hår eller hår til at blive til søde kucheryashki.

Den moderne marked er bare fyldt med en bred vifte af typer ruller: metal, plast, gummi, varme ruller, elekrobigudi mv Hvad er den bedste, du definerer selv .. Men reglerne for styling er de samme, uanset deres type:

· Vask dit hår, vente, indtil de tørrer ud. Skru dem på rullerne kan kun være fugtig, men ikke for tørt eller vådt.

· Du må ikke tørre dit hår, der er viklet på curlere. Mange af os elsker denne regel overtrædes, især når presset på for tiden. Men det kan føre til hår posekutsya tynde og skrøbelige.

· Hair Styling på curlere indebærer brug af særlige kosmetik. Den klassiske version - et søm og hår mousse. Sidstnævnte mulighed er den mest hensigtsmæssige, fordi skum har en let konsistens, hvilket skaber ekstra volumen og gør håret elastisk.

· Wrap hår i curlere sker ud: læs lille hårlok og tæt viklet i curlere i en vinkel på 900 ° C til hovedet. Gør det forsigtigt, endnu en gang, skal du ikke trække hår, så de ikke kommer til skade.

· Du kan snyde som separate tråde over hele hovedet, og alt hår. Kort sagt, over udlægningen af at bruge krøllejern kan altid drømme op og komme op med noget af deres egne, originale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.