ComputereUdstyr

4G-router til at give: beskrivelse, specifikationer, anmeldelser

Korrekt valgt trådløs router til opnåelse kosttilskud processen med at arbejde på grunden rekreation. Det kan hjælpe dig med at organisere og se film, og sociale netværk og surfe på internettet ressourcer. Især, at belægningen operatører er stigende, er satserne for sådanne tjenester fra tid til anden reduceres, og en imponerende liste af udstyr. Utrænet potentiel bruger i alt denne sort er ganske vanskeligt at forstå. Det handler om at møde denne udfordring, og det korrekte valg af netværksudstyr og vil gå på den.

Måder at organisere trådløst netværk

Trådløst netværk i landet kan organiseres i sådanne måder:

 • Med smartphone.
 • Brug af mobil router.
 • Med brug af en indretning, såsom den stationære router til at give med integreret slot til SIM-kort.
 • Du kan også løse dette problem ved hjælp af den stationære router, 4G-modem og en ekstern antenne.

Hver af disse metoder har både styrker og svagheder. Det handler om deres fordele og ulemper og mulige anvendelser, og vil blive yderligere diskuteret.

Udvælgelse af udstyr

Først skal vi bestemme rækkefølgen, hvilken form for mobilt netværk vil interagere at give routeren. Der findes flere typer af trådløse netværk nu. Denne liste kan identificeres:

 • GSM-netværk. Dette omfatter 2G standarder (i dette tilfælde er det muligt at beregne hastigheden af 500 kb / s i bedste fald, og denne standard kan betegnes som GPRS, WAP eller EDGE), 3G (tilstedeværelsen af sådanne belægninger kan påberåbe sig hastigheden af flere snese megabit per sekund, også i dette tilfælde kan være til stede UMTS notation, WCDMA, HSPA + og HSUPA - er alle derivater af den samme teknologi og er kompatible med hinanden) og 4G (anden typebetegnelse af mobilnetværk - LTE, den maksimale hastighed de kan nå 150 Mbps / s).
 • CDMA-netværk. De er af to typer - Rev.A (transmissionshastighed i dette tilfælde - 3,1 Mbit / s) og Rev.V (15,6 Mbit / s - spidsbelastningsperioder for sådanne belægninger, er de undertiden benævnt 3G).
 • WiMAX - disse netværk er for det meste bygget til udsendelse af information. Hastigheden de kan nå op til 28 megabyte per sekund. De er undertiden benævnt 4G.

Uanset hvad det var, men det var den første type af mobilnetværk var i øjeblikket den mest udbredte. Derfor er den mest korrekte orientering på dem. Desuden er de bagud kompatible med hinanden. Det er 4G-udstyr uden problemer kan arbejde i 3G. Og sidstnævnte kan registreres og fuldt operationelt i lavere orden netværk, dvs. 2G eller GSM.

Trådløst netværk-baseret smartphone

Den mest økonomiske og mindst forsvarligt mulighed for at oprette et mobilt netværk i landet - er brugen af en smartphone. Selvfølgelig konfigurationen fleksibilitet af mobile enheder kan du inden for få minutter til at løse dette problem. Men nu med den hastighed og kvaliteten af dækningen i dette tilfælde kan være et problem. Høj hastighed kan kun opnås i nærværelse af et stærkt signal fra den mobile netværksoperatør (dvs. relativt tæt på tårnet).

Og denne betingelse ikke er på de enkelte lande site er mulig. Ja, og WiFi-senderen indbygget i smartphone kan ikke give et stærkt signal. Derfor vil belægningen område være lille i denne situation. I bedste fald - et par værelser på samme etage. Men her er at teste, før de køber den stationære netværksudstyr, er denne fremgangsmåde berettiget.

Mulighed med en mobil router

Du kan også købe specielt 4G mobil router til at vidne. Men denne løsning har en række væsentlige ulemper. Dette behov for løbende at overvåge batterispændingen på en enhed, og en svag mobilnetværk transceiver og en relativt lille aktionsradius på et sådant apparat. Det primære anvendelsesområde for deres anvendelse - er at skabe en mobil punkt for adgang til det globale web i en høj kvalitet sædebetræk, det vil sige inden for de større byer.

Hvis huset er relativt tæt (2-3 km) fra mobilmaster, er det den bedste løsning, som til en lav pris gør det muligt at få det maksimale resultat. Det er muligt, selvfølgelig, nødvendigt at finde dyrere, sådanne anordninger med en indgang til antenne, og bruge det selv langt væk fra mobile platforme. Men med denne metode det omdannes på konventionel router med en stationær monteret eksternt modem 4G-c antenneindgang. I det andet tilfælde, dens værdi er meget mindre, og at bruge netværket udstyr mere end berettiget.

Eksempler på mobile routere

Som et eksempel på en sådan mobil router kan reduceres ved E5573 model Huawei. Det er en stor-4G-router til afhøring og ikke kun. indbygget batteri kapacitet på 1500 mAh ham. Det er nok i 4-5 timer i nettene af 4. generation. Der er også støtte til 2G og 3G.

Et andet vigtigt element i denne enhed er, at det kan fungere i repeater-funktionen. Den eneste ulempe ved denne model - en høj pris, som i øjeblikket er omkring 6000 rubler. Men i dette tilfælde er det mere end nogensinde berettiget: kvaliteten af udstyret fejlfri.

Fast router med en slot til SIM-kortet

Der er også i dag, at enheder som fast WiFi-router giver et slot til at installere SIM-kortet. Sådan en router i princippet fordobler den foregående. Men kun indretningen var mobil og kan overføres til en hvilken som helst del af forstæder område, og i dette tilfælde vil en router fastgøres til udløbet, som er installeret i strømforsyningen.

Igen kan et sådant system fungerer korrekt kun i relativ nærhed til celle tårn, der er, i en afstand på 3 km. Over denne værdi, vil netværket signalet reduceres, og transmissionshastigheden - falde. Derfor er denne enhed, så vel som de to foregående, passer perfekt til forstæderne til de store byer. Det er, hvor kommunikation tårne høj densitet, såvel som niveauet af cellulær signal.

Eksempel router med en slot til et SIM-kort

Lad os beskæftige sig med dem, som i denne version er at vælge en router til afhøring. Hvad er den bedste af dem på de parametre og karakteristika? Svaret i dette tilfælde er en - 4G-N12 fra ASUS. Har en spalte, port 4 er at skabe en kabelforbundet del af netværket, er der to antenner, der er 1,5 gange forøgelse WiFi signal dækning.

Til dette tilføjer en god pris informativ panel og kan installeres på alle overflader: vandret eller lodret. Routeren selv understøtter alle nuværende 4. generation GSM kommunikation. Et andet plus af denne model - nem at sætte op. Det eneste, du har brug for - er at sætte parametrene for trådløse netværk. Alt det andet sker automatisk - denne forbindelse til det mobile operatørs net, og installation af profilen, og indstillingsværdier.

Kombinationen af "stationære router og 4G-modem antenneindgang"

Men hvad med dem, der har et forstadsområde væk fra mobiltelefon tårne? Hvordan man vælger en router til at give dem? Hvilket sæt af netværksudstyr er nødvendig for at opbygge et sådant netværk? Svaret i dette tilfælde en: router med USB-terminal (som kan installeres i et eksternt modem), et eksternt modem, med en ekstern antenne, koblingen ledninger og antennen selv.

Dette sæt vil fungere overalt og vil give både fremragende signalkvalitet selv væk fra mobiltelefon tårne og high-speed transmission. Den eneste ulempe i dette tilfælde - er de høje omkostninger af udstyret på grund af det faktum, at pakken udvider en særlig præstation af modemet, ikke-standard model af routeren, antenne og tilslutningskabel.

Udvælgelse af udstyr til stationær router og 4G-modem

Det første skridt er at opfordre abonnenten support telefonnummer og finde ud af kvaliteten af belægningen i området af interesse. Også i dette tilfælde er det nødvendigt at finde ud af placeringen af den nærmeste mobilmast og for at præcisere afstanden til det.

Efter at vælge 4G-modem model. Den skal understøtte alle tre typer af de mest almindelige mobilnet, som er baseret på GSM-teknologi. Desuden skal han have en indgang til en ekstern antenne. Vælg derefter den eksterne antenne. Jo mere hun får i decibel, jo bedre.

Vælg derefter WiFi-router med en ekstern antenne til afhøring. Han skal have en USB-port, og det skal understøtte den valgte 4G-modem model i software. For større sikkerhed anbefales det at tjekke med sælger 4G-kompatibel modem og router. Efter at købe et sæt af udvalgte netværksudstyr.

hvordan du konfigurerer

Du kan naturligvis til at opbygge og konfigurere netværksudstyr til at tiltrække specialister. Men du kan selvstændigt udføre denne operation og oprette en "hybrid» 4G WiFi-router til at vidne. Installation procedure i denne sag, er som følger:

 • Installer SIM-kortet i 4G-modem.
 • Vi vælger det rette sted at installere antennen. Beslaget bør være fast fikseret. Sæt fadet, men do not fix it.
 • At vælge et sted at installere routeren og modemmet. Jo kortere afstanden fra antennen til modemmet, jo bedre signal og ovennævnte transmissionshastighed. Også nærliggende stikkontakt bør være at organisere udbuddet af routeren. Installer routeren og modemmet. Tilslut strømforsyningen til routeren.
 • Vi videresender tilslutningskablet og tilslut det til udstyret.
 • Når kredsløbet er samlet, kontrollere dets nøjagtighed og giver spændingen.
 • Nu til den finjustering får brug for 2 personer. Roterende bevægelse antennen i et cellulært tårn arrangement retning (der gør én person) opnå maksimal signalniveau (dens værdi ser anden person). Værdien af sidstnævnte er nødvendig for at styre en pc ved hjælp af en speciel software applikation. Engang opnået den maksimale værdi, fastgøre antennen i denne position.
 • Det næste skridt er at konfigurere routeren på programniveau: sæt navnet på netværket, adgangskoden dertil parametre for netværksdækning.

router Eksempel 4G-modem og den eksterne antenne

Bedste router til at vidne i dette tilfælde - det Keenetic 4GIII fra Zyxel. Det understøtter stort set alle eksisterende modeller af 4G-modemer. Også har en fremragende pålidelighed og er umiddelbart ekstern antenne 2 (dvs. trådløst signal zone vil blive øget til to gange). Således omkostningerne ved det er meget demokratisk - omkring 3000 rubler.

Dette er den bedste router til afhøring dag. den sidste mulighed overvejes, trådløst netværk giver også høj hastighed i næsten alle tilfælde. Det anbefales at bruge den, og i alle tilfælde, uanset hvilken range finding basen. Han vil arbejde overalt. Kun med en passende antenne gevinst skal justeres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.