Sport og FitnessUdstyr

Ministepper: anmeldelser, fordele og ulemper

Ministepper, anmeldelser hvoraf der er mange sportsgrene onlinebutikker er den mest overkommelige cardio. Billigere bare jogging i parken og sjippetov. Men på gaden kan det regne, og hvis ikke sneen falder. Og hoppe ved, hvordan at elske er ikke alt. Derfor er de fleste mennesker vælger en mini-stepper. Anmeldelser fitness fagfolk om denne simulator er ikke altid klart. Nogle af hans ros, mens andre anbefaler denne simulator på den sidste tur. Lad os tale mere om fordele og ulemper. Forinden finde ud af, hvad slags en simulator?

Hvad er ministepper?

Ministepper - det er cardio, simulerer gå på trapper. Træning på det hjælpe at tabe sig, udvikle benmusklerne og forbedre sundheden gennem revitalisering af alle organer og systemer. Ministepper, anmeldelser af der er placeret på fabrikanternes websteder, den består af to pedaler (kan være både afhængig og uafhængig) og maskinen. Du kan justere belastningen på nogle modeller. Ud over den pedalen simulator kan være skinner til at engagere overkroppen muskler og computeren. Der er mellemliggende muligheder, hvor der i stedet for håndlister installerede Cord grip-ekspandere. De er godt fyldt med den skulderåget og optager ikke plads i lejligheden. Mange muligheder for dyrere modeller: software kontrol, måling puls, skridt osv Men de vejer under 100 kilo og ikke meget egnet til små lejligheder ... Them et sted i motionsrum. Der findes mange forskellige mærker, men det bedste er solgt mini-stepper "Torneo".

fordele

1. Lav pris. Den nemmeste simulator koster omkring $ 50.

2. Compact. Hans vægt ikke er mere end 8 kg, og besatte et areal på ca. 1 m2. Hvis det ønskes, kan stepper tage med dem selv på en forretningsrejse.

3. Sikkerhed. Simulatoren er konstrueret således, at den tilskadekomne fælles på det er næsten umuligt.

mangler

Selvfølgelig ministepper, anmeldelser hvoraf der er mange diskussionsfora, er det ikke uden ulemper. Men de er vigtige kun for professionelle atleter, men ikke for folk, der ønsker kun at styrke dine muskler og dit helbred. Dette skyldes det faktum, at sportsfolk kræver høj belastning. Få dem på stepper vil ikke fungere. Almindelige mennesker til at opretholde en god form, høj belastning er ikke nødvendigt! Elskere af cykling tilstand af ensartethed bevægelighed under træning. De ønsker at argumentere to argumenter.

For det første under cykling bevægelsen også adskilte sig ikke en sort. Og for det andet, som en cykel og motionscykel er meget dyrere end ministepper, anmeldelser om hvor man kan finde det er ikke svært. Nogle mener, at det er bedre ikke at bruge penge er ikke en simulator, og blot gå rask. Vandring - et godt alternativ til stepper, de er meget mere nyttigt, men ikke alle ønsker at gå hver dag i en halv time. Også kan forebygge dårligt vejr eller miljømæssige forhold. Generelt alle beslutter for sig selv hvad man skal vælge, men ministepper vil være for dig en stor hjælp til at opnå en god fysisk form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.