Sport og FitnessUdstyr

Cykel Merida TFS 100-D: Sammenligning med konkurrenter og anmeldelser

Cykel Merida TFS 100 vedrører en universel model. Det er muligt at kunne navigere i byen, langrend og bjergstier. Sådanne muligheder opstår takket være de brede hjul, støddæmpere og en fremragende blød affjedring forgaffel. Pålidelig skift styreenhed gør det muligt at justere på at overvinde de forskellige spor sektioner. Vist eksempel er egnet ikke kun for begyndere, men også for den erfarne rytter søger at erobre terræn. Cykel er designet til at rejse med stil, langrend, udstyret med 24-trins gearkasse og høj kvalitet udstyr. Ekstra komfort og sikkerhed af bevægelse tilvejebringer et justerbart dæmpningssystem og dobbelt fælg typen Matts Pro D. Overvej funktionerne i denne maskine, dets analoger, såvel som kundernes feedback.

generelle oplysninger

Merida TFS hjul apparatet 100 er udstyret med en ramme fremstillet af en aluminiumslegering, og de hydrauliske bremser af skivetypen. De er lavet på basis af en særlig profileret rør TFS teknologi og overholde de højeste pålidelighed og styrkeparametre. Dette design forenkler betjeningen af cyklen. Komfortabel og sikker kørsel kombineres med holdbarhed af enheden.

Shimano Alivio gear node gør det muligt at justere tempoet tur, afhængigt af præferencer rytteren. Rytteren kan nemt finde en behagelig stilling, hvilket er vigtigt ikke kun for de ekstreme ryttere, men også for dem, der gerne lange ture.

Merida TFS 100 cykling karakteristika

Følgende er parametrene for det tekniske plan enhed under overvejelse:

 • Type af brug - for voksne.
 • År - 2013.
 • Omfanget af brug - gå, fjeldvandring, langrend.
 • ramme Materiale - en legering af aluminium.
 • plug design - fjeder-elastomere mekanisme til at flytte 10 cm.
 • Ratstamme - Threadless Semi-Integrated System.
 • Hjul - Merida Race, 26 x 2.1.
 • At have en dobbelt kant.
 • Metal-kortets kabel.
 • Bremser - disc, forreste og bageste sports hydrauliske elementer.
 • Transmission - 24 hastighed, glæde og startkontakten med trigger skiftere er udstyret med et par løftestænger.
 • Stjerner skriver - 3 (fra 24, 34 eller 42 tænder).
 • Udformningen af styretøj - den buede form.

Læs mere om rammen

stelenhed kvalitet er ganske udmærket, herunder geometrien og materiale i fremstillingen. Elementet er designet til at køre på ujævne veje og bjergområder. Længden af den nedre pen er 42 centimeter. Dette giver dig mulighed for hurtigt at få fart på veje med nogen lettelse.

Cykel Merida Matts TFS 100 - en af de bedste eksemplarer af sin klasse, kan dens ramme modstå betydelige belastninger, med ikke en meget stor masse og originalt design.

Desuden er det værd at bemærke den lavere profil af den forreste trekant rør. Denne detalje øger den strukturelle stivhed og giver cyklen den oprindelige ydre.

udstyr

Merida TFS 100 er udstyret med en suspension gaffel typen RST Gila 100 ML. Det er en fjeder-elastisk anordning, der er let og giver en kørekomfort ved nonintersection terræn. Cyklister vil sætte pris på de uerfarne ryttere og professionelle atleter (som en uddannelse instans).

Hvis du bruger en tohjulet maskine i langrend tilstand, i godt vejr, bilen stikket er helt nok til at rejse i byen og andre spor, ikke kun om sommeren, men også om vinteren. Tilstedeværelsen af låseindretningen tillader sikker bevægelse i alle forhold, selv når de rejser i en afstand af hundredvis af kilometer. Samlet Merida TFS 100 - er ikke kun en sport cykel destination, men også en model for de aktive by- ture.

Andre systemer

Bremsesystemet af cyklen - det er en tid-testet Hayes MX5 node. Han teknisk er kun lidt ringere mekanisk analog af Avid 7, men dens funktion udføres nøjagtigt. Pålidelig mekanisme til harddiske sørger for, at bremserne ikke vil bøje sig og undlod ikke på den kritiske situation opstår.

Hjul på Merida TFS 100 sat på parret af fælge, monteret med dæk brede mærke. Mindre besvær kan levere en bred bageste nav gummi stænkskærm på venstre side. Han begynder skurrende, hvis ikke smøres dele i tide. Generelt betyder dette site ikke kræver særlig pleje og er meget pålidelig.

speed shifter Shimano Alivio ikke rangeret blandt de højeste kategori, men den gør sit arbejde ordentligt. Selv ved krydset dele af ruten problemerne forventes hvis korrekt justere tætheden af kablet og drift af mekanismen. Når du køber en cykel og studere denne betjeningsvejledning. Dette vil gøre det muligt at forstå nuancerne i brug, hvad angår tjeneste og de særlige kendetegn ved kørsel.

Fordele og ulemper

Fordelene cykel Merida Matts TFS 100-D omfatter følgende aspekter:

 • Let og stærk rammekonstruktion af aluminiumlegering.
 • Hurtig og støjsvag drift.
 • Evnen til at vælge den ønskede hastighed på 24 positioner.
 • Kvalitet forsamling.
 • Tilstedeværelsen af særlige enheder på rattet til længere ture.
 • Fremragende skivebremse system sikrer pålidelig stop i alle tider af året.
 • Justerbar Blød og front suspension.
 • Evnen til at skifte direkte i bevægelse.

Blandt ulemperne cykel Merida Matts TFS 100 kan nævne følgende:

 • I første omgang kan sædet ikke synes meget komfortabel.
 • Fraværet af gennem fastgørelseshuller til montering af vingen, at mange mennesker er årsag utilfredshed, fordi der er behov for at finde egnede elementer i tilfælde af reparation eller tuning.
 • I skarp afmonteres har cyklen en sandsynlighed på en krog på rammen eller kæden.
 • Etablerede dæk er ikke velegnet til at bevæge sig over ujævnt asfalt fortovet.

Cykel Merida TFS 100-D: forbruger anmeldelser

Ejerne betragtes cyklen mærket dets høje pålidelighed og holdbarhed. De vigtigste fordele opført flere niveauer skift enhed, god build, pasform og holdbarhed af rammen. Efter års brug cyklen næsten ikke mister sine kvaliteter, hvis vi udfører drift og forebyggende vedligeholdelse korrekt. Den sidste operation består af rettidig smøring af friktionsdele, dæktryk og montering af fastgørelseselementerne.

Blandt de konstaterede mangler forbrugerne stærk stivhed sæde, lav pålidelighed af pedalerne. Der er situationer, hvor denne node mislykkes efter et par års brug. Prisen på cyklen er 20 tusind rubler. De fleste ejere ønsker ikke at ændre dette tohjulet maskine, et bevis på pålidelighed og brugerkomfort.

analoger

Før du køber en cykel, skal du bestemme de nødvendige parametre og dens anvendelsesformål. For eksempel modellen Merida Matts TFS 100 er perfekt ikke kun for sightseeing, men også for ekstrem konkurrence nonintersection eller bjergrige terræn. Følgende mærkerne er blandt de største konkurrenter betragtes velomashiny:

 • "Merida" -serien 300 og 200.
 • GT eller Gary Turner.
 • Giant, Trek, Scott.

Alle disse ændringer har gode egenskaber, er omtrent lige i sin klasse. Imidlertid er tohjulet maskine anset fordelagtigt at kombinere europæisk kvalitet og demokratisk pris.

For at opsummere

Sammenlignet med konkurrenterne, ovennævnte, populariteten af cyklen anses på grund af den høje byggekvalitet, pålidelighed bremsesystemet, samt ganske acceptabelt prissætning. Denne cykel er en af de klareste repræsentanter for sin klasse, er udstyret med en stiv og holdbar ramme, gode bremser og alsidig i brug. I betragtning af den lave vægt, cyklen er til rådighed til brug for ekstrem rejse, og for byvandringer.

En forholdsvis lille pris, god kvalitet og alsidig funktionalitet gør cyklen populær i mange lande. Hertil kommer, at denne bevægelse ikke blot giver selvtillid, men ikke skader miljøet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.