Sport og FitnessUdstyr

Hvordan til at vælge en cykel for piger og bedstefar

Mange mennesker ikke undre sig over, hvordan du vælger en cykel til en pige, der mener, at dette køretøj er egnet til alle, uanset køn. Men forskellen mellem mænds og kvinders cykel er: Det er i nogle designfunktioner.

Billige cykler til forskellige formål

Hver dag, fans af cykling sidde på din tohjulede ven og gøre en lille tur. Cykel - transport, som ikke er bange for trafikpropper, og et fremragende valg af transport for dem, der ikke ønsker at gå ned i metroen. Men, at købe det, du skal overveje ikke kun stil med kørsel, men også gulvet i ejeren. Cykling kan være, da 2 år! 12- og 16-tommer modeller vil allerede blive betragtet som teenager. Cykler til voksne er opdelt ikke kun på hjulets diameter, men også den stil af kørsel, som tilsigtet (bjerg, hybrid, etc.). Baseret på det faktum, at den gennemsnitlige cyklist ofte rider rundt i byen, bliver det en model af mountainbike (de er ikke meget velegnet til bykørsel, men modificeret), eller "hybrid" (samme model som i det første tilfælde, men hjul i sin store og tynd). I de nyeste modeller af god rentegning og gode højhastigheds-egenskaber. Med disse parametre er det nødvendigt at starte nogen samling af cykler, hvis du ikke ved, hvordan man vælger en cykel. For kvinder, de vil variere yderligere understel.

Hvordan konverterer jeg en mountainbike for byen miljø?

Denne cykel er designet til off-road kørsel, men det kan ændres. For det første, til bykørsel brug for en anden gummi. Dyb slidbane vil holde dig, og du vil ikke overskredet. Mere hybrid model for byen. Cyklerne er bemærkelsesværdige? Deres diameter hjul - 28 inches (dette er den største hjul til en cykel), et glat dæk under kørsel tillader ikke at klamre sig til bump i vejen, da de har en behagelig klassisk stel. Så med cyklen typen er klar. Men før du vælger en cykel til en pige, skal du afhente og andre detaljer.

Hver person - individuel cykel!

Den specifikke model er valgt i henhold til væksten i sin fremtidige ejer. Stå så cykelstellet var mellem dine ben. Afstanden mellem rammen og du skal være 5 - 10 centimeter. Den næste fase - fit cykel pasform. Sid på det, sætte en fod på pedalen. Fodpedalen i nederste position bør let bøjet. Rattet kan indstilles i hældning, for en mere komfortabel kørsel, kan du hæve den eller, tværtimod, lavere.

Og et par anbefalinger ...

Husk, at en cykel er valgt til rammen. Bedst af alt, hvis det er lavet af aluminium. Køb en ramme til en cykel kan da være mere alvorlige, men når vægten stiger, vil dit køretøj være vanskeligere at flytte eller blive flyttet. Så inspicere bremserne. Hvis du kommer til at ride gennem mudderet på vejen, skal du vælge skivebremser. Hvis dine ruter er i byen, stop og bremsning "wi-break" system. Og, selvfølgelig, gummi. For kørsel på asfalt nødvendig slick dæk. Bemærk venligst, alle cykler sælges uden vinger, men de kan købes separat. Sædet, hvis du ønsker det, kan du også ændre. Før du vælger en cykel (for en pige, eller enhver anden person), og husk, at en kvalitet mountainbike vil koste mellem 15 og 000. Billigere modeller er udstyret med bremsesystemer og højhastigheds-switche med lav kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.