TravelingRejsetips

Yeisk, strand "Kamenka" - hvile for hele familien

En af de mest besøgte byer i den sydlige del af vores land er byen Yeisk. Beach "Kamenka" indtager en førende position i popularitet som det bedste sted at slappe af i spaen. Dette er et godt valg for familier med børn.

beskrivelse

Ikke bare en badeferie, men også en masse interessante og underholdning faciliteter, der vil appellere til både voksne og et barn, for at tilbyde gæsterne Yeisk. Beach "Kamenka" er placeret i centrum af alle de mest berømte steder. Han fik sit navn på grund af de mange små sten og skaller, som er dens grundlag og skabe en dejlig effekt af fodmassage og ryg.

Hvorfor er det så populært blandt familier med børn Yeysk? Beach "Kamenka" en bunke sand på et sted tættere på byens havn. Dette sted kaldes "ged" (børns) strand, da det er meget lavvandet. Børn har det sjovt bygge sandslotte på kysten og plaske i det varme havvand.

infrastruktur

Quay "Kamenka" anlagt. For en strand ferie turister og beboere her har alt hvad du behøver:

 • liggestole og parasoller huslejer, der vil beskytte mod solen;
 • omklædningsrum til skiftetøj vil skjule fra nysgerrige øjne;
 • et brusebad kan skylles fra sandet;
 • udstyret med toiletter;
 • sikkerhed af feriegæster giver professionelle reddere og faglærte sundhedspersonale.

Gæsterne kan drage fordel af valgfrie ydelser Cafe "Kamenka" eller restaurant "Cossack Kuren", som er berømt for retter Kosak køkken. Restauranten er meget hyggelig og har en flot interiør. Han stiliseret mini-gård, hvor der er en hytte med et strå-dækket pergola, keramik og en brønd. På strandpromenaden har også flere virksomheder, hvor du kan spise lækre snacks.

Ned til havet promenade med dem, der kom til hvile i Yeisk. Beach "Kamenka" udstyret til denne stige overgange. For forældre med barnevogne der er en særlig sti fra gaderne i Rostov.

underholdning

Til "Kamenka", kan du finde en masse alle mulige underholdning. På stranden kører sportsudstyr til en række forskellige holdspil. Voksne kan ride på en "banan", cheesecake, katamaran, og børnene masser narezvitsya på trampoliner.

Ved krydset af Rostov og Schmidt er vandland "Nemo" akvarium, delfin og krokodillefarm. Delfinerne kan ses på samme tid rørende og brandbomber show med delfiner, søløver og hvalrosser.

Fans af ekstreme sportsgrene kan nyde en enestående vandland "Nemo", hvor der er mange vandrutsjebaner, tårne, swimmingpools og trampoliner. Med eksotiske krybdyr og insekter kan få at vide i "krokodille canyon." Et akvarium "Shark Reef" overraskelse besøgende mangfoldighed i den undersøiske verden, som er den eksklusive glubske hav hajer.

Besøger disse steder diversificerer badeferie dem, der kommer på ferie i Eisk. Beach "Kamenka" i aften, også er ikke tom: diskoteker afholdes her.

anmeldelser

Ferierende, der besøger stranden, "Kamenka" i Yeisk, anmeldelser forlader eneste positive. Det generelle indtryk om resten her er god. I sine kommentarer, turisterne forlader sådanne positive oplysninger:

 • Havet er lavvandet på Kamenka, børnene virkelig gerne.
 • En masse underholdning: du kan ride og på havet, og skyde på skydebanen, og spille volleyball.
 • Der er en lille sektion udstyret med alle former for underholdning, hvor du kan efterlade børn under opsyn.
 • Glad overflod af souvenirbutikker og et udvalg af oppustelige legetøj.
 • Strand ren, ren hele tiden, en god indgang i havet.
 • På stranden "Kamenka" liked de smukke aften solnedgange.

Alle de ovennævnte fører til den konklusion, at den bedste hvile i Yeisk - "Kamenka", stranden, der efterlader kun positive indtryk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.