TravelingRejsetips

Hvor skal vi hen med børn i Alushta?

Alushta - en af de mest fantastiske resorts. På dette tidspunkt, en enorm mængde af underholdning for børn i alle aldre. Ankommer i Alushta, kan forældre være sikker på at barnet er sikker på at finde sig selv hobby for alle. Så hvor de skal gå i Alushta med børnene, uanset tid eller vejr?

Når vejret favoriserer, turister forsøge så meget som muligt til at tilbringe mere tid udendørs. Men det er usandsynligt, at børn vil være interesseret i at vandre planløst langs gaden. Derfor anbefales det at besøge med dem interessante steder.

Vandfald Jur-Jur

Denne naturlige vidunder ligger omkring udvej. Derfor vil selv den vandretur til det være et fantastisk eventyr for børnene. Da de nåede det sted, ikke en enkelt person, hvad enten barn eller voksen, ikke kan modstå den skønhed af vandfaldet. Kraftfulde uudtømmelige vandstrømme ned ned gennem tre stadier. Fra denne spektakulære billede fra ethvert barn sikkert fange ånden.

Museum for ulykker på vand

Institutionen ligger også nær udvej. Hans fag - er sunket i et krydstogtskib. På det store område er massen af genstande fundet i dybet af havet. I sådan et sted barnet kan føle sig som en rigtig erobrer af havene, eller endda en pirat.

Aquapark "Almond Grove"

Hvor skal vi hen i Alushta? Anmeldelser af mennesker, der har været i vandland, er en klar indikation af, at besøget er værd dette sted. Efter alt, hvad der kunne være sjovere end sjov på vandrutsjebaner? Waterpark ligger på det område svarende til to hektar. På dette område passer flere pools, vandrutsjebaner, dias, vandfald, springvand og andre attraktioner.

Hertil kommer, at vandland er en reel VIP-zone, hvor du kan slappe af og nyde solen i en behagelig og rolig atmosfære. På stedet er en børns underholdningscenter bar og fastfood-steder, hvor du kan spise i komfort i vandland.

Valley of Ghosts

For de modige unge besøgende til byen, er der en reel Valley of Ghosts. Dette sted er bemærkelsesværdigt i, at konturerne af klipperne kan du skimte konturerne af personer og menneskelige figurer. I dette tilfælde har alle billeder er skabt på en naturlig måde, der er naturen. Derfor område og var så fascinerende navn.

Aluston fæstning

Utrolig smuk sted, der har en gammel historie. Fæstningen blev bygget tilbage i det VI århundrede. Men dens ruiner overlevet til vor tid. Bestemt børn bliver interessant at se de smukke bygninger fra oldtiden og lytte til hendes historie.

Dendrozoopark

Hvor skal vi hen med børn i Alushta? I dendrozoopark. En anden af de fantastiske steder i udvej. Parken, der ligger i det fri, levende dyr i skoven. Der kan du møde ræve, hjorte og endda vildsvin. Også i zoo er en smuk sø, som blev valgt af svaner.

legeplads

Hvor skal vi hen i Alushta med børnene? Selvfølgelig ved en legeplads. For de yngste besøgende på udvej blev bygget en legeplads med masser af dias og gynger. Det ligger lige i centrum af Alushta, i parken. Ren luft og rolig atmosfære vil hjælpe voksne til at slappe lidt af, mens deres børn har det sjovt.

børn jeeping

Hvor skal vi hen i Alushta med barnet? Du kan besøge med børn jeeping. Det er denne fascinerende "tiltrækning" lige på havnefronten. Børn har mulighed for at ride på en mini-biler af forskellig art. Så for de små prinsesser på dette sted er de damer biler, og for de frække drenge har en kopi af en militær, politi og andre biler. Således, hvert køretøj er forskellige fra hinanden, og mængden af kontrol metode hjul.

ridning

I bydelen af den udvej, der er omkring ti heste klubber, hver med en bred vifte af levende heste. Afhængig af barnets alder bør vælge det sted, hvor de skal gå. Ja, i hvert af de klubber har deres egne ruter med forskellige grader af åbenhed. Men uanset hvad klubben er valgt, er der ingen tvivl om, at barnet vil få en masse glæde og positive følelser.

Når vejret dystre vejr og tage en tur rundt i nabolaget er der ingen vej ud af regnen, skal du ikke fortvivle. I Alushta er mange underholdende steder at besøge, og i dårligt vejr.

Dolphinarium "Akvarel"

Hvor skal vi hen i Alushta i regnvejr? Den delfinarium. På dette tidspunkt indsamlet straks sjovere for børn. For det første er alle de besøgende, venter på en fascinerende show-program med deltagelse af delfiner. For det andet er der mulighed for at svømme med disse fantastiske dyr. For det tredje, i "Akvarel" Der er forskellige attraktioner, og har endda sin egen samling af eksotiske fisk og havdyr.

Alushta Aquarium

Det er yderst interessant sted placeret under jorden. I alt akvariet har 4 værelser. De lever ikke kun fisk, der er der for mere end 250 arter, men nogle arter af skildpadder og endda krokodiller.

Samtlige værelser har bestemt tema og fortæller om visse arter af fisk og dyr. For ethvert barn så vidunderligt udflugt bliver ikke kun interessant, men også nyttig. Efter bekendtskab med eksotiske indbyggere i havene og oceanerne er ikke muligt i hverdagen.

Museum brownies

Hvor skal vi hen i aften Alushta? Museet for brownies. Sandsynligvis, næsten alle børn tror på eksistensen af alle mulige mytiske helte. Ingen undtagelse og brownies, som ifølge legenden, vogte hus og beskytte sine indbyggere. På landet er der ikke sådan et museum med sådan et tema. Denne virksomhed indsamlet flere hundrede forskellige figurer brownies, som hver især er overraskende på egen hånd.

Entertainment Center "Halloween"

En af de mest elskede børn. Slot ser meget imponerende om aftenen, når lysene tændes. Men i løbet af dagen børnene bare skriger af glæde, når de kommer ud af centrum, fuld af skrækhistorier og horror film.

Biograf "Storm"

For elskere af ro og målte hviledag åbne døre 3D-biograf. Stereofilmy og lydkvalitet vil hjælpe børnene til at fordybe sig i en behagelig atmosfære. I biografen har altid præsenteret de nyeste og mest interessante film og tegnefilm.

MultiPark

En fantastisk sted, hvor der var et stort antal "cartoony" og eventyr figurer, i stand til at give hvert barn den glæde og fryd. På dette tidspunkt, der er alle mulige tegn i både russiske og udenlandske tegnefilm og serier. Børn nemt genkende hver af dem.

For familier der bekender sig til en sport livsstil, Alushta finde også underholdning. Til alle på resort er flere cykeludlejning. Fælles besøg med børnene, ikke kun for at samle alle medlemmer af familien, men også gør det muligt at besøge et stort antal naturskønne pletter.

Udlejning af moderne kajakker

En anden fantastisk tur for et barn uanset alder. En spændende svømme i en kajak på det store havoverfladen vil give hele familien glade minder for livet.

Paintball Club "Alushta"

Paintball er allerede blevet en af enhver underholdning for folk i alle aldre. Action spil i teamet og strategisk tænkning er meget nyttigt for børn. Især i Alushta har en privat legeplads, der er udstyret med alle mulige strukturer og bygninger.

Sports Center "Spartak"

På dette sted helt sikkert brug for at gå til folk, der ikke kan forestille deres liv uden tennis. Børn vil også være interessant at prøve en ny sport.

konklusion

Nu ved du hvor man kan gå i Alushta (Krim). Der er mange spændende steder i byen. Og da Alushta - en familie udvej, så der er masser af steder at underholde de yngre besøgende. Heller ikke glemme, at byen ligger tæt ved havet, så der vil helt sikkert ikke til at kede. Efter alt, strandene er alle mulige attraktioner og underholdende spil. Gå på havet lille skib, hvor du kan ride med hele familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.