FormationHistorie

Rusland i World War I.

Udgangspunktet for den første verdenskrig anses for at være det tidspunkt, hvor den arving til tronen i Østrig serbiske sammensvorne blev elimineret. Af denne grund, Østrig-Ungarn erklærede krig til Serbien, Tyskland - russisk, men med tiden er det med deltagelse af Frankrig, England, og en anden tredive to stater.

Rusland i Første Verdenskrig førte kampen for indflydelsessfærer og opdeling af verden, deres interesser det spredt sig til Konstantinopel, Balkan og Sortehavet stræder, fordi besiddelse af lettere fri adgang til Middelhavet. Også, der var en kamp mod de økonomiske konsekvenser af Tyskland.

Selskabsmeddelelse Tyskland krig i august 1914 bidrog til den voksende patriotiske stemning i det russiske samfund, som har ført til den samlingsregering og de mennesker, samt nedgangen i den revolutionære bevægelse, som blev lanceret i 1912. Men denne våbenhvile ikke vare længe, og snart (efter talrige Sovestky hær nederlag) igen sammenstød mellem oppositionen og regeringen.

Rusland i den første verdenskrig, for at redde deres allierede (Ententen og Frankrig), indledte en offensiv i Preussen. For det første udviklede ganske vellykket, da Tyskland for sin undertrykkelse fra Vestfronten trak en del af deres kroppe, men Sovjet blev besejret de franske væbnede styrker vandt slaget ved floden. Marne. Adskillige passerer de militære operationer i den russisk-østrigske front ved udgangen af 1914 havde fjenden mistet halvdelen af sine tropper.

Ifølge resultaterne af det samme år blev det klart, at Ruslands allierede i første verdenskrig var i stand til at ødelægge Tysklands planer om at gennemføre kampene og tvang hende til at kæmpe på to fronter. Men selv da , den sovjetiske hær begyndte at føle manglen på udstyr og ammunition. Ved at udnytte denne situation, østrigske og tyske styrker begyndte offensive operationer, og i 1915 blev Galicien, Litauen, Polen og Volyn tabt. Men på trods af de militære sejre i Tyskland, hun var aldrig i stand til at opnå den sovjetiske hærs overgivelse.

På dette tidspunkt, det begynder at stige utilfredshed med myndighederne i Rusland. Krigen trak ud, så den øgede anti-krigs følelser, har det medvirket til en overtrædelse af handelsforbindelser, hvilket førte til et fald i industriproduktionen, at stoppe udviklingen af transportsystemet.

Rusland i Første Verdenskrig var jeg ikke i stand til at levere de behov, som den forreste. Alt dette har forårsaget væksten i sociale spændinger i landet og den politiske virksomhed forskellige grupper underminerer troværdigheden af myndighederne.

Under krigen, er kongen blevet erstattet af en lang række ministre, som indikerede, at monarkens manglende evne til at finde en vej ud af den nuværende situation i landet. Ved udgangen af 1916 begyndte vi at dukke arbejdernes bevægelser, der havde en anti-krigs karakter. Så der var strejker, street demonstrationer og stævner, og i februar 1917 var en masse opstand, efterlader Nicholas jeg abdicerede, blev skabt af den provisoriske regering.

Denne midlertidige regering organiserede en offensiv ved fronten, men det endte i fiasko. På grund af den manglende evne til at gennemføre militære sine aktiviteter i marts 1918 blev det underskrevet Brest-traktaten med Tyskland og Rusland i Verdenskrig I. ikke længere involveret.

Opsummering, skal det siges, at de militære byrder kun forværret de modsætninger, der ikke er blevet løst efter revolutionen i 1907. Den manglende sammenhæng i udførelsen af fjendtlighederne hjulpet ødelægge troværdigheden manarha, samt øget offentlig utilfredshed. Tak til alle de imperialistiske krig blev en civil.

Definition af Ruslands rolle i Første Verdenskrig, Det skal bemærkes, at det i øjeblikket fokuserer på de fleste af de fjendtlige kræfter, der påvirker forløbet af militære operationer i allierede lande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.