Sport og FitnessAtletik

Optag-indehaver atlet Ben Dzhonson (Ben Johnson)

Største Dzhonson Ben - atlet, gik over i historien. Han blev født i 1961 i den jamaicanske by Falmouth. Da han var 15, besluttede hans forældre at flytte til Canada. Den fyr gik for at studere i byen Scarborough skole, som han med succes gradueret og fortsatte sine studier ved en af landets bedste højere læreanstalter - University of York.

Tidlige år og første skridt i atletik

Under sine studier, sorte studerende mødte den berømte engang sprinter Charlie Francis, der efter råd fra sin ven besøgte skolen. Møde den sorte dreng at have en fantastisk hastighed data fra tutor canadiske atleter blev udgangspunktet i sportslige karriere Ben Johnson. Charlie Francis overtalt den unge mand til at blive medlem af atletik hold og forsvare æren af Canadas konkurrence.

Efter kort tid talent af den unge atlet at have givet resultater. I 1982 ved Commonwealth Games i Australien tyve Ben Dzhonson vandt 2 sølvmedaljer. Men atleten efterfølgende forventede mislykket ydeevne på VM 1983 i Finland, hvor han sluttede den 100-meter løb kun på sjettepladsen viser foran denne gode resultater i kvalifikationen. Canadisk atlet kunne løbe næsten alle sine største konkurrenter mere titlen.

Bronze på OL 84

Mere succes for Ben Johnson begyndte i 1984, når den holdes Sommer OL i Los Angeles, USA. Defending æren for første gang i Canada på sådanne prestigefyldte konkurrencer, har atleten formået at klatre til tredjepladsen på podiet. Indtager en højere position på resultaterne af kapløbet forhindrede ham irriterende tyvstart. Guld på hundrede meter løb vandt Karl Lyuis, og sølv - Sam Greddi. Det er på disse konkurrencer er sat god start konfrontation mellem mester Karlom Lyuisom og canadiske atleter. Ben Dzhonson deltog også i relæet 4 af 100 meter, hvor den canadiske hold blev ejer af bronze.

Hvad er så berømt Ben Dzhonson? Optag på 100 meter tilhører ham. I 1985, til den sorte atlet komme foran sin største konkurrent på banen, den amerikanske Karla Lyuisa, der kører i samme afstand på 100 meter på mindre end 10 sekunder og er 9,95 sekunder. Navnet på atlet blev kendt for hele verden, men mange eksperter anser ham den bedste sprinter.

Ben Dzhonson: record og den generelle accept

I 1987 Johnson slog verdensrekorden, der kører et par hundrede meter i en utrolig tid - 9,83 sekunder. De fleste sportsgrene eksperter før dette var af den opfattelse, at så hurtigt er umuligt at overvinde de 100 meter.

Dzhonson Ben - idrætsudøver, der, efter afslutning af mesterskabet var meget populær og blev den rigeste atlet i verden. Som anført af sin cheftræner, Johnsons månedlige indkomst på det tidspunkt oversteg $ 400.000. For hans tjenester, blev den mørklødede atlet i Canada tildelt Lou Marsh Trophy og Lionel Conacher Award. I det land, hvor ahornblad hele samfundet, uden undtagelse, betragtes som den bedste atlet Ben Johnson. Den største internationale nyhedsbureau Associated Press navngivet ham atlet af året.

Beskyldninger fra sin største konkurrent

Alt det internationale samfund var glad for at succeser Ben Johnson, ud over hans vigtigste rival i hundrede-meter løb - Åbent Karla Lyuisa. Canadiske uforsonlig modstander af løbebåndet i flere år forsøgt at finde hemmeligheden bag gode resultater. I første omgang blev Karl Lyuis henvise til en tyvstart og forskellene i levevilkår. Efterfølgende dog den amerikanske i en erklæring hentydet til den manglende evne til at køre de hundrede meter i mindre end 10 sekunder uden brug af ulovlige stoffer. Karl Lyuis blev involveret med offentlig eksponering af uærlige atleter og en af de første anklagede i optagelse af doping Ben Johnson.

I 1988 Ben Dzhonson flere gange lettere tilskadekomne. På en af VM indrømmede sorte atlet Carl Lewis, vinde kun en bronzemedalje. Mange eksperter forklare et sådant resultat canadisk ønske om at afværge den voksende mistanke.

Fundet skyldig i doping

Under OL i Seoul sort atlet ikke stoppede på de opnåede resultater og 24. september indstilles igen en ny verdensrekord, kører de hundrede meter på bare 9,79 sekunder. Denne OL blev skæmmet af Ben Johnson for, at han blev anklaget for doping efter 3 dage efter en vellykket løb. Afrikansk-amerikanske atlet medicinske bord viser sig at være ved hjælp af en lidet kendt på tidspunktet for doping stanozolol, bidrager til at øge udholdenhed, styrke og muskler. Ben Dzhonson dengang næppe berettiget, forklarer udnævnelsen af en forbudt stof ønske om at holde op med konkurrenterne.

Efter at atleten frataget guld er ikke kun OL, men også VM medaljer højeste orden, der fandt sted et år tidligere. Udover at fratage de erobrede tidligere priser, Ben Johnson havde et par år til at tjene suspensionen, fik ham til at gå glip af mange professionelle konkurrencer.

Hvordan en streng ikke krølle

Det er værd at bemærke, at Ben Johnson blev dømt for brug af ulovlige stoffer efter konkurrencen på Goodwill Games i 1986 i Moskva. Ved hjælp af avanceret teknik, har læger fundet i sovjetiske analyser canadisk atlet er spor doping. Dog har de ikke rapportere det til deres overordnede, og den mørklødede atlet. Dette har spillet en grusom spøg med Ben Johnson, der tror på deres straffrihed. Efterfølgende er det de selvsamme sovjetiske specialister beskæftiget med installation og fejlsøgning af udstyret i laboratoriet af Seoul i løbet af 1988 Olympiske Lege. Under retssagen i 1989, en canadisk atlet sagde, der begyndte at tage doping siden 1981.

efter diskvalifikation

Ben Dzhonson - runner, der afsluttet en karriere ikke på eget initiativ. Efter perioden med diskvalifikation i 1991, han ønskede at vende tilbage til atletik. Men han har undladt at opnå gode resultater i konkurrencen, og hans tale var mere som en parodi på den store sprinter. 2 år efter tilbagevenden til sporten, den canadiske atlet igen fanget i brugen af forbudte stoffer. Ben Dzhonson blev diskvalificeret for livet, hvilket betød enden af karrieren af en talentfuld afrikansk-amerikansk atlet.

coaching karriere

Ben Dzhonson - Sprinter, en smuk atlet, der, trods alt, ikke mister hjerte. Efter at have afsluttet en karriere atlet, han gik på en coaching sti, efterlader skandaler med ulovlige stoffer i fortiden. Johnson coachet ikke kun unge sportsfolk, men selv de spillere. I hans ledelse blev han involveret i en berømt argentinsk fodboldspiller Diego Maradona, samt søn af Libyens leder Muammar Gaddafi. På trods af hans omfattende erfaring, den tidligere verdensmester var i stand til at forberede de samme succesrige atleter, som den var engang.

Nu er en tidligere atlet, der bor i den canadiske by Toronto og er en eksemplarisk familie mand. Ben Dzhonson - runner, der blev forfatter til bogen. Han for nylig afsluttet arbejdet med en selvbiografisk bog, siderne af der afslørede alle hemmelighederne af hans sportslige liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.