Sport og FitnessAtletik

Esin Aleksey - talentfulde russisk hastighed skater

I 2014 ved OL i Sochi for det russiske hold har handlet en hel atleter, der gentagne gange har bevist deres talenter i en række højt niveau konkurrencer. Blandt dem var Aleksey Esin. Skater, men ikke indløst, men viste en stædig kamp. I denne artikel vil vi tale om denne talentfulde atlet.

Universiade

Esin Aleksey blev født i Kolomna i 1987. I øjeblikket har han titel af verdensklasse mestre. Det vil sige, en skater er det højest mulige niveau. I indenlandske konkurrencer er som regel repræsenterer Kolomna eller Moskva (CSKA).

I 2009 atleten udføres på Universiade i Harbin. Esin har vist sin bedste side, bliver den tredje i de 1500 meter. Et år senere mesterskabet i Rusland vandt sølv ved 1000 og 5000 meter. I teamet løb kom Alex først. Det er takket være disse sejre, han har modtaget en invitation til den mest prestigefyldte konkurrence, som kan være i livet af en atlet.

Vancouver

I 2010 Esin Aleksey deltog i sin første OL. Så viste han i arenaen af Vancouver er ikke meget gode resultater. I en afstand af 1500 meter atlet tog 21 pladser. Om det samme resultat ventede Alexei 1.000 meter. Der fik han til 22 th sted. Den vigtigste årsag til sådanne resultater var skaden og to operationer. Esin bare ikke har tid til at komme og få den nødvendige form.

undervisere

En central rolle i resultaterne af en ung mand spillede hans mentorer. Esin Aleksey er engageret på et individuelt program med to specialister - Valeriem Muratovym og Dmitriem Dorofeevym. Det var under vejledning af deres 2006 rangeret atlet i det russiske hold.

fysik

Helten i denne artikel, er de optimale for speed skating. Vægtløfter - 75 kg og højde - 185 cm.

Sochi

Under det forberedende cyklus for 2014 OL Esin Aleksey besluttet at koncentrere sig om sprint discipliner. Tidligere den vigtigste afstand atlet var 1500 meter. Nu blev han bliver klar til en anden 500 og 1000 meter. Alex har medtaget dem i træningsprogrammet er ikke bare. Faktum er, at i 2012, atleten sat på disse afstande poster. Og de var overlegne i forhold til de resultater, der vises af vinderen af De Olympiske Lege i Vancouver.

Forberedelse Alexei gik godt. På hjemmefronten skøjtebanen skater viste gode resultater. Coaches betragtede ham en top udfordrer til en olympisk medalje. Gennem hele sin karriere Esin ønskede at modtage denne pris. Men resultaterne af Sochi konkurrence atleten ikke engang gøre top 10. En 1500 meter Alex tog kun 24. plads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.