Sport og FitnessAtletik

Sprint - kortfristede indsats af sprinter med den maksimale intensitet

Sprint - en gruppe af cross-country typer af atletiske discipliner med høj hastighed. Det omfatter en afstand 60, 100, 200, 400 m og 4x100 relægruppe. Sprint kører kræver høj hastighed evner, koordinering, styrke kvaliteter benmuskler. Disse egenskaber er en atlet udvikles under den systematiske planlægning af træning.

Alle kort afstand jogging kan opdeles i fire faser:

  • starte;
  • acceleration;
  • run;
  • finish.

I den første fase sprint betyder lav start. Han er en atlet squats, ben støtte punkt i startblokken og palmer udstrakte fingre ned i jorden. Denne kropsholdning er med til at skabe den nødvendige acceleration og acceleration til maksimal hastighed.

Den rigtige skub i en spids vinkel til overfladen af løbebåndet, energisk armbevægelser, hyppige og hurtige skridt til at producere en høj dispergeret fase kører tempo.

Brede progressive bevægelser ben med knæene højt hævet og hurtig udstødning af skinneben frem, såvel som aktive armbevægelser hjælpe med at opretholde maksimal hurtighed under kørslen.

Ved tilsættes den sidste fase hastighed fodret fremad boliger amplificeret og produceret et ryk.

Atletik (kører) - uddannelse komplekse øvelser

Sprint er kendetegnet ved udøvelse af maksimal intensitet. du nødt til at træne hele året, uanset årstiden i sporten for at opnå gode resultater. I en uge, du har brug for at udføre træning i fem timer.

Endurance kører sprinter udvikle øvelser: festinating jogging, løb med vekslende spring, hofter frem til kaste eller kaste skinnebenet siden.

Foot generere frastødende kraft hoppe øvelser: reb, på ét ben, skiftevis i forskellige retninger, i længden med en kort start, ternære, quinary, med høj fremad løft knæene.

Hastighed bevægelighed, koordination, og forbedring af bevægeapparatet er dannet gennem øvelser med vægte og fitnessudstyr, som udføres i et hurtigt tempo med chok, hopper, løber, sit-ups og presenninger.

For at fremskynde udviklingen ved hjælp sprint acceleration ved start og slut punkt. Hastighed udholdenhed er forbedret i motocross med jogging op ad bakke, langrend, skiftevis jogging og maksimal hastighed, sport spil (håndbold, basketball, fodbold).

Den mest populære form for atletik - mellemdistanceløb fra otte meter til to kilometer. I denne form for kørsel vigtig erfaring fastsætte en passende hastighed, brug af forskellige taktikker for væddeløb på forskellige dele af løbet. Atleten skal være i stand til at ændre teknikken med deres bevægelser i vilkårene for kroppens træthed og øget ilt sult, samt har evnen til at styre hele processen med at passere afstanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.