ForretningTjenester

Call center - er ... Funktioner og funktioner i call center-tjenester

stor rolle for at give den offentlige høring spiller en organisation kaldet "call center". Det er meget populært at dato aktivitet. De vigtigste ting - at kende alle de funktioner og nuancer, der kun kan gælde for sådanne foreninger. Det er ikke så simpelt. Efter alt, callcentre mange destinationer. Hvad skal du være opmærksom på det første sted?

beskrivelse

Call center - et sted, hvor medarbejderne arbejder "på telefonen". Mere specifikt dette sted kald behandling. Her folk bruger på at informere klienter (herunder potentiel) til voice kommunikationskanaler og forarbejdede modtaget behandling.

I øjeblikket har call-centre modtaget en stor spredning. Uden dem er det vanskeligt at forestille sig de fleste virksomheder. Denne organisation kan være en enkelt virksomhed eller er kun en lille "filial" af en eller selskab.

For at undgå forvirring, kan vi konkludere, at i call centre arbejder med stemmen. Ved fremgangsmåden udføres ved en række af funktioner. Der er contact centre. De er, ud over opkald, arbejde med Internet ressourcer (e-mail, sociale netværk, feedback former for kommunikation), fax og almindelig post.

tjenester

Hvad kan fås fra organisationen? Hvad er det skæbne? Svaret er ikke så enkelt, som det ser ud. Efter call center tjenester er varierede. Det er svært at fremhæve én aktivitet. Det er simpelthen forkert.

Tidligere blev call-center designet til at give råd. Men med tiden, spektret af tjenester udvidet. Nu er det muligt at skelne mellem de vigtigste aktiviteter i sådanne organisationer følgende varer:

 • rådgive kunder (nuværende og potentielle);
 • spørgeskemaer;
 • koordinerende virksomheder med kunder;
 • informere om kampagner / tjenesteydelser af forskellige organisationer;
 • gennemførelse af salg;
 • reklamekampagner;
 • udførelse af funktionen "hot line";
 • Kundesupport.

Høj efterspørgsel begyndte at bruge såkaldt telemarketing. Denne øvelse telesalg, dvs. levering af ydelser de nuværende eller potentielle kunder. Normalt i dette tilfælde håndterer call center en organisation, der repræsenterer et bestemt produkt. Det fremmer og beskrives af fagforeningen. Oftest, store selskaber har enheder, der udfører funktioner call centre. Det er meget belejligt.

Hvad de er

Hvad andet bør være opmærksomme på? Call center - en multipurpose center stemme behandling. De vigtigste retninger af dens aktivitet er allerede kendt. Men nu er du nødt til at forstå, hvad der er de call-centre. De kan være helt anderledes og bruge forskellige teknologier til sine aktiviteter. Kan identificeres i øjeblikket:

 • Corporate Centre;
 • Outsourcing Association;
 • home center.

Hvert emne har sine egne særlige kendetegn. De hjælper afgøre, hvilken slags løsning stemme data til at vælge. At inkludere disse organisationer? Hvilke funktioner har de besidder?

outsourcing

Outsourcing call center - et sted for behandling stemmedata separat selskab. Her er der en uddannelse af operatører, og derefter tilbyde en række tjenester til virksomheder. Faktisk et sådant center er et mellemled mellem sælger (selskabet) og organisationen.

Normalt er det består af et stort antal medarbejdere, er rettet mod massen tjeneste. Hvis virksomhederne er nødt til samtidig at arbejde 20 eller flere operatører, er det tilrådeligt at gælde for den outsourcede call-center. Dette er praktisk og effektiv. I praksis er disse foreninger er meget almindelige, de er i stor efterspørgsel.

Ring nummeret, hvis det ikke er en "filial" selskaber ikke kan findes. Operatørerne er præsenteret på vegne af den ansættende virksomhed. Derfor er nogle gange er der klager over, at organisationen modtager rapporter om mishandlings utilfredse virksomheder.

virksomhedernes

Den næste version af call centre - virksomhedernes. Nedenfor dem er almindeligt forstået som divisioner, der eksisterer i en organisation. Oftest er en sådan model, der anvendes i små virksomheder, som ikke kræver arbejdet i en lang række aktører.

Typisk et sådant center er dyrt. Det vigtigste masse af de midler, der er afsat til indkøb af udstyr og uddannelse af personalet. Det anbefales at oprette en corporate call centre, når du har brug for at arbejde nogle få operatører. I praksis - op til 20 personer. Ellers bedes kontakte outsourcing af voice databehandlingscentre.

hjemme

Men det er ikke alt. For nylig, mere og mere er begyndt at dukke op indenlandske callcentre. Ikke så svært at gætte, hvad det er. Sådanne "organisation" skabt eksklusivt hjemme.

Forside Call Center er en separat uddannet operatør, der arbejder hjemme. Denne indstilling er velegnet til små virksomheder og individuelle iværksættere, der ikke har nogen underordnede. Af udstyr behøver kun en computer og et headset med en mikrofon. Minimale omkostninger, maksimal effektivitet.

Call center derhjemme kan også bruges til gavn for de store virksomheder, selv om dette fænomen i praksis er sjældne. Efter kontrol af medarbejderen er vanskelig. På trods af dette, de fjerne call centre er i efterspørgslen. Oftest er denne type operation, der anvendes til ansættelse på deltid.

Udstyr og kommunikationsmidler

Selvfølgelig, call-centre nødt til at give noget udstyr. I tilfælde af hjemmet udformning er klar - kan kun være tilfredse med en computer med hovedtelefoner og mikrofon. Og hvad hvis der er en juridisk person eller outsourcet?

På samme måde. At arbejde behøver kun en såkaldt arbejdsplads. Normalt består det af operatøren:

 • en personlig computer;
 • telefon;
 • mikrofon;
 • headset;
 • et skrivebord med en stol.

Dette er helt nok til at sikre medarbejdernes sundhed. Det er ikke altid selv telefoner er tilgængelige ved hånden. Ja, i dette tilfælde, kan du ringe til call center kontaktcenter. Oftest er disse begreber ikke skelnes.

Arbejde call-center operatører på forskellige måder. Kommunikationsmidler, de har kun én - en computer (eller telefon). Men her er det program, der er designet til at arbejde med opkald, mere end nok. Det kan være en lang række værktøjer og alle de sædvanlige "budbringere" at give udtryk support. Stor popularitet begyndte at bruge "Skype". Når du har installeret på din computer software designet til call-centre, kan du begynde at implementere navneopråb af klienter.

Om operatøren

Hvordan er det at - skal det anvendes i stedet for stemmen informationsbehandling? For så vidt angår erhvervet behager?

Det hele afhænger af, præcis hvor du kører centret. Til hjemmet ingen klager. Især hvis du arbejder på sig selv. Men i virksomhedernes og outsourcing foreninger ændres billedet en smule.

Generelt placeringen af "call center operatør" får gode anmeldelser. Det er ikke et dårligt stykke arbejde, de betingelser, sædvanligvis en komfortabel, kontor. Men kun arbejde i en så vanskelig underordnet, fordi hver dag er nødt til konstant at kommunikere med kunder. Hvis du tilbyder nogle produkter og tjenester, der ofte er nødt til at lytte til kundernes utilfredshed med, at urolige dem.

Det viser sig, at det arbejde, som operatøren call center kan være, når du er klar til at tale en masse, og hvis du har en høj modstandsdygtighed over for stress. Ellers lære en profession, vil være yderst vanskeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.