Kunst og underholdningFilm

Alexey Litvinenko: biografi, filmografi, personlige liv

Film og teater skuespiller Alexei Litvinenko blev bredt anerkendt af den russiske publikum gennem filme serien Valeria Gai Germanicus "skole". Dybest set er det populært blandt teenagere, da filmen er designet netop til denne kategori af seerne.

biografi

29 jul 1987 i Omsk blev født Alexei Litvinenko. Biografi han er ikke meget begivenhedsrigt. Vores helt, unge, moderne forældre. De havde ikke misbruge ham for det rod i rummet. Og kun lejlighedsvis Litvinenko citerede hans territorium i ordentlig stand. Alex er meget glad for tegning. Derfor forældre stak hvide tapet på væggene, så han kunne træne i kunst, og finpudse deres færdigheder. Alexey alvorligt glad for tennis og hockey, men i fremtiden alle skuespillerens valgte vej. Vores helt er alvorligt skadet sit knæ og indså, at hockey ikke længere kan beskæftige sig med. Alexey Litvinenko studeret på Lyceum № 66 i byen Omsk, på grundlag af hvilke Drama Teater blev etableret. Det var der, at den unge mand og tog sine første skridt på vejen til skuespillerens fremtid. Da Litvinenko var i 11. klasse, hans far gik på arbejde i Moskva. Alex indset, at det var en chance for at opnå høje resultater i skuespillerens aktiviteter, og begyndte at forberede sig til optagelse på teaterskole for ham. Alexey Litvinenko havde søgt om optagelse på flere universiteter. Som et resultat, blev han elev af det Højere Teaterskole Shchepkin.

filmografi

Allerede i det andet studieår Alexey Litvinenko, hvis filmografi er ikke særlig høj, begyndte jeg at spille en lille rolle. Han medvirkede i tv-serien "Enigma", "Avtonomka", "advokat", "soldater".

"Skolen" var den berømte mand Alex efter arbejde på showet. Det er skandaløst, sensationelle film om livet i moderne teenagere, gymnasieelever om forholdet til lærere og forældre. Ribbon, der medvirkede i dokumentarfilmen genre, blev hurtigt populær. Alexei fik en af de vigtigste roller. Han spillede Ilya Yepifanova. Ifølge vores helt, udvælgelsen af skuespillere var meget alvorlig. Han deltog i bare ti prøver. I første omgang, skaberne af "skole" ønskede at gøre noget som et reality show, og tage de mest almindelige studerende. Men dette projekt er ikke godkendt. Først blev filmen vist to gange om dagen. På et senere tidspunkt - uden censur. Men på grund af de mange klager seerne projekt har undergået forandringer. Alle obskønt scener stål skæres.

beslægtet

Alexey Hero er modstridende indtryk. Hans handlinger er ofte voldelige. Men hvis man ser på den anden side, hver actionhelt godt motiveret. Han respekterer de ærlige mennesker. Klar til at hjælpe, hvis det er nødvendigt.

Af den måde, i henhold til den skuespiller, i skolen, han sad ved samme skrivebord, som i serien. Alex indrømmer, at hans karakter Epifanov ligner sig selv. Skuespiller mens han studerede på skolen hele tiden gik til showdown, røget, drak øl. Men jeg fanget i dette meget sjældent.

Alexei er ofte sammenlignet med Sergeem Bodrovym. Alexey Litvinenko udad meget lig den. En dag vores helt en kvinde nærmede sig og inviteret til at komme til casting til filmen "Generation II". Han kom og så et par fyre, der ligner Sergei. På rollen som Bodrova Alekseya blev ikke godkendt, da de havde brug for en skuespiller lidt ældre.

andre roller

TV-serien "Skolen" - er ikke den eneste værk Alexis. I 2012 den unge skuespiller medvirkede i "Hvis bare jeg var dronningen", hvor han spillede Max. Filmen fortæller historien om tre søstre, efterladt uden en mor. Tamara, den ældste, var plejen af de yngre. Så jeg bestået alle hendes ungdom. Engang, da søstrene voksede op, begyndte de at huske som barn at spille gætte begær. Tidligere var de drømmer om slik og prinsen, og nu Tamara ønskede hans hus, Vick ønsker at have oligark mand, Sonia stadig ikke ved, hvad hun manglede i livet. Men skæbnen dekreteret ellers og præsenterede hver af hans søstre overraskelse.

Også i 2012, Alex medvirkede i dramaet "Steppe børn", hvor han modtog rolle forældreløse Zahara Zimin. I filmen, til børnehjemmet, hvor han boede Zahar, kollapsede, ude af stand til at modstå tidens tand. Direktør for institutionen besluttet at forlade børnene i Kuban landsby og placere dem i Cossack familier, mens institutionen er genoprettet.

I 2013 skuespilleren medvirkede i kriminalfilm "Urban spioner", hvor han modtog titelrollen. Medarbejdere i tjeneste til særlige formål er involveret i farlige missioner, som kan fratage dem livet. De ser for mistænkelige personer, aflytte telefonsamtaler, computerdata. De er ved at undersøge en sag om smugling af uslebne diamanter.

I øjeblikket skuespilleren Alexey Litvinenko arbejder på at filme forbrydelsen drama. Det kaldes "fremmede iblandt os". Alex fik rollen som Jegor. Denne historie om en simpel fyr fra arbejdsområdet. Han tog skylden og søn af en forretningsmand blev fængslet i syv år. Under tilbageholdelsen, den fyr beslutter at blive en forretningsmand selv, men efter sin løsladelse måtte han slutte sig til duel til døden med kriminelle.

Udøvende kunst

En af gradueringen ydeevne skuespilleren var "Days of vindmøller", hvor Alexey Litvinenko spillede den anden kadet. Produktionen af "School for Scandal" på Litvinenko - rollen som Benjamin Bekbayta. Han spillede også Figaro i "Barberen i Sevilla". I stykket "Love - en bog af guld," fik han rollen som hofnar billede Vernon - i produktionen af "Sommer og Røg".

Efter endt uddannelse, Alexey begyndte sit arbejde i truppen af teatret Roman Viktyuk. Den allerførste rolle vores helt i teatret var billedet af det marine school elev i stykket «R & J. Romeo og Julie". På trods af, at Alex er meget travlt filme i filmen, er han stadig et teater skuespiller Viktyuk.

Personlige liv

I skolen, Alexis var ikke noget alvorligt med det modsatte køn. Men Alexei Litvinenko og hans kæreste spillet sammen i Omsk Teater. Hendes navn skuespiller gemmer sig. Den siger kun, at det er nu også en skuespiller.

Alexei er i øjeblikket meget lidt co-stjerne, dybest set, han spiller rollen som den anden plan. Men hans karisma og skuespil talent til at bidrage til at nå den øverste spiller i dit erhverv. Og selv hans bipersoner ikke forlader nogen ligegyldig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.