ComputereUdstyr

Hvordan man vælger en mikrofon til Skype?

Første gang efter fremkomsten af mobile mobiltelefoner , mange talte om det nytteløse i denne tendens. Den væsentligste grund til at betvivle eksistensen af infrastrukturen wired telefon. Intet under, de siger, at historien udvikler sig i en spiral. En sådan skæbne er ikke sparet og programmer til kommunikation på internettet. Først var det ICQ, Skype, og nu softwareprodukter med lignende funktioner.

På trods af dette, fordelene ved tale- og videokommunikation hver dag opmærksom på et stigende antal internetbrugere. Du kan med al sikkerhed, at både papir breve gået i glemmebogen, og enkel tekstbeskeder (ICQ) vil snart vige for Skype. Selvfølgelig, det er sandt, hvis de gratis tjenester. Alle de samme, mentalitet og niveauet af indkomster af borgere vil ikke tillade det.

At gå til computer butik og se shoppere, vil du bemærke, at flere og flere konsulenter bliver bedt headset med mikrofon til Skype, samt kameraet. Det er klart - disse enheder er fortjent i efterspørgslen. Hvordan man vælger en mikrofon til Skype?

Mange vil blive overrasket, men ingen specielle krav er ikke nomineret. Der er kun generelle anbefalinger, der er relevante for alle sådanne enheder. Det er ingen hemmelighed, hvorefter, ved hjælp af "rigtige" mikrofon til Skype, kan du få en høj røst.

menneskelige stemme frekvens ligger i området fra 80 til 1400 Hz, selv lejlighedsvis ramme kan overvindes (Norman Allyn, Madoe Robin). Gennemsnitlige værdier af disse frekvenser nemt fanger lydudstyr. Så hvorfor brugerne er interesserede i, hvad han er - en god mikrofon til Skype? Et af kendetegnene ved mikrofonen - det er hans følsomhed. Mangel af sin værdi - og direkte ind i mikrofonen, at meget få mennesker som samtalen vil være meget højt taler eller "drone". De fleste af de billigere modeller (dog ikke alle) bare have sådanne parametre. Konklusion: Jo højere følsomhed, jo bedre.

Ofte, en mikrofon og et webcam integreret i en enkelt enhed, men det er ikke den bedste kvarter, så kameraet ikke må være for tæt på, og mikrofonen, på den anden side, bør ikke være langt væk. Konklusion: uafhængige enheder giver konfigurere mere fleksibelt.

Pris - et af kriterierne for at vælge ca. mikrofon til Skype. Produkter af høj kvalitet kan ikke sælges ved brand-salgspriser, selv om der er altid undtagelser. God lyd gør det muligt at modtage digitale mikrofoner der er tilsluttet til USB-porten og sender signalet via bussen. Mange producenter i kits leveres nyttig software, der gør det muligt at udføre indstillingen "fine", til at undertrykke interferens og så videre.

Ved store produktionsanlæg virksomheder i dokumentationen angiver stråling mønster. Meget nyttig information. De fleste mikrofoner fange lyd fra alle retninger, ligesom det menneskelige øre, men der er en snævert fokuseret, klart optagede lyd kun i en bestemt retning. Sikkert, så alle vi deres dyre modstykker i spion film.

Folk spørger ofte , hvordan man opretter en mikrofon til Skype. Først og fremmest er det nødvendigt ikke at bruge mikrofonen 100% gevinst (niveau "optegnelsesapparatet"), den bedste løsning - ikke mere end 60%. Software forstærkning (boost), i nogle tilfælde, forbedrer markant lyden, men meget afhænger af model, så er det nogle gange bedre at slukke.

Ejere af lydkort baseret på HDA (High Definition Audio) indstillinger kan kalibreres optageenhed. Må ikke ignorere denne mulighed, hvis du ønsker at få en god lyd.

Og vigtigst af alt - ingen mikrofon er ikke i stand til at videregive Skype lydkvalitet, hvis hastigheden på internettet er ikke nok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.