ComputereUdstyr

Printer Samsung CLP-310: brugsanvisning, features og anmeldelser

Den laserprinter, der kan udskrive farvebilleder i en tilstrækkelig høj kvalitet og med rimelig hastighed - en Samsung CLP-310. Denne løsning er perfekt til de situationer, hvor de trykte volumen er lille og ikke overstiger 5.000 eksemplarer om måneden. Dette kan være en lille arbejdsgruppe, eller et lille kontor. Det er denne del af markedet og rettet betragtet printeren.

positionering

Udgifterne til 10.000 rubler attributter betragtes som en laserprinter til afgørelserne fra budgettet, entry-level. Yderligere tegn på dette er, at de trykte volumen i dette tilfælde er lille. Men mens opløsningen på tryk, er der én vigtig funktion - det er i stand til at udsende nok i høj kvalitet farve billeder, billeder og endda fotografier. Derfor er det vigtigste mødested for dens anvendelse er små i størrelse og mængden af arbejde kontorer eller arbejdsgrupper, der har brug farve af høj kvalitet og udskrive samtidig billig.

Delvist dække printbehov denne printer kan også i mellemstore eller store institutioner. Men det skal suppleres med nogle mere overkommelig og høj hastighed monokrom print løsning. Det er også hensigtsmæssigt at anvende det pågældende produkt og for huset. Men i dette tilfælde skal det forstås, at en sådan ekstern enhed ikke kan være billige som standard. Ja, og leverer det er også ret dyrt.

Indstillinger. Sådan konfigureres og forbinde

Ikke dårlige ting, og med et komplet sæt i Samsung CLP-310. Instruktioner og garantibevis - er den komplette liste over kørende med printeren dokumentation. Ud over den udskrivning enhed på listen levering indeholder også computer kabel, elektrisk ledning, en patron med en begyndende indhold af toner og disken med applikationssoftware. I betragtning af, før dokumentationen er tilstrækkelig til at begynde at bruge sådan en laserprinter til deres formål. I fremtiden, så snart du har brug for som nødvendigt for at genopbygge bestandene af tonerpatroner. Forbindelsen algoritme og indstillinger af laserprint enheden er som følger:

  1. Fjernelse det fra kassen. Fjern fastgørelse transporten i overensstemmelse med instruktionerne. Indstil printeren til en permanent plads og er forbundet til elnettet, og til en computer. Ifølge instruktionssæt til printerpatroner.

  2. Tænd printeren og computeren. CD, som var en komplet trykning apparat, indsat i drevet og installere drivere.

  3. Udskriv en testside, så printeren er klar.

Patroner. deres karakteristika

Som tidligere nævnt kan udskrive i farver Samsung CLP-310. Samsung 409 используется в данном лазерном принтере. Samsung 409 model er patronen bruges i laserprinter. Mere specifikt et sæt af 4 patroner. CLT-K409S/SEE имеет увеличенный ресурс печати, который позволяет на одной заправке тонером получить 1500 страниц. En Sort CLT-K409S / SEE er steget print kapacitet, som giver mulighed for en påfyldning toner 1.500 sider. De andre tre er kun brugt kun i farveprint mode og har allerede udskrives ressource på én påfyldning 1000 sider. CLT-C409S/SEE (синий), CLT-M409S/SEE (пурпурный) и CLT-Y409S/SEE (желтый). I dette tilfælde, deres model CLT-C409S / SE (blå), CLT-M409S / SE (magenta), og CLT-Y409S / SEE (gul).

patron genpåfyldning

Som nævnt, er en gang fire blækpatroner bruges i Samsung CLP-310. Toner henholdsvis skal også være fire forskellige arter: gul, lilla, blå, og, selvfølgelig, sort. Som et resultat, i størrelsesordenen afmontering og genpåfyldning patroner er kun toneren. Alle resterende operationer er identiske i dette tilfælde. Proceduren til fyldning af patronen som følger:

  1. Fjernelse af en patron fra printeren.

  2. Skil skraberen. For at gøre dette, skrue 3 fastgørelsesskruer på kanterne af bladet og omhyggeligt udtrække skummet. Derefter er klingen skubbes fremad og fjerne.

  3. Fjern beholderen til brugt toner med en ny og fyldt pulver.

  4. I omvendt giver udpeget indsamling patron.

  5. At forsegle en eksisterende kontakt gruppe på den virtuelle patron chip.

  6. Set patron tilbage.

tekniske egenskaber

Meget, meget beskedent sæt grænseflader implementeret i Samsung CLP-310. I dette tilfælde, så snart USB-understøttelse vises på listen over de tekniske specifikationer. Om Wi-Fi eller RJ-45, i dette tilfælde ikke tale ikke kan være. Fordelene ved den perifere enhed kan indbefatte opløsning, som er den samme for både monokromatisk og farve tilstand og svarer 2400h600. Selvfølgelig, for at vise billeder af høj kvalitet af dette nok, men billeder med gennemsnitlig kvalitet, den producerer.

hastighed

лазерного принтера, может похвастаться Samsung CLP-310. Godt nok hastighed for både farvelaserprinter prale Samsung CLP-310. Udskrive den første sort-hvide sider, vil denne printer tilbringe blot 14 sekunder. Efter at hastigheden af printeren i monokromatisk tilstand er konstant og lig med 16 sider i minuttet. Ved afslutningen af den første farve side udskrivningsenheden er tilbringe 26 sekunder. Inden for få minutter på kun 4 print kan få det i denne meget tilstand.

papir

Den maksimale størrelse for denne printer - dette A4. Ved ulemper perifer printer er det faktum, at han ikke er i stand til at udskrive til kant og uden at fejle, vil blive indrykket med 0,5 mm ved kanterne. Også denne printer er i stand til at udføre udgang på A5, B5, A6 og Letter. 2 (обычные листы) до 163 г/м 2 (ватманы, облегченный картон). Densiteten af siderne skal være i området fra 60 g / m 2 (regelmæssig ark) op til 163 g / m2 (Whatman, letvægts pap).

anmeldelser

Overlegen præstation til mindre kontor og for en lille arbejdsgruppe har Samsung CLP-310. Påfyldning det er ikke så svært, selv en novice bruger til at behandle den med magt. Det er disse nuancer forbundet med driften, indikerer brugeranmeldelser. Det er også en fordel ved denne printer omfatter en udvidet liste over understøttede systemsoftware, som ud over den sædvanlige "windose" og "Makos" omfatter også "Linux". Ulemper i denne entry-level printer sikkert ikke.

resumé

I betragtning af, at Samsung CLP-310 oprindeligt produktionsvirksomhed placeret som et budget løsning med laser farve trykning støtte, ulemper er det ikke afgørende. Modest grænseflade kit, tilstedeværelsen inden for trykte dokumenter og andre vigtige funktioner i denne printer er typisk for denne klasse af enheder. Men de professionelle har denne model præcist er. Denne lave omkostninger, og kvalitet trykte dokumenter høje, og endda mulighed for at udskrive i farver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.