InternettetPopulære links

Online spil til dig: Børn og voksne, under navngivet "vrede fugle".

I dagens tid er spillet "vrede fugle" overraskende meget populært, har du bemærket, at selv gå ned ad gaden er det svært at ikke møde nogen, der bærer tøj med billedet af disse fugle?

Selv om jeg for at være ærlig selv ikke spillede sådan et populært spil, kun ved at kende indholdet. Jeg er slet ikke en fan af internet-spil for at være ærlig, men her er hvad jeg fortæller næste, hvorfor det er hooked ... Jeg foreslår, at du lige er færdig med at læse min historie til sidst, og resultaterne forbliver altid for dig.

Jeg præsenterer dig et online spil på dette emne, men på en lidt anderledes måde.

Dette er alle os sådan et sædvanligt "puslespil", eller simpelthen en mosaik. Men versionen for fans at sidde på internettet.

Her - Du kan vælge niveauet af kompleksitet, der er praktisk for dig, fra den enkleste til "ekspert".

Spil kan både voksne og børn, og spillet kan både udvikle barnets færdigheder og bare underholde.

Personligt kunne jeg godt lide at spille, meget tiltrukket af at være ærlig. Læg en lille smule til hvile i ca. fem minutter, og opholdt sig i halvanden time og samler billedet!) Så jeg råder dig til at spille.

Børn kan lide det, de vil sætte pris på. Hvis allerede, for eksempel er der intet at gøre på arbejdspladsen, kan du også sidde og spille. Derudover indeholder hjemmesiden en masse interessante spil, men af en eller anden grund var jeg så interesseret i denne. Og så spiller vi ikke ofte nu de gamle gode mosaikker, men du er enig, men der er en stor chance for at huske din barndom og til at slappe af for eksempel efter en dags arbejde eller endda lige på arbejde. Og hvad? Hvis det selvfølgelig tillader arbejdet)

Fra niveauet synes jeg, at vi skal starte det nemmeste, og hvis der ikke er nogen problemer, så gå videre til det næste niveau af kompleksitet. Sandheden er at tage højde for at du ikke sidder på gulvet og indsamler et "puslespil", men på computerskærmen og ikke sidder hele dagen. Det er skadeligt, du ved det.

Lad mig igen citere det samme: "Dette er alle os et så almindeligt" puslespil ", eller mere simpelt en mosaik. Men versionen for fans at sidde på internettet. Her : http://flash-games.su/art/angry_birds_pazli -Du kan vælge niveauet af kompleksitet, der er bekvemt for dig, fra den enkleste til den "eksperte" en. Både voksne og børn kan spille, og spillet kan både udvikle barnets færdigheder og bare underholde. "

Bare gå og se, det er slet ikke svært, og hvem ved, måske vil dette spil stramme dig op ligesom hun gjorde med mig (selvfølgelig kun i det gode udtryk for dette udtryk). Fra som du bare skal gå til ovenstående link, og i det mindste forsøge at spille. Du forstår, hvis du ikke kan lide det, kan du blot klikke på krydset i højre hjørne af vinduet, og ingen vil tvinge dig til at gøre dette. Men hvis du kan lide det, er det i dine hænder. Og hvis jeg var på dit sted, tilbød jeg at spille dette spil også til mine venner, for hvis du er "så så", så er det måske bare i smag af venner.

Nyd din tid, venner!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.