InternetPopulære links

Hvad gør man, når intet andet at gøre. At komme af kedsomhed

Kedsomhed - en forfærdelig ting. Næsten alle der er tidspunkter, hvor det er absolut intet at gøre, i virkeligheden, ikke noget godt om den fremtidige tidsfordriv i hovedet er ikke. Følgende er måder at slippe af kedsomhed, der er egnede, hvis ikke alle, de mange.

Musik, film, litteratur

Ja, måske, den mest banale måde at bruge tid. Men det er virkelig universel, så det er umuligt ikke at sætte i toppen af listen for underholdning. Lyt til musik og læse bøger, kan du hjemme, udendørs, på arbejde eller studier (når de udstedes gratis minutter), i alle rum, etc. I dagens verden er der så vidunderlige ting som hovedtelefoner, MP3-afspillere (ofte indbygget i telefonen), e-bøger, tabletter og andre små nytte.

Film er egnet snarere for hjemmet visning, hvis det ikke kommer til at et teater. Ikke desto mindre er de i stand til virkelig fortrylle og gøre dig helt glemme alt om kedsomhed. Hvis fritiden blev dannet mere end en time eller to, er det bedre at hente en interessant serie, der vrimler på internettet. Så udtrykket "intet at gøre" flyve ud af dit hoved som en prop, som de begivenheder, der finder sted på skærmen, vil fordybe dig i deres netværk for længe. De vigtigste ting - er at hente den serie, som du virkelig til deres smag. Heldigvis, masser af genrer nu, kan du vælge for enhver smag.

spil

Det er ikke vigtigt, hvor du er, er det vigtigt, at du keder dig. For at slippe af med denne ubehagelige følelse, kan det være nødvendigt at spille. Når der ikke er noget at gøre, er det ofte de sparer mand og trækker i sine fantasifulde og spændende verdener, så du kan føle dig selv i skoene af et andet væsen.

Spil kan være anderledes: normal, klient, browser, flash. Hver kategori har sine egne fordele og ulemper, men den største fordel af nogen art - fascination. Ingen vil tegne et dårligt spil, så skaberne laver spændende historier og quests, smuk grafik kvalitet, praktisk og venlig ledelse.

Kort om fordelene for dem, der ikke ved hvad de skal vælge: flash og browser-baserede spil kan bruges fra næsten enhver computer med internetadgang i øvrigt i fortiden, du kan også chatte med rigtige mennesker, de samme spillere. dvs. hvis intet andet at gøre på arbejdet og har mulighed for at fordybe sig i et globalt netværk, noget sjovt for spillere der vil altid være. Klienten og de sædvanlige spil er egnet snarere for hjemmecomputere / laptops. Her allerede og grafik til tider bedre og mere attraktive, og de verdener er større og mere forskelligartet. Den eneste ulempe ved de sædvanlige spil - forgængelighed, de fleste af dem ender efter at have passeret. Browser og klient ofte tillader spillere at sidde i dem en anstændig mængde tid, takket være den næsten uendeligt antal niveauer, som kan udvikles i flere år. For dem, der gerne fuldstændighed i alt, synes dette dog mindre et plus.

At finde nye hobbyer

Den ædleste og mest nyttige lektion, kan ikke bare slippe af kedsomhed, men også at bruge tid, er det en hobby. Hvis du har det, har du sandsynligvis gøre det de ville gøre, men når der var et spørgsmål om at finde en klasse, så du burde finde en ny, mere spændende og fascinerende hobby, lige gamle ikke appellerer. Tegning, dans, modellering, sport, sang, origami ... der er så mange interessante ting at øjnene divergerer. Måske du er interesseret i våben, maj, fysik eller kemi, strukturen af skibet eller de "indmaden" af computeren. Takket være internettet kan du finde alle oplysninger, så tænke grundigt, hvad der er i din sjæl, og derefter gå videre til at søge og studere den teoretiske del af en potentiel ny hobby.

kommunikation

Desuden både virkelige og virtuelle. Kommunikation er nødvendigt for alle mennesker, så når intet andet at gøre på internettet, mødes med andre mennesker via sociale netværk, dating sites og chatrum, samt skrive til gamle venner og kalde dem en tur. Dette vil ikke kun hjælpe lyse op i ensomhed, men også for at slippe af kedsomhed, få nye venner og tilbringe tid behageligt.

andre aktiviteter

Fem af andre måder at slippe af kedsomhed:

1. Fange nogle fluer eller andre insekter, så forkæl dig selv og dem omkring underholdning: Først dræbe skabninger, og derefter åbenbar fantasi og trække på papir egnede situationer, hvor hovedpersonerne bare bliver fanget.

2. Har du lyst til en stjerne. Hvis du foretrækker rollen som skuespilleren, forestille sig at være hovedpersonen i dit yndlings tv-serie / film / bøger etc. Eller bare opfinde i mit hoved en bestemt situation, og derefter forsøge at slå den med en virtuel kamera, og de andre karakterer. Hvis du kunne lide musik karriere, kan du enten bare spille musik og forestille dig selv på en kæmpe scene eller optage en sang på en båndoptager. Som en mulighed - for at gå til en karaoke bar, hvis du ikke er fra beskedne.

3. Tag en markør og midlertidigt dekorere dine vinduer med usædvanlige malerier, tegninger , der kommer til dit sind. Jo mere du trækker, jo større skal spilles din fantasi. Ved udgangen vil du kun fange deres mesterværker og gemme dem i lang hukommelse.

4. Sorter ud foto og video editor, og derefter Construct noget interessant. Det oprindelige billede, en collage af fotos, der viser den musik eller stiklinger fra dine yndlingsfilm.

5. Gå ud og forestille sig, at du lige kom ned til Jorden fra en anden planet. Strange kig på folk undersøger nøje hele vejen rundt, osv Hvis bare du ikke havde taget med på politistationen, så vær opmærksom på grænserne for anstændighed og komfortable sko. Bare i tilfælde.

Så nu ved du, hvad de skal gøre, når der ikke er noget at gøre. Held og lykke tidsfordriv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.