SkønhedHudpleje

Mød "Scholl" til benene, ru hud eller Ned!

Vores fødder dagligt oplever enorm byrde. Uanset hvad kan være de komfortable sko, kan det ikke komme af med de stød og slag, som vi oplever, når man går i gang. Hertil kommer, at benene er nødt til at bære vægten af vores krop. Det er grunden til omsorg for dem, bør indgå i et kompleks af permanente procedurer. Sommer fødder kræver intensiv pleje, som er mere tilbøjelige til negative eksterne påvirkninger: snavs, støv, sol, vind. Og her kommer det i "Scholl" til fødder.

Firm "Scholl": en udflugt ind i historien

Ved indgangen til det 20. århundrede (i 1904) var en tysk læge Vilyam Sholl besluttet at åbne sit eget firma, der ville beskæftige sig med spørgsmålet om medicinske kosmetik. Og vi har midlerne, "Scholl" til fødder. Mere end hundrede år er gået siden da. Virksomheden er vokset og har taget en ledende position på det globale handelsmarked. I dag er det en blomstrende virksomhed, hvis medarbejdere er blevet frugtbart samarbejde med Salfordskim Universitet. Dette etablissement er kendt for sin innovative forskning inden for ortopædi. Derfor er udviklingen af nye midler til eksperternes Scholl 'altid tage hensyn til videnskabelige resultater af dette universitet.

Range af varemærker

I dag, "Scholl," forberedelser til fødderne er velkendte for mange. Stadig, efter et kalejdoskop af lægemidler potions, der tilbydes af dette mærke. Hvis du ønsker at fange alle flyvende gangart, vælger sikkert "Scholl" til fødder. Beundrende blikke du vil blive fremlagt. Efter alt, kan findes i selskabets katalog:

 • Betyder pleje til tør hud. Dette er en hel vifte af nødvendige værktøjer til at hjælpe med at løse alle dine problemer.
 • Betyder "Scholl" for fødderne, for at slippe af ligtorne og hård hud.
 • Værktøj og produkter, der bidrager til heling af knoglebrud. Sættet indeholder 2 medicinsk produkt selskab "Scholl": fil til ben og fløde, der ikke har nogen analoger i verden.
 • Midler lugte som følge af sveden af fødderne. Gels og sprays, kapsler og indersål - alt dette er i intervallet velkendt firma.

 • Lægemidler, der afhjælper træthed lemmer. Badesalt, samt køling spray vil give dig en hurtig afslapning og komfort.
 • Kosmetik til neglepleje. Uundværlig kit "Scholl" til fødder. Anmeldelser elskende pedicure viser, at med den magiske sæt "tre i én", selv problemet med indgroet negl forsvinder sporløst. Men sådanne krænkelser så smertefuldt! Nå, der tog sig af vores fødder et tysk firma.
 • Plastrene til hurtig heling af vabler. Nye sko forårsager ofte ubehag og efterlader et minde om hans majs. Wonder patches "Scholl" kan vi slippe af med ubehag. Majs heler hurtigt.

Hertil kommer, at i statskassen af det tyske selskab har et stort antal af alle mulige nyttige ting: det såler-såler, indlægssåler og aromatiske og puder til sko, og skillevægge.

Allerede en af de rigdomme området kan uforsigtigt falde i virksomhedens produkter. Men den største berømmelse det bragte ikke de varer, og andre nødvendige redskaber.

Neglefil "Scholl"

Neglefil - det er det instrument, hvormed vores landsmænd blev bekendt med det tyske selskab. Venskab var en lang og belønne overraskende behagelig.

Jeg må sige, at for at stoppe peeling værktøjer er repræsenteret ved to arter:

 • Velkendt for os neglefile. Men de adskiller sig fra deres russiske kolleger dual action. Et træk ved disse produkter er den tovejs overflade. En af dem har en grov belægning og fjerner ru hud af fødderne. Den anden har en fin grus. Det bruges ved afslutningen af behandling for at slippe af med døde celler og niveauet af ruhed.
 • Elektrisk neglefil. de er skabt med den nyeste teknologi og er en ønskelig erhvervelse for enhver kvinde.

Blandt alle de "Scholl" betyder ben elektrisk neglefil står. Her vil vi tale mere om det.

Funktioner af elektriske save "Scholl"

Hvor ofte har vi ikke tid nok til sig selv, favorit. Hygiejnisk manipulation stop behandling kan tage op til en time eller mere: bad, peeling, maske, creme. Forrykte tempo i livet gør os alle procedurer gennemføres i en fart. Men nu kan du slappe af og ikke bekymre sig om sundhed fødderne. Efter alt, havde vi en tryllestav. Magic Instrument Company "Scholl" til fødder. Elektrisk neglefil er let at håndtere ru hud. Dine hæle vil være helt glat.

Fordele ved opfindelsen Tysk

Hvad gør denne enhed så tiltrækkende? Åh, det har mange fordele:

 1. Ergonomisk design til komfort under procedurer.
 2. Hurtige resultater og mild mod huden.
 3. Nem og intuitiv betjening.
 4. Varig effekt. Nu kan foden behandles mere end én gang i to dage, og en gang om ugen.
 5. Et stort plus - ingen grund til damp ud ben. Magic savklinge designet specielt til tør hud.

Her er en hun - Savning "Scholl" til fødder. Anmeldelser af glade ejere er fulde af ord taknemmelighed til producenterne. Det eneste skår i glæden - aftagelige hjul. De bedre reserveres på forhånd. Køb flere varer. Så du er immun over for problemer, hvis der pludselig rulle svigter chatte under proceduren.

Betingelser for brug af indretningen

At neglefil gav kun positiv og holder lige så længe som muligt, følge disse anbefalinger:

 • Instrumentet må ikke være i kontakt med vand. Det kan kun bruges på tør hud.
 • Denne neglefil er for fødderne, bruger det i andre områder af kroppen ikke kan.
 • Det er ikke nødvendigt at behandle huden på ét sted i mere end 4 sekunder. Ellers er det tyndet, og du vil have problemer med deres fødder.

Savning "Scholl" - din frelse. Så er det tid til at gå til køb af nye emner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.