SkønhedHudpleje

Den ideelle måde at fjerne hår dyb bikini - shugaring. Svar om ham

Den konstante kamp af kvinder med uønsket vegetation gør dem ser efter nye, mere effektive metoder. I de senere år blevet særligt populære shugaring. Denne metode er ikke ny. Han kom til os fra oldtiden, men før denne metode anvendes ikke i denne henseende med damerne. Den mest almindelige hårfjerningsmidler shugaring på følsomme områder, såsom armhulerne. Også gøre brug af denne fremgangsmåde, dyb bikini. Shugaring anmeldelser piger beskrives som den billigste, sikreste og allergivenlige metode til hårfjerning.

fordele

Denne procedure på grundlag af dens udførelse svarer til voksning, men selv i forhold til det har flere fordele:

  1. Lave omkostninger af alle deltagende komponenter.
  2. Hypoallergen sammensætning (blandingen vedrører ikke kemiske forbindelser, farvestoffer, parfumer). I denne henseende for alle kvinder, der er tilbøjelige til allergi over for kosmetik, at den perfekte måde at gøre en dyb bikini - shugaring. Anmeldelser prøve denne metode sige, at huden forbliver blød og glat.
  3. Hårene er trukket ud i retning af deres vækst. Dette giver dig mulighed for at fjerne dem helt, uden at bryde ud.
  4. Reducer dannelsen af mikro traumer på huden.
  5. Shugaring dyb bikini område kan gøres derhjemme ved dig selv. Mange mener, at dette er den største fordel ved denne metode til hårfjerning, t. Til. Det giver dig mulighed for at spare ikke kun penge, men også tid.
  6. Slået problemet med indgroede hår.
  7. Vægt anvendt i hårfjerningsmidler let vaskes af med vand.

Hvordan shugaring dyb bikini

Først og fremmest skal du tilberede en masse hårfjerning. For at gøre dette, bland en kop sukker med en spiseskefuld vand og to spiseskefulde citronsaft. Den resulterende blanding blev bragt til kogning, som for en konstant brand (uden at reducere eller forøge den) i ca. 10 minutter, indtil det opnår en karamel farve. Efter dette, fjernes fra varmen og afkøles til temperaturen af frisk mælk. Fra det til at rulle bolden. Hvis du ikke gør, t. Til. Blandingen er for klæbrig, du skal køle det stærkere. Hvis det er fast, er det nødvendigt at sætte det i et vandbad til at smelte, tilsæt en skefuld vand, derefter køle igen.

Ball of sukkermasse skal være på størrelse med en tennisbold. Det skal være omhyggeligt strække hænderne, indtil det er blødt og elastisk, ligesom modellervoks. Den resulterende masse skal anvendes mod hårvækst på det område, hvor planen om at gøre hårfjerning. Vente et par sekunder og derefter rulle op eller afbryde det deponerede blanding i en retning af hårvækst.

På denne måde meget nemt at fjerne hår selv dybe bikini. Shugaring, anmeldelser af hvilket er meget positivt, at metoden er meget effektiv, men ikke smertefrit. For at reducere følsomheden i huden, kan være en smule strakt hendes frie hånd.

Efter proceduren bør tage et brusebad med et mildt rengøringsmiddel, og derefter anvende en creme eller olie til hudpleje. Nogen tid i stedet for hårfjerning kan være røde prikker - en konsekvens af irritation. Men de hurtigt forbi, og huden bliver overordentlig glat og fin.

Tidligere har mange af pigerne ikke tør at fjerne hår selv dybe bikini. Kvinder Shugaring anmeldelser kaldt den bedste måde at slippe af med uønsket hår på et så følsomt område. Denne metode giver damerne en mulighed for at få de ønskede resultater med minimal smerte og regning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.