SkønhedHudpleje

Kunstig garvning - sand og smuk

Du ønsker ikke at skille sig af med en mørk teint i den kolde årstid? Kunstig tan - hvad du har brug for. Efter en tur til tropiske lande om vinteren kan tillade sig ikke alle. Kort sagt, en kunstig tan - en enkel og praktisk løsning. Det vigtigste er at vide, hvordan man bruger disse værktøjer ordentligt.

Kunstig garvning - mest populære

Så mere. Kunstig garvning lykkedes at erhverve en betydelig popularitet blandt messen køn i temmelig lang tid. , Ret hurtigt begyndte det imidlertid at falde. Sagen er, at mange kvinder ikke ved, hvordan man bruger garvning. Få mennesker kan finde den rigtige tone, tage den rigtige mængde penge, er det jævnt fordelt gennem kroppen, ikke at forglemme om nogle dele af kroppen. For eksempel, på ørerne.

arter

Kunstig tan - det er meget belejligt. Det er kun nødvendigt at bestemme den mest hensigtsmæssige værktøj for dig. Blandt dem: bronzer, piller, acceleratorer.

Bronzer anvendt i skønhedssaloner mestre fagfolk. Denne procedure - ikke for begyndere. Det kræver en helt glat ansøgning. Dette værktøj fungerer på bekostning af almindelige farve, let vaskes af og bruges som regel, for en nat. Afvaskes ved hjælp af en shower gel og body scrub umiddelbart efter hændelsen.

Piller tages gennem munden. De indeholder en særlig pigment gennemtrængende væv i kroppen og giver huden forskellige nuancer - fra brun til lys chokolade. Resultatet afhænger af dosis.

Men dette middel har en meget alvorlig kontraindikationer for regelmæssig brug. Kantaksatin (pigment, fremstillet af beta-caroten) kan deponeres i nethinden, med tiden, hvilket forårsager problemer med syn. Af denne grund, er de forbudt i mange lande i Vesteuropa.

Garvning acceleratorer forbedre virkningen af ultraviolet lys. De er også forbudt i mange lande på grund af den manglende afgørende data om deres sikkerhed. En af de mest almindelige acceleratorer er Tyrosin - en aminosyre anvendes topisk. Det øger syntesen af melanin - det pigment, der farver huden, når garvning.

Sikrere og nemmeste måde at tan opnås ved hjælp af avtobronzerov. Kosmetologer sige, at disse midler er ikke noget, der ikke er skadeligt, men snarere, endnu sikrere end naturlig tan.

De fås i forskellige former: spray, lotion, creme. Produkter anvendes på huden meget let. I de fleste tilfælde indeholder forskellige planteekstrakter. På grund af dette, har de en behagelig duft, fugter, beskytter og nærer huden. Alder det betyder endnu stramme.

Hud farve ændringer som følge af dihydroxyacetone, der indgår i dets sammensætning. Mørkfarvning sker inden for et par timer efter påføringen midler. Således farves udelukkende de øvre lag af huden. Tan vaskes som afskalning af de øvre skalaer.

Dybest set, det holder for omkring en uge. Men meget afhænger også af de særlige kendetegn ved hudpleje. For eksempel, hvor ofte du bruger den krat. Udstedt i dag avtobronzery til ansigt og krop.

gennemførelsesbestemmelser

Garvning selv modtager en række reaktioner. Positiv - med de rigtige værktøjer anvendes. Negativ - hvis de misbruges. Så, hvordan man anvender selvbruner?

Først og fremmest, er du nødt til at tage et varmt bad og bruge en scrub til at rense huden fra døde celler. En halv time senere kroppen køler ned. Dette er nødvendigt for at sikre, at alle porerne er i samme tilstand. Ellers åbne porer er farves intenst.

På halsen og i ansigtet hår fjernet. Læber og øjenbryn er smurt med en speciel creme til beskyttelse. Tanning nødt til at prøve på et lille, uanseligt sted på den omgivende hud for at se på effekten.

Betyder tyndt lag påført og fordelt ensartet over kropsmassage bevægelser. Men for at finde en tan på ryggen, vil du har brug for nogen til at hjælpe dig. Efter brug straks vaske dine hænder, så ingen palmer eller søm ikke er gulnet.

Hvis der efter flere timers skygge vendte for lys, kan den anvendes, og en anden tyndt lag. Det vigtigste er ikke at anvende et tykt lag creme på én gang. Ellers vil ensartethed lide. Kort sagt: mindre er bedre. For at afhjælpe fuldt absorberet, er du nødt til at vente på omkring en time.

Rådet

En af de mest berømte og gode producenter er «Clarins». Tanning, skabt ved hjælp af firmaet, enthralls messen køn. Du bør ikke kun tale med folk, at dette ikke er en reel farven på din hud. Hvis du ikke siger - ingen om noget og ikke gætte.

advarsler

Koncentrat garvning effekt kan forårsage udslæt og andre irritationer. Sørg for at gå til begyndelsen af testen for allergiske reaktioner.

I intet tilfælde ikke blande flere forskellige garvning produkter. En sådan blanding kan simpelthen brænde huden.

Nogle værktøjer beskytte din hud mod solen. Men glem ikke, at efter vask garvning hud mod UV ikke er gemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.