LovStat og lov

Hvad sker der, hvis du kører uden forsikring. Hvor mange dage kan du gå uden forsikring

Den nuværende lovgivning i forvaltningen af motorkøretøjer kræver føreren til at have en forsikring CTP. Og chaufførerne selv skal sørge for, at dokumentet var okay. Denne type forsikring er en kontrakt underskrevet af parterne, hvoraf den ene er den virksomhed, som udsteder politik, og den anden - ejeren af bilen. I dette tilfælde er det garanteret erstatning for skader, hvis en ulykke sker. Ud over den CTP har forsikring og frivillige karakter. Det kaldes skroget, samt DSAGO. I denne artikel forsøger vi at besvare spørgsmålet: hvad der ville ske, hvis du går uden forsikring? Implikationen naturligvis CTP forsikringspolice, snarere end de andre aftaler, der måtte blive indgået eller ikke at komme ind efter behag.

Hvad sker der, hvis du kører uden forsikring?

Russisk lovgivning kræver driveren er ikke blot købe en politik om tvungen forsikring, men også hele tiden har det med dig, mens du kører. Ridning uden et dokument er fyldt med offensiv, som giver mulighed for administrativt ansvar. Indtil 2009 førerne er i stand til at køre en lille periode, og uden at det når den tidligere politik kun endte. Men så blev denne ordre afskaffet. Og siden da, er tur på biler strengt forbudt uden forsikring. Dokumentet skal udstedes, selv i det tilfælde, hvor føreren styrer bilen ved fuldmagt.

Hvis DPS officer stoppede bilen og forlangte at se de dokumenter, ikke vil se blandt andre myndigheder, der handler CTP forsikringspolice, vil ejeren af køretøjet en bøde. På den anden side, ikke noget godt venter ham i tilfælde af kontakt med en trafikulykke. Chaufføren vil ikke kun gendanne bilen for egen regning, men også at refundere udgifterne til reparations- anden ulykke deltager, hvis han er den skyldige. Og hvis det samme vil blive påvirket, hele byrden for at betale for behandling også vil være på hans skuldre. Men straffen for kørsel uden kørekort ikke kan undgås gerningsmand også.

Hvis politikken er tilbage i hjemmet ...

Det er trist, men i dette tilfælde bliver nødt til at betale en bøde alligevel. stadig lovgiveren bestemmer imidlertid, at en sådan situation er mulig. Følgelig er mængden af bøder i ét tilfælde er forskellig fra den anden. For inspektøren, men dette spørgsmål er ikke afgørende. Derfor er det som regel foreskriver et maksimalt bødebeløb. Hvis føreren ikke er enig i en sådan beslutning, skal han forsøge at overbevise politiet, at den aftale, han eksisterer. Du kan bede venner eller familie til at bringe politikken til færdselspolitiet post eller at gå hjem for forsikring for nar. Efter alt, en eller anden måde, vil det være nødvendigt yderligere at køre. Der er en anden mulighed. Bevise eksistensen af politikken kan være via internettet, især hvis e-CTP er udstedt.

elektronisk CTP

Denne type af tjeneste har optrådt i Rusland for nylig. Nogle bilister allerede gavn af praktisk tjeneste. Andre foretrækker at købe forsikring "gammeldags", nærmer kontoret og modtage et papirdokument. Selvfølgelig, e-CTP har en række fordele i forhold til at købe den sædvanlige måde. For det første kan den politik bestilles på ethvert belejligt tidspunkt, bruger kun 7-10 minutter tid. Har du ikke tid fri fra arbejde og gå et, til at stå i kø for at få dokumentet.

For det andet, at nok ikke chaufføren, der ikke har stået over for de henvendelser som forsikringsagent eller købe yderligere tjenester. Mange, ikke megen tøven, er enige om at uanset hvad de tilbyder. Og så fortryder om valget. Men afgiver ordren via internettet, er dette problem ikke opstår. Bil ejer vælger de tjenester, der det synes optimal.

Men der er i de elektroniske og CTP ulemper. Især det drejer sig om, at serveren online, mens ikke godt tjent. Således myldretiden for ordrer over internettet, kan det fryser. Og alle de poster skal indtaste igen og igen. Lad os håbe, at dette problem vil blive løst i fremtiden. I mellemtiden, vi vender tilbage til spørgsmålet om, hvad der sker, hvis du kører uden forsikring. Efter at have forstået, at ansvaret i dens fravær kan ikke undgås, ser vi, at i tilstedeværelsen af e-CTP stadig har en vis fordel.

Elektronisk og CTP færdselspolitiet inspektør

Ved bestilling det, føreren modtager en e-mail med en vedhæftet politik. Have din telefon adgang til internettet, kan han gå på posthuset og for at vise inspektøren politikken elektronisk. Selvfølgelig betyder det ikke annullere sin forpligtelse til at betale bøden. Men beløbet skal være lidt mindre.

Hvad kan jeg ellers gøre for at betale mindre?

Hvis DPS inspektøren ikke er enig med nogen argumenter, og gå hjem eller få en politik kan ikke være gennem familie, så der er muligheder for, hvordan man får ud af situationen med minimale tab:

  1. Protokollen, som fylder færdselspolitiet, er der et punkt, hvor føreren kan skrive din mening om ulovligheden af bøden. Og specificere den virkelige årsag er der.
  2. Inden for 10 dage, bilens ejer har ret til at klage over den fine, vendte sig til sin foresatte medarbejder, der udarbejdede en rapport. Ofte virker det.
  3. Der er en anden mulighed for at gå rettens vej. Men der er næppe en chauffør, der havde besluttet at sagsøge på grund af sådan en lille fin. Normalt jeg betale for det, en kendsgerning overset. Men det ville være godt, at det lærte i fremtiden altid få dokumentet i papirform CTP.

Er det muligt at køre en bil uden forsikring, og hvad skal det være?

Som vi har set, hvis forsikringen er udløbet, drift af et motorkøretøj er forbudt. Indtil for nylig, indtil 2009, at tillade drift af køretøjet, når udtrykket af politikken kom til en ende. Drivere og derefter spurgt dig selv spørgsmålet: hvor mange dage du kan gå uden forsikring? For en hel måned chaufføren ikke kunne bekymre sig om, hvad han vil have til at betale en bøde, hvis færdselspolitiet stoppe ham. Nu har situationen ændret sig radikalt. Og der er et endeligt svar på spørgsmålet om, hvor meget du kan køre uden forsikring. Ansvarsforsikringens kontrakt, selv om han netop er udløbet for et par timer siden, CU kan ikke betjenes. I dette tilfælde vil chaufføren blive pålagt en bøde.

Hvad er straffen?

På nuværende tidspunkt bliver to administrative sanktioner overvejet:

  • 800 rubler. Chaufføren betaler dem for at køre uden forsikring udstedt.
  • 500 rubler. Penge gjort for manglen på CTP med ham eller nevpisanii i kontrakt chauffør, der på tidspunktet for standsning af færdselspolitiet inspektør kørte bilen.

Hvis føreren ikke er indskrevet i skadevolders politik?

Lad os undersøge dette punkt nærmere. Motorkøretøjsansvarsforsikringer kan tillade driften kun de chauffører, der er skrevet i kontrakten, eller nogen, og alle begrænsninger. Den anden mulighed er langt dyrere bil ejer omkostninger. Derfor vælger oftest den første. Ifølge ham, til at køre kun de personer, der er registreret i kontrakten. Derfor, hvis i bilen er en person der ikke er anført i dokumentet, bliver nødt til at betale en bøde. Og de skyldige i dette tilfælde er bilens ejer, ikke føreren.

Normalt CTP kontrakt er gyldig i et år. Men for nogle bilejere det er ubelejligt. Nogle forlader for en lang tur, andre bruger bilen kun i en bestemt sæson (f.eks sommergæster). For dem, selvfølgelig, er det bedre, hvis det var muligt at gå uden forsikring. I henhold til kontrakten, kan dog forudsat, og den anden gang. For eksempel, seks måneder eller tre måneder. Men i dette tilfælde, vil politikken koste betydeligt dyrere. Samtidig er der ganske særlige tilfælde, hvor køretøjet kan køres uden forsikring.

  1. Hvis køretøjet er købt for nylig. Hvordan til at køre uden forsikring i dette tilfælde er det muligt? Loven kaldes periode på 10 dage.
  2. Når du tilmelder dig arven.
  3. I andre tilfælde er fastsat ved lov.

konklusion

Hvad sker der, hvis du kører uden forsikring? Vi har lært, at i dette tilfælde vil blive udledt medarbejderen DPS straf, hvis han stopper bilen. En bedring afhænger af størrelsen af fangen på det tidspunkt, kontrakten CTP eller fraværet af det som sådan. Det er også nu klart, hvad hvis politikken blev hjemme, men inspektøren nægtede at tro det.

Det skal tilføjes, at straffen - det er det eneste, der kan straffe uagtsom førerens færdselspolitiet. Indtil for nylig, indtil 2014, for en sådan overtrædelse kunne fjerne statslige numre og sende bilen til bilen pund. Den besluttede imidlertid at afskaffe en regel. Og det mest, der kan forventes af føreren i dag, er det en bøde på 800 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.