Sport og FitnessUdstyr

410 kaliber ammunition til jagtvåben. 410 patroner af kaliber: Salgspris anmeldelser

Chucks (410 kaliber) i dag er i efterspørgslen. Langs længden af muffen, de er forskellige, samt i masse. Anvend disse patroner er bedst til jagt store dyr. Men ænder med dem, kan du også gå. Stabilisering af dem ganske godt, men i dette tilfælde, meget afhænger af producenten og bruges krudt. For at forstå alle funktionerne i den kaliber af 410 patroner, er det nødvendigt at finde ud af fordele og ulemper ved specifikke modeller.

Ammunition Company "Vetter"

Denne russiske selskab fremstilling af patroner (410 kaliber) tog lang tid. Indledningsvis fabrikken producerede containerless modifikation. Længden af muffen med kernen er ikke mere end 70 mm. Men de nuværende modeller er tilgængelige allerede på 85 mm. Flanger de anvender kun bly.

Også virksomheden har ammunition til måls. Paller de anvendes oftest med den avancerede stål kapsel. I gennemsnit fastsætte den maksimale energi er omkring 2100 J. Solgt 410 patroner kaliber i pakninger med 12 og 20 stykker. I gennemsnit vil det koste omkring 1850 rubler.

Beskrivelse af varemærket "Vetter Magnum"

Disse patroner har en god stabilisering. Dette blev opnået ved gennem brug af brede flange. I dette tilfælde anvendes muffen længde på 75 mm. Palle fra dette mærke er sat temmelig bred. Desuden bør det bemærkes, at den glatte boring våben 410 kaliber er i stand til at bruge disse kugler ramme mål i en afstand af højst 30 meter.

Det er også vigtigt at nævne, at den indledende del af flyvehastighed er på omkring 270 meter i sekundet. Disse patroner er klassificeret som en containerless og kronblade i deres øverste dele mangler. I dette tilfælde, en fraktion udtømmes gennem navet. Hvis du mener udtalelse forbrugerne, så pulveret bliver brugt temmelig kvalitative og misfires forekommer sjældent. 410 kaliber kugler på "Vetter Magnum" er lavet af bly. Data markedet patroner sælges, normalt i pakninger med 12 enheder, og de koster omkring 1.400 rubler.

Oversigt patroner "Vetter Polumagnum"

Disse patroner til jagt ænder passer stor. I dette tilfælde initialparametermodellen hastighed er præcis 220 meter pr. 410 kaliber pistol med disse patroner er i stand til at ramme mål i en afstand på højst 45 meter. Muffen er lavet på mark billede altid fremstillet af plast og har en samlet længde på 75 mm. Osalka disse patroner er en tot. Hvis du mener udtalelse af ejerne, den fejltænding disse patroner producere meget sjældne. Krudt producent anvender klasse "Reno". Køb disse patroner kaliber 410 (børskurs) i dag kan være muligt i pakninger med 2300 rubler. (En pakke med 30 stykker).

Anmeldelser af patroner "Vetter Sporting"

Mange kunder data patroner (kaliber 410 millimeter i base omfatter 130) er valgt fra den kendsgerning, at de har hubs. I den forbindelse stabiliseringen i dette mærke er ganske god. Hvis du mener udtalelse af ejerne, rekylen er til stede, er lille. 410 kaliber riffel med disse patroner kan ramme mål i en afstand mindre end 40 meter. Krudt i dette tilfælde er den standard, der bruges af "Reno" -serien.

Det skal dog bemærkes, at muffen er fremstillet på fabrikken i messing. I denne henseende patronen vægten er ganske høj, og er lige så meget som '14 Lave temperaturer dette mærke er ikke bange, men den fugt det er bedre ikke at holde. Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, så fejltænding i nogle tilfælde er der. I dette tilfælde kapslen installeres under deres tænding hul. Find på skranken datakassetter kun i pakker af 15 stk. I vente for dem vil bede mindst 2100 rubler.

Patroner mærke "Federal"

Chucks (410 gauge) i selskabet er lavet hovedsageligt af beholdertype. I gennemsnit brandet har fire kronblade, som er afsløret i løbet af skud. Om stabiliserings- egenskaber af patronen i luften påvirker hub. Desuden skal det bemærkes, at produkterne er kompakte.

Alt dette tyder på, at tætheden af deres relativt høje. Liner normalt på markedet kan findes latunevogo type. Men plast ændringsdato er heller ikke ualmindeligt. Flanger har repræsenteret mærket patroner bruges med skarpe ender. Den gennemsnitlige vægt af patronen når '11 Ifølge forbrugernes vurderinger, der er angivet af fabrikanten i dag kræves.

Anmeldelser af mærket "Federal N123"

Disse patroner (kaliber 410) anmeldelser er gode, og mange købere foretrækker dem på grund af det faktum, at pallerne er almindeligt anvendt. Hvor kapslen anbringes under flangerne. Med stabiliseringen i brandet er i orden. Hvis du mener udtalelse kunder, 410 kaliber våben ved hjælp datakassetter er i stand til med held at ramme mål i en afstand af mere end 42 meter. Desuden skal det bemærkes, at hastigheden af den maksimale energi fra de indsendte kopier på omkring 2300 J.

Dette opnås ved det var som følge af monteringen af aluminiumsflanger. I alt er der syv kronblade i denne konfiguration. Når fyret, er de ikke altid åben. Dog forekommer disse patroner misfires sjældent. Fugt, dette mærke er bange, men du kan roligt bruge det om vinteren. For selvstændige repræsenteret patroner passer godt. de sælges i butikken oftere i pakninger med 20 stykker, og bede om deres sælgere omkring 1900 rubler.

Egenskaber "Federal N420"

Disse patroner (kaliber 410) på jagt fodret sjældent, deres muligheder er imponerende. Den første skal bemærkes, at tallet er så meget som den maksimale energi på 1800 J. I dette tilfælde pulveret anvendes i dette mærke "PP20" -serien. Muffen i dette tilfælde tilvejebringer til fremstilling af en plasttype. Som et resultat, massen af disse patroner er lille og svarer til kun 9 af stilisering Med dem er der ingen problemer, og hvis du tror udtalelse forbrugerne, så fejltænding forekommer sjældent.

Det er dog vigtigt at nævne, at de ikke har hubs. I sidste ende kaliber våben 410 gennem data patroner i stand til at ramme mål i en afstand af cirka 35 meter. Desuden skal det bemærkes, at den del, der er mærket 6. stå i dag, disse centrerpatroner omkring 1400 rubler. for en pakke med 15 stykker.

Særlige kendetegn ved "Federal N413"

Muffen med kernen i dette tilfælde anvendte latunevogo type. Den samlede vægt af patronen er lig med 9 g Ifølge forbrugerne, stabiliseringen i dette mærke er ganske god. Våben til disse patroner kan klare mål i en afstand af cirka 45 meter. Dette mønster er klassificeret som en beholder. Kronblade i dette tilfælde er der kun fire. Når fyret, de alle åbne og fuldt.

Desuden skal det bemærkes, at kapslerne har vist modifikation er sat temmelig høj kvalitet. Men pallen bruges er tynd, og i nogle tilfælde deformeret. Særlig opmærksomhed fortjener også osalka. I disse patroner er det placeret under tot. Fraktion brugt mærket 9. Spændet har en temmelig omfattende. Flangen i dette tilfælde formales under muffen. Hvis du mener udtalelse forbrugerne, næsepartiet energi i dette tilfælde er stor, men der er en stærk rekyl når fyret. 410 kaliber kugler på "Federal N413" er lavet af bly. Data patroner er i øjeblikket omkring 1700 rubler. for en pakke med 15 stykker.

Ammunition selskab "Tahoe"

Patroner af dette mærke er bedst egnet til jagt elg. Stabilisering af dem højt, opnås ved anvendelse af korte flanger. I dette tilfælde er den gennemsnitlige længde af patronen er 8 mm. Paller ofte installeret aluminium type. Wad bruges med særlig pakning og holder pulveret pålideligt. Hvis vi taler om de parametre, der måler den maksimale energi af prøverne er på omkring 1500 Joule. Alt dette er nok til at udvikle en udgangshastighed på 250 meter i sekundet. Solgt over patroner i pakker med 15 og 25 stykker. I gennemsnit er prisen svinger omkring 1900 rubler.

Beskrivelse "Tahoe Olympus" patroner

Disse patroner (kaliber 410) på jagt mislykkes aldrig. For det første de adskiller kvalitet kapsler. Flangen i dette tilfælde en kort. Trykprøvning sker i disse runder. Alle kronblade i brand, er der fire. Hvis du mener udtalelse forbrugerne, det ramte område i en stor ammunition. Parameter maksimal energi er på omkring 1300 J. våben ved hjælp af disse patroner er i stand til at ramme mål i en afstand af cirka 40 meter. Særlig opmærksomhed til brand fortjener høj kvalitet osalka. Det er placeret under kronbladene. Krudt selskab i dette tilfælde en klasse SR300. Disse patroner sælges i butikken for 2300 rubler.

Anmeldelser af mærket "Tahoe Hunt"

Nogle købere vælger disse patroner på grund af deres lille masse. I dette tilfælde foringen fremstillet udelukkende af plast, og deres størrelse er 75 mm. Parameter maksimal energi fra et repræsentativt udsnit er ret stort. Imidlertid scatter fraktion have ringe ammunition. Det skal også bemærkes, at osalki de ikke bruger. I denne forbindelse, er flangen sat temmelig bred. Krudt Klasse "SRR20" anvendes i den forelagte prøve.

Kapsule det bruger kvalitet. Basen foringspose er fremstillet af aluminium. Hvis du mener udtalelse forbrugerne, indvirkningen præsenteret i små runder. Stålet palle har en stabilisering han annulleret. Med 410-kaliber våben rettet ild disse patroner kan med held holde en afstand på omkring 38 meter. Disse emner er solgt i pakker med 15 enheder, og der er i øjeblikket omkring 1600 rubler.

Hvad er interessant, "Tahoe Pros"?

Disse patroner er bemærkelsesværdigt i, at de med held kan anvendes til jagt fugle. Parameter maksimal energi fra dem svarer til så meget som 1900 J. Alt dette giver den indledende hastighed af projektilet til at udvikle op til 280 meter i sekundet. Muffe i den foreliggende prøve har en længde på 75 mm. Kapsule gældende serie "PP12". Det anvendes i denne klasse "SSR02" pulver. Flange i brand producenten giver latunevogo type.

Det skal også bemærkes, at denne modifikation af beholderen sælges af pres. Navet i dette tilfælde virksomheden ikke er til rådighed. Bakken har en stål i disse runder. Som et resultat, kan dette mærke beskrives som robust og praktisk. Patroner sælges i pakker med 15 stykker, og i butikkerne for dem at spørge omkring 1900 rubler.

Ammunition Company "Rotveil"

410 patroner af kaliber af virksomheden i dag er almindeligt brugt til selvforsvar. Slående virkning, de har ganske betydelig. De fleste af de ændringer i butikken er beholdertypen. Flanger der oftest anvendes, er bly. Alt dette giver protektor en god stabilisering, men massen af dem betydeligt. Som et resultat af at indstille den maksimale energi, de når op på knap 1400 J.

Det skal også bemærkes, at fastsættelsen af indledende hastighed er på et gennemsnit af 280 meter pr. Hvis du mener udtalelse fra forbrugerne bliver brugt om vinteren prøver kan være en stor succes. Dog gemme dem på et tørt sted, så pulveret er ikke syrel. Solgt i pakker af data patroner 13 og 20 enheder. De vil koste køberen om 2200 rubler.

Anmeldelser "Rotveil Supertrap"

Mange ejere af disse patroner 410 kaliber vælger at jage vildsvin. Slående virkning, de har temmelig store. I dette tilfælde skal fabrikanten giver en fraktion mærket 6. Spændet har en temmelig betydelig. Dette blev opnået på bekostning af kvalitet crimpning borepatron. Alle lapper i den øverste del kan du se seks. De er altid fuldt oplyst. Kapsule repræsenteret i prøven har en klasse "IP23".

Osalka mens han har. Det skal også bemærkes, at patronerne er egnet til jagt fugle. Pallen er, de har en type stål. Våben til disse patroner er i stand til at ramme mål i en afstand på højst 55 meter. Køb i dag disse patroner (kaliber 410) kan kun være 12 enheder af emballage, og de koster omkring 2200 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.