SundhedMedicin

Eksisterende symptomer hos flåtbid mennesker

Forest Walk i det sene forår og den tidlige sommer kan have dårlige konsekvenser på grund af høj sandsynlighed for at møde med tang. Disse blodsugende insekter overfører farlige sygdomme - borreliose og hjernebetændelse. Viruset efter kryds bid i kredsløbssystemet af det menneskelige legeme er årsag til infektionen truer helbredet.

De mest almindelige læsioner opstår, når folk går i skoven. Dog kan skovflåten suge i byen - i parken, offentlig park, samt i gården i nærheden af huset. Vælg at bide blodsugende insekter udsatte områder af kroppen - hoved, ben, arme og ryg område. I første omgang Mider klynger sig til den person, og derefter bide i hans hud. Tilstedeværelsen af insekt på kroppen på grund af sin lille størrelse er ikke altid folk føler. virkningerne af bid af ubuden gæst kan dog være alvorlige. Det er derfor, det skulle være afsløring rettidig.

Flåtbid symptomer hos mennesker begynder at dukke et par dage senere. Først og fremmest er der en stigning i legemstemperatur og sveden. Der er smerter i muskler og led. Der er irritabilitet. Øget lymfeknuder og begynde hovedpine.

Flåtbid symptomer hos mennesker først efter syv eller fjorten dage kan forekomme efter at få blodsugende insekter på kroppen. Forud for, at tilstedeværelsen af parasitten er i stand til at tale kun en lille svaghed, som vises i lemmerne. Symptomerne på flåtbid mennesker , når inficeret med hjernebetændelse er meget lig symptomerne på almindelig influenza. I den forbindelse er der behov for at tage fat konsultere en specialist. Spild ikke tiden, fordi den skovflåt-bårne hjernebetændelse primært påvirker centralnervesystemet af patienten. Endvidere med blodgennemstrømningen bevæger virus til hjernen, der forårsager inflammation deri. Alle former af sygdommen (meningitis, febrilsk, og så videre) er meget farligt for menneskers liv.

flåtbid symptomer i mennesker smittet med borreliose synes meget senere. Denne periode varer op til seks måneder. Alt dette tidspunkt virus i kroppen udvikler, og derefter begynder at true hans liv. Tick bide, et foto, som du kan se nedenfor, er manifesteret i den menneskelige krop i form af en rund, undertiden ovale pletter.

Det har en rødlig eller blålig farve. Desuden er der en stigning i legemstemperatur. Typisk symptomerne på bid taget af manden bag forekomsten af hudsygdom og patienten ofte ikke skynde til lægen, bygger på den kendsgerning, at patologi selv vil finde sted. Når dette kostbar tid tabt, og starter nyrer, hjerte og centralnervesystemet.

Flåtbid mennesker på alt for tidlige appel til eksperten er årsager til symptomer på farlige sygdomme. Encephalitis åbenbar parese, som påvirker nogle grupper af muskler, og kramper. På samme tid i fordøjelsessystemet og hjerte-kar-systemfejl opstår. Der kan være svær hovedpine og tab af bevidsthed opstår. Lyme sygdom vil ramme de eksterne og interne organer. I dette tilfælde dermatitis der, og smertefulde fornemmelser i hele kroppen.

Disse virkninger kan undgås, hvis du har mistanke om en flåtbid eller gå til hospitalet for at finde dig selv på kroppen af parasitten og fjern det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.