FormationUngdomsuddannelse og skoler

Essay om Rusland gennem øjnene på en borger

Hver person har deres eget hjemland. Jeg blev født i et stort land, hvis navn - russisk! Dette faktum i mit liv, jeg er stolt af det mest. Mit land er enestående. Ikke længere i verden andet land, det er derfor jeg skriver et essay om Rusland. Mange af mine kammerater og de to ord er ikke af sit eget land. Ved ikke sine fordele. I mellemtiden, Rusland - en århundreder gamle historie om ikke én, men flere hundrede folk! Mit kort essay om Rusland vil give mine tanker.

enestående udsigt

Bred og enorme Rusland. Dens endeløse vidder. Fra Vladivostok til Kaliningrad og lyve hundredtusindvis af kilometer. At rejse med tog har inspireret mig til at skrive en mini-essay om Rusland. Min vej tog flere dage. udenfor landskabet ændrer sig hver time. Maleriske skov mødte på vores vej. Taiga var mørk og tæt, er det erstattet af lys birk krat, de sang i hans digte Sergey Aleksandrovich Esenin.

Jeg så et kæmpe felt. Hvor smukt lys gul tæppe, blev de spredt langs jernbanespor. Arbejde folk arbejdede, indsamle brød til deres enorme land.

Min essay om Rusland og vil fortælle dig om de bjerge, der voksede op engang i de fjerne og oldtiden. Uralbjergene - den rigeste hjørne af landet. I Ural bjergene kant udtrække forskellige ædelstene og malm. De er kendt for og malakit hvorfra Bazhov kiste blev taget.

En stærk og uafhængig mennesker

Jeg skriver et essay om Rusland, samt landet - er ikke kun jord og rigdom, den og dens borgere! Og herlighed vores fædreland af hans folk, en stærk, uovervindelig, venlig, modig og modig. Mange menneskers liv, og de er alle smukke, talentfulde, original og kreativ. Talenter - en anden rigdom i vores land: kunstnere, forfattere, billedhuggere, komponister og videnskabsmænd. Vores digtere kender og respekterer hele verden - hele kloden! Hvem kender ikke Pushkin eller Lermontov? Tolstoy er berømt for sine kreationer til mange kilometer fra Rusland. Gogol interesseret i mystik, og selv Hollywood gør film. For at liste alle de talenter af Rusland, tager lang tid, et par dage for sikker! Jeg er stolt af, at jeg blev født i et land, sammen med Shishkin og Vasnetsov. Alle disse mennesker har bidraget enormt til udviklingen af menneskeheden og verden.

Vore soldater, vores soldater var i stand til at stoppe fjenden skadedyr i form af franske, tyske og nazistiske hære. Intet under, at hele verden identificerer sig med den formidable russiske bjørn. Det er umuligt at skrive et essay om Rusland og ikke kan huske den heroiske og modige præstation af det russiske folk! Vær stolt efterkommer af sit land, og ved, at du - arvingen, du er fremtiden for landet, kom jeg til din tur! Og hvad vil du gøre for at beskytte dit folk?

Historien om det store land

Rusland - et land at bilægge konflikten fredeligt. Folk her gode, ærlige og enkle. sjælen af de mennesker er bred, det hilser besøgende med brød og salt. Vi er glade for at acceptere andre mennesker. I løbet af fjendtlighederne i Donbas og Luhansk tusindvis af flygtninge har fundet tilflugt i Rusland. Russisk mødte broderlige mennesker tilladt i deres hjem og fodret brød ved det samme bord. Hundredvis af lastbiler med humanitær bistand sendt til regionen, hvor der er en krig.

Vores folk husker krigsårene, husker tabet, husker den smerte og stadig sorg ofrene.

konklusion

Vores land - vores rigdom, beskyttelse og omegn, hvor vi blev født. Det er nødvendigt at elske og ære sin russiske er ikke en løn og et stykke papir i lommen, men for det faktum, at det er vi tilfældigvis er født i dette smukke hjørne. Ikke alle er bestemt til at være en historisk figur af landet, men hver person skriver deres historie. Rusland til at forblive et førende land på den internationale scene, er vi nødt til at fortsætte med at uddanne sig, og at dyrke lederskab kvaliteter! Husk historien om staten, ikke at lave fejl fra fortiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.