FormationUngdomsuddannelse og skoler

Kansas: Staten solsikker og brødkurv of America

Kansas på kortet over USA kan findes i hjertet af staten, og det er derfor ikke overraskende, at det ofte kaldes hjertet af hele Amerika. Både i store og i små byer har det en lang række forskellige attraktioner, der hvert år tiltrækker tusindvis af turister fra hele verden. Regionen nu kendt i hele verden for sin hvede og populære børns eventyr.

En kort historie

Kansas - stat, som blev en del af staten den 34. i træk. Før fremkomsten af på sit område af de første europæiske bosættere her levede talrige Stammer aboriginals, der var beskæftiget med jagt og landbrug. Den allerførste dokumenterede omtale af det går tilbage til 1541 år. Det var dengang på dens område fra Mexico ankom den første ekspedition, ledet af spanieren ved navn Francisco de Coronado. I det syttende århundrede blev det beboet af folk, der er kendt som Pueblos og Kanza. Oprindelsen af navnet på staten er forbundet med navnet på den sidste af dem. På dette tidspunkt, er regionen formelt betragtet ejendom franske koloni Louisiana, og i 1763 kom under kontrol af Spanien. I slutningen af det attende århundrede, blev det område tilbage til Frankrig, hvor regeringen solgte dem til USA i 1803.

geografi

Som nævnt ovenfor, er staten beliggende i den centrale del af landet. Dens område er lidt over 213.000 kvadratkilometer. Ifølge denne indikator i det land, det indtager 15. pladsen. Befolkningen er omkring 2,9 millioner mennesker. Således, dets gennemsnitlige densitet er lig med mere end 13 indbyggere pr. Stort set hele området ligger på Great Plains, og det er derfor ikke overraskende, at topografi i regionen er overvejende flad. Kansas - stat, hvis længde fra vest til øst er 645 km, og fra nord til syd - 340 km. Dens højeste punkt er på omkring 1232 meter over havets overflade. De største lokale vandløb betragtes sådanne floder som Missouri og Arkansas. Med hensyn til de naboer, Kansas, er det omkranset af Oklahoma, Missouri, Nebraska og Colorado.

klima

På det område af staten er domineret af et kontinentalt klima med kolde vintre og varme somre. På grund af det faktum, at en stor del af området falder på sletterne, er det dårligt beskyttet mod indtrængen af kold luftmasser her fra Canada, samt de varme strømme af den Mexicanske Golf. På grund af dette, ofte et lokalt fænomen blev alvorlige temperaturændringer. Med tornadoer knyttet til den samme formation. I deres årlige antal i USA regionen er kun overgået Texas. Lufttemperaturen i juli er 27 grader over nul, mens dens gennemsnitlige sats - omkring 13 grader. Som for nedbør, så meget af det falder i perioden fra april til september. Generelt deres antal faldt til 1.000 millimeter i den sydøstlige del til 400 mm i de vestlige regioner.

økonomi

Kansas - en tilstand, der længe har været den amerikanske leder i hvedehøsten. I det hele taget, er dens økonomi baseret på områder som industri, landbrug og minedrift. Den mest udviklede gren af produktionen anses for at byggeriet luftfart. Ganske mange lokale beskæftigede i maskinindustrien, samt lys, fødevarer og kemiske industrier. Ifølge område afsat til landbrugsjord denne tilstand på tredjepladsen i landet. På marker hovedsageligt dyrkes hvede, byg, majs, havre og solsikke. På et højt niveau, og er landbrug. Blandt de bedste mineralolie fastsat (8. plads i USA), grus, stensalt, naturgas, gips, kalksten, bly og zink. Snarere er udviklet i de senere år er blevet og tjenester, herunder turisme, finans og handel.

byer

Kansas, som kaldes hovedstaden i Topeka, har på sit område de større byer. Sig selv et administrativt center af staten ligger på bredden af den samme flod. Dens befolkning er omkring 128.000 indbyggere. Den største lokale byen er Wichita. Det er hjemsted for omkring 362 tusinde mennesker. Han blev kendt i hele verden takket være en veludviklet luftfartsindustrien. Især er der en temmelig store mængder bygges fly. Her er den største lufthavn i regionen. Andre større byer i Kansas - er Dodge City, Emporia, Derby, Kansas City.

interessante fakta

  • Kun 1% af den lokale befolkning - de indfødte.
  • Den mest ikoniske lokale arkitektoniske bygning betragtes som en "Kansas City Library" aktiv deltagelse i skabelsen af som tog beboerne i staten og byen.
  • Meget populær i regionen anses for at være sit eget køkken, såsom en grill.
  • Den mest almindelige uformelle navn, som er Kansas - "Sunflower stat" og "den brødkurv af Amerika." Dette skyldes den høje værdi af sit landbrug til økonomien.
  • Lokal indfødte opkaldt Amelia Earhart blev den første kvinde pilot, som formåede at overvinde Atlanten.
  • Fange fisk med de bare hænder i staten er en strafbar handling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.