TravelingRejsetips

25 gode grunde til at beslutter at besøge Sydafrika

Hvis du drømmer om en usædvanlig rejse til et eksotisk land, bør du få at vide Sydafrika. Turisme er der kun begynder at udvikle sig, men du har mange grunde til en tur, tjekke med dem på denne liste!

Der frihed kom

I april, Sydafrika fejre Freedom Day - et tidsforbrug i forbindelse med den historiske forvandling af landet endelig befriet fra den mørke Apartheid tryk. I 1994 alene, begyndte landet at afholde parlamentsvalg uden hensyn til race. Atmosfæren er begyndt at ændre sig, og Sydafrika alle være sikrere hvert år.

Der er en god kurs

Om den lokale pris er ikke til at sige, at de er meget beskedne, men du behøver ikke at begrænse dig selv. Enhver rejsende vil føle helt sikker.

Cape Town - en af de bedste byer i verden

Det er umuligt at selv beskrive alle fordelene ved besøger Cape Town. Dette er et fantastisk sted beliggende midt i smukke bjerge, lige ved den mousserende i sollys havet. Skønheden i naturen er simpelthen betagende. I byen er hvide strande. Derudover venter du på interessante seværdigheder og særprægede lokale kultur - du kan ikke hjælpe, men forelsket i denne usædvanlige kapital.

Du kan se den store fem

Så vi kalder dyr: løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn. At se dem, kan man sige, at jo tættere bekendtskab med Afrika. Derudover kan du beundre flodheste, giraffer, gnuer, zebraer, surikater, vilde hunde, hyæner og mange andre dyr.

Med naturen kan findes meget tæt

Hvis du går på en safari, vil du være i stand til at se vilde dyr i deres naturlige miljø. Hvor du stadig kan mærke besværet med et næsehorn eller en elefant, eller beundre den yndefulde impala kørende?

Du kan se hvaler

Selv hvis du beslutter dig for at bare bruge tid på kysten, kan du stadig se en masse interessante ting. Sydafrika - er et af de sjældne steder i verden, hvor du kan beundre de hvaler fra kysten, der sidder i en restaurant, cafe eller hotelværelse. Dette er en af de bedste steder at udforske de havpattedyr!

Her er den største migration i verden

Dette er en enestående begivenhed i den undersøiske liv. Hvert år enorme stimer af sardiner bevæge sig nord langs kysten, er simpelthen umuligt at beskrive antallet af fisk. Sardiner forfølge en række rovdyr, såvel som den lidenskabelige karakter af de mennesker med kameraer.

Selv i Cape Town naturen er lige rundt om hjørnet

Hvis du bruger tid i byen, vil du stadig føler at du er i Afrika - i bjergene i Cape Town kan du se zebraer, bavianer selv fundet på gaden. Det er en vidunderlig verden!

Landet har en af de mest luksuriøse togruter i verden

Hvis du er villig til at bruge næsten tusind dollars, kan du gå på en luksus Blue Train, der løber fra Cape Town til Pretoria. På vej kun to stop - i en stilfuld gamle bydel Matesfonteyne og i Kimberley, hvor han engang engageret i diamant minedrift. Prisen inkluderer mad og drikkevarer, samt cigarer. For rejsende adgang til en bred vifte af sydafrikanske vine. Der er budgettet alternativer: du kan gå fra Cape Town til Johannesburg seks gange billigere. I dette tilfælde, du også give mad og mulighed for at slappe af i en flot bil med komfortable stole.

I Sydafrika, den mest maleriske cricket jorden

Dette er et godt sted for sportsfans - her du venter på den smukke Cricket Ground og en unik golfbane, kan du spille på en klippe, som kun kan nås med helikopter. utrolige følelser.

Landet har en fantastisk vin

I Sydafrika, mere end to hundrede vinmarker, alle i et par timers kørsel fra Cape Town. Her er fire vigtige vin regionen, hvor du kan smage den lokale vin og nyde kunstgallerier.

Du venter på utrolige natur

Landet er præget af fantastiske natur med smukke klippeformationer, der er simpelthen betagende. Vil blive erobret selv de mest erfarne rejsende.

Du kan besøge hjemmet af Nelson Mandela

Privatbolig, bygget til landets leder, for nylig åbnet for turister som en luksus resort. Det er beliggende i et naturreservat nær Johannesburg. Room vil koste flere tusinde dollars om natten!

Du kan besøge de mest interessante træhus

Dette er et unikt sted beliggende i Kruger National Park. Du gå der til solnedgang for at spise og overnatte i denne ekstraordinære sted. Efter solnedgang luften er fyldt med solen lyde lavet af vilde dyr. Du vil forlade senderen for kommunikation og et middel til at beskytte mod myg.

Du kan se det sted, hvor de to have grænsen

Cape Agulhas - et unikt sted, hvor grænsen mellem de to oceaner. Dette vil du ikke se andre steder.

Du venter på uspolerede strande

Bedst placeret i Plettenberg Bay, vil du ikke fortryde at vælge dette sted at bo.

I et land køre i venstre

Det kan være usædvanligt, men det vil give dig, at alle vejskilte og underskrevet standard på engelsk - for at forstå, vil ikke være for svært at flytte.

Alle tider er praktisk

Du vil ikke torturere forskellen i tidszoner, fordi tiden er den samme som i Europa.

Du vil nyde pingvinerne

Boulders Beach er kendt for sine pingviner. I nærheden kan du se og sæler. Dette er en meget kønt syn!

Der er gode stier til vandreture

Uhahlamba-Drakensberg - er den højeste bjergkæde i det sydlige Afrika, hvor der er en stor nationalpark. Du kan gå på en mindeværdig kampagne, hvorunder nyde seværdighederne og stifte bekendtskab med de bedste eksempler på kunsten at buskmænd på kontinentet.

Der er historiske steder

Hvis du er interesseret i historie, vil du ønsker at besøge kamp steder - det hjørner, hvilket er meget vigtigt for Afrika begivenhed.

Der er vidunderlig shopping

Cape Town - en smuk by med fremragende kunstgallerier, trendy barer, restauranter i verdensklasse og designer butikker. I Johannesburg byder fashionable butikker og weekend markeder.

Landet har otte point, der er beskyttet af UNESCO

Ud over de ovenfor nævnte Uhahlamba-Drakensberg Park, i landet er der andre unikke områder - de øer, huler og bjerge. Du kan nyde naturen som ingen andre steder på kloden.

Her er verdens hurtigste ziplayna linje

Du kan ride med en hastighed på et hundrede og tyve kilometer i timen! Denne linje er beliggende i det største hotelkompleks Sun City.

I Sydafrika, den største grotte system i kontinentet

Hvis du kan lide huler, skal du sørge for at se Cango - det er det største system i hele Afrika. Denne tur er garanteret til at imponere dig - vil du ikke se andre steder ligesom huler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.