Af teknologiElektronik

Wiper Karcher WV 50 Plus: anmeldelser, instruktioner

Under varemærket Karcher regelmæssigt tilgængelige enheder, der tilbyder noget nyt i segmentet for rengøringsudstyr. Et eksempel på dette er den elektriske visker. I det væsentlige, denne lille størrelse støvsuger er beregnet til pleje af flade overflader. Mål kan ikke kun glas med et spejl, men en flise fra vindueskarmen. Under drift viskeren Karcher WV 50 Plus fløje opsamler væske fra overfladen og efterlader en ren og tør strimmel uden pletter.

erhvervelse enhed

Rengøring er begrænset i bygningen sjældent udfører en eller to operationer. det normalt indebærer en række aktiviteter, hvoraf en del er pleje af vinduer og fliser. Derfor har de tyske designere forsøgt at maksimere mulighederne for dens visker. Ud over de modeller af Karcher WV 50 Plus producent tilbyder et par tips, mikrofiber klud og en forlængerledning. Især til sprøjtning rengøringsmiddel på vinduesoverfladerne anbefales det at kombinere det grundlæggende værktøj med en spray, udstyret microfiber dyse. Denne kombination giver mulighed detergentsammensætningen som påføres, hvorefter den rensede glasoverfladen vådservietter.

ekstraudstyr

Som en yderligere optsional tilvejebringer en sugedyse ved hjælp af hvilken brugeren kan operere effektivt med ventilationskanaler, Sektionerede glasfiber og andre overflader med lille størrelse. Hvis du planlægger at pudse vinduer, som ligger på utilgængelige højde, at den renere Karcher WV 50 Plus give bedre og udvidelse kit. Auxiliary enhed vil gøre det muligt at foretage mindst en kvalitet rengøring i en højde på over to meter.

Betjeningsvejledning

Arbejdsgangen er enkel og involverer kun tre grundlæggende trin. Første behandling måloverflade renere. Rigelige aflejring er ikke nødvendig - bare fugte arbejdsområdet er tilstrækkelig. Igen i dette tilfælde vil hjælpe sprayen leveres med kittet som ekstraudstyr. Dette efterfølges af en operation til vinduet rengøring. Det anbefales at bruge microfiber klude. Når vigtigste lag af snavs, der skal fjernes, kan man begynde at bruge Karcher WV 50 Plus instrument. Instruktion anbefaler montage flydende bevægelser fra toppen og ned. Når det kommer til svært tilgængelige steder, kan du foretage og laterale handling. At under drift, har enheden ikke standse arbejdet før tid, skal du passe på batteriet. Som regel den samlede energi kapacitet tillader viskeren ca. 20 minutter. Af den måde, tilstedeværelsen af en indikator på kroppen informerer brugeren om den aktuelle status for batteriet.

Vejledning til enhedens vedligeholdelse

Efter udførelse skylningerne er det nødvendigt at låse dysen til at suge væske og fjerne den fra separatoren. Fjernes yderligere selv separator. Beslaglagte dele skal skylles under rindende vand. Det er vigtigt at overveje, at hovedenheden på grund af tilstedeværelsen af elektrisk fyldning ikke anbefales at undgå direkte kontakt med rigelige vandstrømme. Men tanken, hvor snavs samler, vasket obligatorisk efter hver brug. Dette efterfølges af tør og indsamle visker Karcher WV 50 Plus. Instruktion fokuserer på individuel indhold enhed af pensler. Som en del af denne operation bliver slidt mere end andre, og bør udskiftes med jævne mellemrum. For at gøre dette, ved hjælp af en silikone klinge flip element, fjerne det, og så er det rette sted at indsætte den nye arbejdsmetode tilbehør.

positive anmeldelser

Traditionelt har brugere rapporteret den generelle kvalitet af udførelsen af tysk ingeniørkunst. Pålidelig samling, robust hus og en mangel på ekstra konstruktionselementer - måske de vigtigste fordele besad visker Karcher WV 50 Plus. Anmeldelser i form af rengøring kvaliteten er ikke så klar, men manglen på eksplicitte skilsmisser snavs efter rengøring bemærker også de fleste af ejerne af denne enhed.

Medlemmer understrege det oprindelige udseende af en model med god ergonomi. Det er opfattelsen, at skaberne fokuseret på at levere praktiske, som er så vigtig i processen med høstaktiviteter. Og denne egenskab Karcher WV 50 Plus trygt efterlade sine konkurrenter. Selv tilstedeværelsen af et lithium-ion batteri er næsten komplicerer arbejdet. For det første væsentligt påvirket den samlede vægt af renere. For det andet, automatiseret montage og drop kondensat renere stadig sparer tid ved at eliminere den unødvendige manipulation.

negative anmeldelser

Der og tilbage til brugeroplevelsen om effektiviteten af produktet. Kritik angår generelt brugervenligheden af tilbehør og kvaliteten af rengøring. Med hensyn til den tidligere, nogle ejere af enheden har svært ved at bruge extension sæt. Dette skyldes det faktum, at det øger massen af strukturen. Som et resultat, hurtigt trætte hænder, og vask har at gøre med mellemrum. Og her er det vigtigt at huske den korte arbejdstid Karcher WV 50 Plus. Anmeldelser siger, at pleje let tilgængelige overflader på 20 minutter er tilstrækkelig, men i forbindelse med store områder udenfor nødt til at udføre et par gange, det oplades. I forbindelse med lav kvalitet rengøring er det værd at bemærke, at det kan være forbundet med anvendelsen af uegnede rengøringsmidler. Som angivet af fabrikanten, teknikken er meget krævende af den kemiske sammensætning af rengøringsmidler, og win-win mulighed er at bruge en navnebeskyttet blanding af Karcher.

konklusion

Oversættelse af traditionelle husholdningsapparater til de elektriske motorer med genopladelige batterier er ikke altid kronet med succes. Nye ændringer normalt lider forværring design og kompleksitet med hensyn til brugerens betjening. Men visker Karcher WV 50 Plus kan kaldes en undtagelse. Batteri Integration boostet enhed ergonomi og gjort vinduer rengøring proces mere effektiv. Men det er en generel sammenligning af enheden med de sædvanlige rengøringsmidler, hvoraf de fleste er sikkert gyldige. Således tyske udvikling og har visse ulemper. Det drejer sig om kvaliteten af rengøringen, hvilket dog ikke medføre nogen tilfredsstillende, men det samme resultat kan opnås ved at rense kolde håndklæder. En anden ting er, at det vil blive brugt meget mere tid og kræfter. Faktisk, af hensyn til bekvemmelighed og lethed af processen og tænkte-tech visker Karcher mærke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.