Sport og FitnessFiskeri

Spinning gear til fangst af fisk: en gennemgang af bedste

Valget af fiskeudstyr er afgørende med hensyn til effektiviteten af processen med at fange. På markedet er der mange muligheder for spinding, som hver især fokuserer på en bestemt måde for fiskeri. I dette tilfælde, meget afhænger af de tekniske betingelser for tilrettelæggelse af processen, og de eksterne forhold. Baseline karakteristika, som er udstyret med et bestemt spinding tackle, vil ikke blive ændret under drift, men på bekostning af yderligere komponenter brugeren kan foretage de nødvendige justeringer. Anyway, det vigtigste bidrag til tilvejebringelse af høj kvalitet egenskaber snap stang bidrager direkte.

Hvad er gearet på grundlag af spinning?

I færdig form, enhver fiskegrej er et sæt af funktionelle komponenter for at levere den tekniske proces for at fange. Den grundlæggende strukturelle element er en stang. Det er vigtigt at skelne mellem de klassiske fiskestænger og spinning direkte. Den anden udførelsesform er et foretrukket valg på grund multifunktionalitet, høj styrke og længde. Af den måde, hvis den normale længde af stav kan nå 3 m i bedste fald, kan den moderne spinding tackle arbejde sikkert og i en radius af 4 meter, for ikke at nævne den vifte af agn støbning. Moderne udgaver af denne type fiskestang kan yderligere være udstyret med sensorer og radarer, der øger produktionseffektivitet. Samtidig er der også betydelige forskelle i spinding sektor, så det er værd at overveje, og variationer af dette værktøj.

sorter spinding

Den enkleste form for spinning stang er odnokolennoe. Det er kendetegnet ved en konstant længde uden mulighed for reduktion eller forøgelse. Dette er en overkommelig mulighed, men det er mest ubehageligt at bruge. Mere teknologisk løsning er Plug-model. Dens struktur genererer flere plug komponenter, på grund af hvilken længde øges. Sådanne modifikationer er lette og har en høj grad af styrke, men det er vigtigt at forstå, at denne udførelsesform mangler i kompakthed teleskopiske analoger. Den sidste mulighed er ideel i tilfælde af, at nødvendige kompakt spinding tackle længe nå ekstreme segment. Men selv i disse modifikationer, er der betydelige ulemper ved den svage konstruktion og en stor masse. For prisen på plug og teleskopiske modeller er nogenlunde i samme størrelsesorden - et gennemsnit på 7 til 10 tusind rubler ..

Model CATANA CX TELESPIN af Shimano

Producent Shimano producerer kvalitet stang meget højt for forskellige fangstmetoder. Men denne mulighed viser, de gode resultater af operationelle aktiviteter, selv i sammenligning med andre modeller i familien. Spinning er inddelt i seks segmenter med samme antal ring. Medlemmer Bemærk den høje hastighed handling, følsomhed og, på samme tid, stivhed af enheden. Hvad er vigtigt: virksomheden brugte Vibraspot selskab speciel holder, hvorved forbindelsen spinding tackle - spole realiseres med en større grad af fleksibilitet og styrke. Men, som det er tilfældet med andre ændringer Shimano, denne mulighed har en høj pris. I gennemsnit version er tilgængelig på hjemmemarkedet på 4,5-5 tusinde. Men for dem, der har brug for en holdbar og multifunktionelt spinding, denne mulighed er fint.

Model EXAGE BX STC MINI fra Shimano

Det er værd at overveje, og et andet tilbud fra Shimano producent, som hører til det højere niveau. Denne model er kendetegnet ved en meget beskeden foldet længde -. 38 cm imidlertid en fuld længde opbygget på bekostning af 11 segmenter, så manglen på funktionaliteten af denne parameter, vil brugeren ikke opstå. Et andet vigtigt træk ved løsningen er materialet af fremstillingen. Basen er fremstillet af carbon-carbon-fiber komposit mærke XT-60, som forlener det med høj styrke. Vi kan sige dette er den optimale spinding tackle efter gedde store størrelse, fordi ejeren vil være i stand til ubesværet håndtere rovdyr opførsel. Hvis vi flytter til de mangler, vil de være endnu en gang, de høje omkostninger og relativt kompliceret montage system, der kan levere specifikke problemer nyankomne. Den prisseddel er ganske betydelige - omkring 11 tusind.

Model Daiwa SPINMATIC-X 602ULFS

Denne model er ikke egnet til vyvazhivaniya store fisk. Dens målområdet - små elementer såsom minnows og ustiry. Denne tendens skyldes høj følsomhed spinding, dens fleksibilitet i anvendelsen og nøjagtighed. Ifølge konstruktionen modellen dannes præcist og uden åbenlyse mangler. Udviklere styret af balance systemet, men glem ikke at give høj effekt stang. Brugeren kan arbejde med 2-pund rig og samtidig stole på høj styrke komposit fundament. Det er bemærkelsesværdigt, at spinning tackle i denne modifikation er også udstyret med teknologisk avancerede hjul sæde, som er velegnet til både professionelle og amatører. For prisen på denne mulighed er fuldt berettiget. Det kan købes i et gennemsnit på 3 tusind. Den lille spinding af denne kvalitet.

Model SIWEIDA CROCODILE

Denne omkostning løsning, som også kan betragtes som et universelt værktøj lystfiskere med anderledes oplevelse. De særlige træk ved modellens omfatter en stor masse, evnen til at arbejde med lange kaster foderautomater og høje ergonomi. Med hensyn til den teknologiske funktionalitet denne udformning er ingen overraskelse, men dens fordele er forskellige. Fisker med spinning er ikke noget problem at udføre fiskeri og broen, og fra kysten og fra båd. Alsidighed gælder for målarterne af fisk. Hvis du har brug for en spinning gear på aborre og minnows samtidig, giver det mening at henvise til denne stang. De vigtigste ting - at foretage de nødvendige indstillinger til en bestemt rovdyr og tage hensyn til de særlige forhold, fiskeriet i visse betingelser.

Model NRX 822S fra G.Loomis

Hvis du ønsker en enkel spinnestang til rekreative formål, er det nødvendigt at overveje denne version. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet teleskopiske modeller, men i dette tilfælde er et eksempel på en vellykket gennemførelse odnokolennogo stang. Som praksis viser anvendelse, letvægts 1,8 meter spinding egnet til effektiv arbejde med store rovdyr. Dette fremgår af strømmen af stangen, og overholdelse sæt funktionelle elementer. Igen, hvis du har brug spinning tackle for at fange aborre eller gedde store hænder uerfarne lystfisker, kan du købe denne model. Især i segmentet af høj kvalitet spinding det ikke afskrække sin pris. I gennemsnit stangen i denne version er tilgængelig for 2-2,5 tusinde.

Hvordan at vælge den spinding efter gedde?

Pike er en af de mest udfordrende i form af vyvazhivaniya fisk. Når det kommer til store mængder af målet instans, derefter straks bør bestanden op magtfulde kulfiber stang ca. 2,6 m lang. Men her er det vigtigt at tage hensyn til, er det planlagt at fiske i alle forhold. Typisk pike fangst på floder, vælge baseret på længden af kanalbredden. Desuden bør det spinding tackle efter gedde ikke har lave udholdenhed karakteristika fiskesnøre og hjul. Dette gælder især spole mekanisme, som vil blive gennemført hårdt arbejde, når man spiller. Som for testvægt for agn, tællingen ligger på en stor området fra 3 til 20 g. udvælgelse af spinning selv en gedde som sådan på grund af muligheden for at bruge en bred vifte af lokker fra den klassiske jig til aktivt at spille crankbaits.

Hvordan at vælge den spinding efter aborre?

Oplevelsen af mange fiskere viser, at mere vanskeligt at vælge en stang, der ikke vil tillade at fange aborre, end omvendt. Desuden gør lokker sæt, mange deltagere i processen er nogle gange nødvendigt at målrettet omfatte komponenter, der vil skræmme væk fisken. Det sker, hvis målet om at fange en sjælden fisk. Ikke desto mindre, aborre rette kan tjene det formål - er en anden sag, der er mere orienteret mod store prøver, hvilket er interessant at arbejde med. Så spinding tackle på store aborrer skal have gennemsnit egenskaber i næsten alle henseender. Længden kan være 2,4-2,6 m, og agn test - omkring '10 bør tages i betragtning, og det arbejde orden format. Han må være enten langsom eller medium. Selvom aborre er ikke anderledes aggressiv adfærd i modsætning til den samme gedde, kan store medlemmer af hans familie, og i en passiv tilstand har en stor belastning på konstruktionen. Det vil derfor ikke være galt at vælge en stang af kulfiber - Under alle omstændigheder bør kompositten være den mest ansvarlige for spinding.

Hvordan at vælge den spinding til karper?

Det menes, at spinnere beregnes primært på rovfisk. Dette er sandt, da denne kategori er givet mere kompliceret og kræver anvendelse af teknologisk udstyr. Karas, til gengæld er en fredelig fisk, som ikke kræver en kraftig stang. Men hvis du bruger følsom snap med prøvningsbelastningen i størrelsesordenen 5-7 g, så chancerne for en vellykket fiskeri vil stige markant. Med hensyn til længde, spinding tackle i karper kan være endnu mindre end 2 m. Normalt jagt efter fisken er anbragt på reservoirer og søer, så det giver mening at arm odnokolennymi stænger med en fast længde.

Hvordan at samle en spinning gear?

Som sædvanlig snap, spinding sat i den klassiske udformning vil bestå af stænger, linjer, spoler og lokker. En anden ting er, at der er forskellige modifikationer og ordninger for tekniske grænseflader for disse komponenter. Montering proces begynder med en spole vedhæftet fil, som derefter integrerer fiskesnøre. Afhængigt af typen af stænger kan være nødvendig gennem plast fiberringe - normalt for brugte modeller. På spørgsmålet om, hvordan de skal indsamle spinding tackle, kan ikke gøre uden at nævne installationen finesser agn. I første omgang skal du udføre flere knuder, som fortsat vil blive optaget af den forberedte lokkemad. Den mest avancerede teknik udfører dette trin er at danne trug. Normalt er denne maske enhed, som er grundlaget for at tiltrække fisk. Men at bruge foderautomater kræver spinding af agn test vægt på ikke mindre end 20 c. Det skal erindres, at hver komponent kan have forskellige karakteristika i deres egen klasse. For eksempel kan det forholde sig til tykkelsen af fiskesnøre. På den ene side, anbefaler mange professionelle bruger tykt garn på grund af deres styrke, men på den anden side, fibriller fordel, at fastholde den maskering effekt.

konklusion

På produktiviteten af fiskeri proces med spinning påvirker mange aspekter. Hvis vi kassere de eksterne klimatiske forhold og karakteristika for et fiskeri sted, vil de afgørende karakteristika anvendes af udstyr og kvaliteten af sin installation. Spørgsmålet om, hvordan man korrekt indsamle spinding tackle, ofte reduceret til nogle få principper, der bør tages i betragtning i forbindelse med gennemførelsen af de nytilkomne enhver form for fiskeri-system. For det første skal apparatet være pålidelige og forståelige mekanik trin - navnlig hvad angår linieinterfaces og funktionelle komponenter spinning. For det andet bør det være muligt implementering af hurtig og brugerdefinerede manipulation, når man spiller. Det mere fleksibelt system, jo større er chancerne for at fange og udtrække en stor rovdyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.