Sport og FitnessFiskeri

Shanin Aleksey: biografi. fiskeri hemmeligheder

Fiskeriet er næsten den ældste af de menneskelige interesser. I oldtiden blev det betragtet som en af de vigtigste måder at menneskeheden at fodre sig selv, ved den måde, i nogle lande er det stadig den vigtigste metode til fødevareproduktion. Nu Fiskeri fristet af muligheden for at slutte sig til naturen, flygte fra byen og mødes billigt jagt instinkt.
For hovedparten af fiskeriet - det er en måde at slappe af eller for at tjene penge. For nogle er det bare spild af tid. Men få ved, at den "stille jagt" kan blive en livsstil og sport.

Hvad er sportsfiskeri Spinning?

Spinning fiskeri - en sport, der betragtes som den mest spektakulære udsigt over fiskeri. Features det er, at atleterne er fanget meste rovfisk på en fiskestang, idet der som lokkemad de forskellige typer af kunstig agn.

Her produktionen - det er den virkelige trofæ. Den mest værdifulde element i indsamlingen fiskere atleter er dyb rovdyr - havkat. Du skal have bemærkelsesværdige evner, viden, færdigheder og fysisk uddannelse, for at fange og trække fisken op af vandet multikilogram, så konkurrenterne trænet længe og hårdt, før du deltager i sportsfiskeri. Spinning fiskeri er delt op i flere typer:

 • fiskeri, står på kysten;
 • fiskeri, bliver på båden;
 • fiskeri i vinter og sommer;
 • ekstrem fiskeri i dårligt vejr;
 • stille fiskeri på en klar solskinsdag.

Alexei Shanin

Formålet med vores diskussion i dag, vil være en biografi om Sanin, som er en af de mest succesfulde atleter i disciplinen sport fiskeri på spinning. Mere end en gang han producerede for russiske præmier på mesterskaberne som holdspil, og personlig kamp. Alex er ikke kun beskæftiger sig med "tavse jagt", men har også en blog, som afslører hemmeligheder fiskeri. Der er mange tips og farverige beskrivelser for fiskerne, som han er.

Alexei Shanin (35 år) - de mest titlen spinnings i verden, tre-tiden mester, født i 80'erne i sidste århundrede i byen Krasnodar, første gang deltog i konkurrencen, da han var 22. Han ville aldrig glemme foråret 2002, mens der i Krasnodar-regionen var konkurrencen mellem fiskere og West Prikubansky distrikter, dette mesterskab var for ham udgangspunktet i verden af sportsfiskeri spinning.

På deres næste konkurrence var stadig en ukendt fisker mødtes med Gennady Shushvalovym og Artem Makartychanom. Gennem dette møde, han fik venner med dem og blev medlem af deres team, ikke bare for at vinde i nationale og andre konkurrencer. Det var et mesterskab "Gamle gedde 2002" Krasnodar-regionen, fandt sted nær byen Temryuk. På at nå byen, Alexei Shanin (trækninger, ved den måde, hans foretrukne stil af fiskeri) stadig gik 11 kilometer til fods til basen "Temryuchanka".

I "Gamle Pike 2002", som blev overværet af 102 fiskere, Shanin var på syvendepladsen, var det en præstation for en mand, der for anden gang i sit liv involveret i disse mesterskaber.

Tredje i alt og det første mesterskab, deltagelse, hvor Alex modtog i det team af Artem Makartychanom også afholdt i hjemby spinnings og blev kaldt "Kuban foråret 2002". På grund af det faktum, at Shanin Aleksey det meste af tiden er afsat til konkurrencen, hjælper deltagerne til væltede båd, og ugunstige vejrforhold har ført til for tidlig afslutning af mesterskabet, kunne holdet ikke vinde. Men Makartychan toer, fange 18 kg fisk.

I sommeren samme år Shushvalov, Shanin og Makartychan og en anden i Krasnodar hold gik til konkurrencen "Moskva dawns 2002. Åbningen af sæsonen." Ankommer til sine penge i forstæderne på Ozerninskoe reservoir, holdet indså, at de ville have til at konkurrere i et helt nyt miljø, forskellighed i Krasnodar reservoir med vandområder vurderes og Alexei Shanin. Fiskeri lovet at være interessant, da denne vandmasse ikke er ødelagt af lavvandede åer af fiskere, på den anden side, i nogle af sine områder fra overfladen til bunden af floden var 20 meter. Tid til uddannelse ikke er blevet fremlagt inden konkurrencen, så for ikke at give atleter for tidligt at udforske området. Krasnodar uændret sin sædvanlige strategi og engageret i "tavse jagt" i de lavvandede dele af reservoiret. Denne beslutning viste sig at være en vindende hold og bragt i det første trin det andet sted, som de fleste svømmede til kysten, hvor der var mere overfladisk produktion på dette tidspunkt. Moskovitter forlod langt bagefter, holdet Alekseya Shanina, Genady Shushvalova og Artem Makartychana den første. Hvad var udgangspunktet for stien i verden af professionel sport.

I 2002 var der flere andre mesterskaber, hvor Shanin hold deltog, men ingen af disse fyre har ikke vundet en præmie.

2003

Det følgende år (2003) Shanin venter på en serie af sejre i de enkelte konkurrencer.

 • Han var nummer to i mesterskabet i den vestlige distrikt og Prikubansky og åben konkurrence "Kuban foråret 2003".
 • Mesterskab, der blev afholdt i Krasnodar "Gamle gedde 2003" bragte sejr spinnings.
 • KKOOiR på konkurrencen "Cup A. E. Ryabtseva 2003" blev han tildelt den tredje position.
 • On for jigging, spinning russisk mesterskab han fik niende plads.

2004

I 2004 Shanin Aleksey vandt ved konkurrencer, hvor udvalgte medlemmer af holdet til VM 2004. mødested var dammen Teberda Karachayevo-Cherkessia. Med denne sejr tog spinnings del i verden chempionae i Italien. Lad ham på landsholdet og tog reservehjulet, i anden runde, blev han erstattet af Vladimir Gabeleva og vandt det første sted, der har rejst russiske spinnings med sjettepladsen i tabellen og bragte dem en sølvmedalje. Der er også en række arrangementer, som i 2004 blev overværet af Alexey Shanin:

 • Fiskeri, bragte andenpladsen atlet - mesterskab West og Kuban Krasnodar District.
 • I konkurrencen "Den gamle gedde 2004" og "Kuban foråret 2004" vandt han.

2005

I 2005 et team Shanina Alekseya var den første på sådanne konkurrencer som "Riabtseva Cup 2005" mesterskabet i Rusland 2005 "Kuznetsova Cup 2005", "Kuban foråret 2005".

Shanin Aleksey selv i år modtaget følgende steder:

 • "Saratov RSL, Kuznetsova Cup 2005", Krasnodar Sipo - 1.
 • Den tredje position i mesterskabet, tog han russisk i 2005.

I denne lovende år bevist Shanin til Europa, Rusland, også er ikke fra "frygtsomme" og blev den første russiske at have modtaget titlen som verdensmester spinning (i Portugal).

2007

I 2007 atleter forberedelse til VM, der blev afholdt i Slovakiet. Shanin Aleksey nemt bestået kvalificerende test som en del af det russiske hold indtastet moskovitiske Pitertsov Andrey, nabo og ven Shanin krasnodarets Makartychan Artem, St. Petersburg Vorobev Aleksandr og Balachevtsev Maxim træner Chernov Andrey - Saratovians.

Mesterskabet blev afholdt på et bjerg flod, der bogstaveligt talt vrimlede med ørreder. I dette mesterskab helten i denne artikel sat en verdensrekord, som i øvrigt ingen stadig ikke kunne slå, fanget 89 fisk i 3 timer fiskeri.

På den første dag hele holdet viste sig fremragende og var den første. Ikke lade holdet og deres land i næste runde, som også vandt. For retten til at få guld i en personlig kamp konkurrerede Alexey og Maxim Shanin Balachevtsev, endte med et resultat på 108 fisk fanget guldvinder var Alex.

I efteråret Saratov på Volga-floden for første gang blev VM afholdt på spinding fra en båd. I henhold til reglerne overhovedet båden er placeret på et par spinnings og Dommeren, hvis opgave - at overvåge vægten og størrelsen af fangede fisk, og derefter slippe den igen i vandet. På hvert hold blev tildelt 2 både, det vil sige i den vigtigste del burde have været blot fire atleter og to i reserve.

Teamet består af: Andrew Silevanov moskovitiske, som allieret sig med Krasnodar Shaninym Alekseem; Moskovitiske Andrey Pitertsov, forbliver i reserven; Saratovians Sergey Kozhevnikov, vandt også en plads i reserven; krasnodarets Posohov Vladimir parret med moskovitiske Maxim Dydykin.

I første runde af den russiske straks tog den førende position i forbindelse med, hvad Andrey Chernov (cheftræner) ikke kommer til at ændre den grundlæggende struktur. på grund af en brækket moral Selivanov spurgte imidlertid at erstatte ham, og Petrograd steg i hans sted med et par Shanin. Fyre lovivshim i den første fase af gedder, måtte jeg skifte til bas, miste dine Bay tilbagestående hold. På trods af dette, besætningen Shanin-Petrograd-Selivanov tog førstepladsen i anden runde efter fangst 5 kg aborre. Dette bragte det russiske hold guld.

Så Shanin Aleksey involveret hovedsageligt i VM for jigging, spinning fra både.

2008

I 2008 det russiske landshold i samme sammensætning som i 2007 deltog i den Spinning VM med både i Bulgarien, hvor fange en regnbueørred. Men på grund af det faktum, at hemmeligheder fiskeri, fisk fyre endnu ikke har afsløret, Rusland er ikke indløst denne konkurrence.

Alexei var en trøst for, at hans hold Krasnodar (han Shushvalov, Makartychan) først blev mester i Rusland to gange modtaget guld i mesterskabet.

2009

I 2009 det russiske landshold igen tabt terræn, efterbehandling bare syvende plads ved VM afholdt i Andorra. I den forbindelse cheftræner Chernov ændret sammensætningen af holdet, efter kvalifikationen tog til Moskovitter Anatoly Nazarkina, Artem Mishin Vladimir Inozemtsev og Krasnodar Artem Makartychana og Shanina Alekseya

2010

I 2010 VM afholdt i Kroatien på bredden af floden Krka. I den første runde af det russiske hold blev nummer fire, men i anden runde Shanin tog førstepladsen og dermed snappede sølv til Rusland.

2012

I 2012 en verdensomspændende konkurrence afholdt i Polen. I første runde delte vores team anden og tredjepladsen med Portugal, men i anden runde Alexei Shanin tog andenpladsen, Konstantin Karemulen - trettende, Artem Mishin - femte, Aleksandr Vorobev - den første, der tillod det russiske hold at afhente guld.

2013-2014 år

I 2013 blev mesterskabet afholdt i Tjekkiet i byen Ivančice på Jihlava floden. Den russiske hold vandt bronze.

I 2014 blev mesterskabet afholdt i Frankrig, og det russiske hold vandt bronze igen.

2015

I 2015 blev mesterskabet afholdt i Estland på Lake Viljandi. Shanin igen blev verdensmester i den enkelte konkurrence, men holdet kun ottende færdig.
Nu Alex fortsætter med at gøre, hvad han kan lide, og at studere de særlige kendetegn ved fiskeri. Desuden udgav han filmen "trækninger i det lave vand."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.