Hjem og familieGraviditet

Afførende for gravide kvinder skal vælges ved hjælp af en læge.

Graviditet - den mest mindeværdige øjeblik i livet af enhver kvinde. Men dette er en lykkelig tid kan mørkere som en sygdom, og en lang række ubehagelige symptomer, der skaber ubehag for den gravide kvinde. På det tidspunkt, som i fremtiden mødre mave vokser og udvikler nyt liv i hendes krop ændrer sig, og ofte ikke til det bedre. Gravid kvinde angrebet af mikrober, virus og mange andre infektioner, som hendes krop på dette tidspunkt de mest sårbare. Kvinden hele graviditeten til at kæmpe med sygdomme, der ledsager den. Oftest kan den fremtidige mor forstyrre problemer som:

  • halsbrand;
  • toxemia hele perioden;
  • forstoppelse;
  • smerter i blæren;
  • infektioner i forplantningssystemet;
  • hæmorider.

De fleste af disse sygdomme opstår på grund af ændringer i hormoner i kroppen og på grund af omstruktureringen, fordi på det tidspunkt immunforsvaret er svækket, og derfor de mest sårbare. Men for at klare alle de lidelser, der ledsager denne fase af en kvindes liv, er det nødvendigt for dem at forberede mentalt og ikke gå i panik, når de opstår, og at søge hjælp fra en læge.

Oftest lider gravide kvinder fra forstoppelse - det er også på grund af hormonelle forandringer. Desværre er de fleste kvinder forsøger at løse dette delikate problem på egen hånd, holde sig for øje, at ikke alle de foreslåede stoffer kan tages i denne periode. Afførende for gravide bør udpege en læge.

Så hvad kan være et afføringsmiddel gravid?

Under ingen omstændigheder bør ikke ty til stærke agenter, der kan rådgive dig fortrolig. Enhver lægemiddel kan kun træffes efter høring af en læge. Den mest harmløse metode til håndtering forstoppelse - at opbygge en ordentlig kost. Først og fremmest, er du nødt til at medtage i kosten så meget som muligt af fiber. Når det injiceres i tarmene den svulmer og irriterende sin væg, hvorved det til tømning. I dette tilfælde vil der blive stagnation i tarmen og forstoppelse stop. Fiber er i fødevarer som grøntsager, frugt, korn. Der bør udvises omhu for at sikre, at disse fødevarer var til stede i den daglige kost af gravide og behøvede ikke at gå til lægen for hjælp til at vælge en medicin. Afføringsmiddel til gravide kvinder kan være i form af naturlige produkter og i farmaceutiske præparater. Ved naturlige afføringsmidler indbefatter fødevarer, hvis anvendelse stimulerer peristaltikken. Afførende virkning vil blåbær, blomme og pære.

Ved at vælge produkter, der sælges på apotekerne, bør behandles med forsigtighed, da de fleste af dem er kontraindiceret til gravide kvinder. Nogle af præparaterne anses benign - Dyufalak® (lactulose), Regulaks, Guttalaks. De har en mild virkning på tarmen, bidrager til tømning og fjerne forstoppelse. Dyufalak® (lactulose), eller Regulaks Guttalaks - mest egnet afføringsmiddel til gravide kvinder, da disse stoffer bidrager til reproduktion af gavnligt mikroflora i tarmen og er fremstillet af plantebaseret. For en kvinde i den position, er det vigtigt ikke bare at tømme tarmen, men også for at slippe af forstoppelse som muligt. Det er især vigtigt at normalisere tarmens mikroflora i tredje trimester af graviditeten.

Lægen vil ordinere den mest hensigtsmæssige afførende for gravide kvinder. I apoteker, er der en bred vifte af produkter sådanne handlinger: dibrolaks, Elimin, verilaks, pikobaks, evakuol. Men alle disse midler på grund af de lokale virkninger af at irritere tarmvæggen og har en engangs-effekt. En sådan et afføringsmiddel er ikke egnet til gravide kvinder.

Der er også mange lokale produkter - afførende stikpiller for gravide kvinder med glycerin. Må ikke selvmedicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.