SundhedPræparater

Det stof "Biseptol": kommentarer om det er sandt

Lægemiddel "Biseptol" betegner en kombination, der indeholder to aktive stoffer: sulfamethoxazol og trimethoprim. Den første af disse angår antibiotika, svarende i sin aktivitet med andre sulfonamider. Trimethoprim har den stærkeste antibakterielle virkning. Det er kombinationen af disse lægemidler, der har bakteriostatisk virkning giver en stærk baktericid aktivitet mod bakterier (Gram positiv og Gram negativ), herunder med hensyn til bakterier med resistens over for andre sulfanilamides.

Præparat "Biseptolum", som fordelagtigt forlade vurderinger patienter, der behandles ved hjælp af luftvejssygdomme (bronkitis, lungebetændelse, lunge absces, bronkiektasi), er meget effektiv og i andre infektioner. Så er det perfekt hjælper med urinvejsinfektioner (blærebetændelse, urethritis, kronisk pyelonefritis, pyelitis, gonokokurethritis, prostatitis), mave-tarmkanalen (dysenteri, salmonellose, kolera, tyfus), mellemøret (otitis media), kirurgi, betændelse i galde måder.

Godt for lægemidlet og nogle seksuelt overførte sygdomme, hudinfektioner og knogle (osteomyelitis), sårinfektioner, blodforgiftning, betændelse i hjernen (meningitis), hjerne absces, malaria.

Forberedelse "Biseptolum" forkølelse (kompliceret af bakteriel infektion) og andre sygdomme udfører dobbelt blokerende virkning på bakteriel metabolisme proces. Rev dihydrofolsyrepeptid biosyntese og fuldstændigt blokere genopbygningen af tetrahydrofolsyre kræves for vækst af mikroorganismer, det ødelægger dem.

formular Meget god frigivelse af lægemidlet har "Biseptol". Kundernes anmeldelser er det pågældende program er nem sådanne tabletter. Det er tilgængeligt i to doser. For eksempel er en tablet "Biseptol" indeholder:

  • sulfamethoxazol - 400 mg, trimethoprim - 80 mg - for voksne;
  • sulfamethoxazol - 100 mg, trimethoprim - 20 mg - for børn.

Denne adskillelse forenkler valget af lægemidlet, afhængigt af patientens alder.

Tager stoffet, sædvanligvis to gange om dagen, 2 tabletter (morgen og aften). I svære tilfælde er tildelt til at modtage 3 tabletter. modtagende sats - 5- 14 dage hver. Kun i kroniske infektioner forlænge varigheden af kurset, afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen.

Foruden tabletter, der er en anden form for frigivelse "Biseptol" lægemiddel - suspension til børn. Det er oftest anvendes til behandling af patienter under 12 år, men nogle gange foretrukket af voksne. Suspensionen er meget egnet til at modtage i sygdomme angina, betændelse i svælget og strubehovedet, med rhinitis og sinusitis.

Det stof "Biseptol", anmeldelser af der er baseret på de umiddelbare resultater af behandlingen, absorberes hurtigt. Dens maksimale koncentration i blodet blev observeret en time efter indtagelse. Denne koncentration opretholdes indtil 10 timer. Det er højest i lungerne og nyrerne.

På trods af sin effektivitet, stoffet "Biseptol", anmeldelser, hvoraf der er også negative, og kan give bivirkninger. Oftest de er udtrykt i kvalme, opkastning, diarré, nyresygdom, allergiske reaktioner, leukopeni, agranulocytose. Derfor er behandling med dette lægemiddel bør være under tæt lægekontrol.

Medicin "Biseptol" har en række kontraindikationer:

  • Høj følsomhed eller intolerance sulfonamider ;
  • uregelmæssigheder i det hæmatopoietiske system;
  • amning, graviditet;
  • nyresygdom.

Med stor omhu er nødvendig for at bruge stoffet "Biseptol" til behandling af børn. Nogle lande har endda forbudt brugen af dette lægemiddel til behandling af børn under 12 år. Ved anvendelse af denne medicin anbefales at overvåge blod-kort.

Under terapi narkotika "Biseptol" anbefales at tage vitamin og immunmodulerende stoffer (ordineret af en læge).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.