TravelingFlyrejser

"Boeing 738" - er også de 737 th. Circuit layout

Mærkning store moderne passagerfly ender på nul, for eksempel A320 eller 7, for eksempel - "787". Og til hvad producenten indeholde 738?

Denne plan er det klassiske eksempel på formlen "efterspørgsel skaber et bud". På trods af frigivelsen af nye versioner og modifikationer, flyet "Boeing 737" er stadig den mest populære passagerfly. For næsten et halvt århundredes historie, oplevede han mange forbedringer og modifikationer. Vi var fragtskibe var combi, var i hans historier selv bord №1 (længe før 747-200). 738-800 "Boeing" - en repræsentant for 737 familien, eller rettere, en af de sidste ændringer 737 udformet som en direkte konkurrent og rival europæiske A320.

Hvorfor gjorde 738?

Med populariteten af 737-familien, han samtidig er den bedste repræsentant blandt deres brødre, der har stor løftekapacitet, rækkevidde, og på samme tid effektivitet. Hans første flyvning han gjorde før hans nærmeste slægtning 737-400. "Boeing 738" er en forkortet navn på det fulde navn, men i de fleste officielle dokumenter benyttes fulde navn - 737-800. Men det er værd at nævne, at for International Civil Luftfart (ICAO) - et system, der koordinerer alle de virksomheder, lufthavne og fly, vil dette fly modtage koden V738 - "Boeing 738".

Måske på ICAO beslutning blev påvirket af selskabets politik, kaldet den sidste ændring af 737 th Next Generation. Dette er navnet på flyet var længe før en direkte rival, praktisk talt fra det øjeblik af fødslen. Og hvis den første version af flyet kaldes - 737-800, efter forekomsten af 320 "Airbus" - dette fly var lidt omarbejdet dele, hvilket resulterer i øget rækkevidde og en mulighed for at tage på 12 flere passagerer end i de tidligere modeller.

Nogen før?

I dag vurderes det, at de "Boeing 738" var at være efterfølgeren til den 737-400, for at få bedre fra det. MEN! Udvikling 738 (dengang 737-800) begyndte før 400, og den første flyvning han satte to år tidligere 400-modellen, som var på det tidspunkt en meget usædvanlig handling. Aftagerne af de første fly begyndte tyskerne, og i 1996 fløj det første fly i deres hangarer. En certificering i USA (hjemme, "Boeing" -2) blev opnået kun i 1998. Ikke at nævne, at sammenligningen med den analoge fylder 737-400 og 800 til digital ikke ville være til fordel for 400 Digital flyet på "Boeing" dukkede først efter fremkomsten på markedet 320.

salon 738

Ved udformningen det indre af flyet blev taget hensyn til udviklingen 777 model, der gør det muligt for virksomheder hurtigt ændre konfigurationen af sæderne. Samlet arrangement Business Class (2 + 2) i et par minutter kunne ændres til arrangementet 3 + 3, er karakteristisk for økonomien, og omvendt.

Hertil kommer, 738 - en af de første fly af selskabet modtog en aftagelig skillevæg. Når man planlægger økonomien kun skillevæggen mellem passageren fjernet for yderligere funktioner og steder.

layoutindstillinger

Til sammenligning, mener to versioner af layoutet: flyet "Transaero" med tre klasser og en af de europæiske Ruanair selskaber. Men først må vi konstatere, at den "Boeing 738", "Transaero" har en lidt anden aftegninger saloner. På flyet er der et turistklasse, der er økonomi, økonomi og luksus business.

Her er salonen fra flyselskabet "Transaero" (Rusland). Business Class er repræsenteret ved to rækker. I dette tilfælde, begge er ikke meget god placering, som en front-row passagererne kan irritere lugt fra køkkenet, og passagererne på den anden række - støj fra naboer i økonomien. Men forretning er forretning: en masse plads og frihed til at vippe stolen, da partition - kun et røgslør.

Gode steder betragtes rækker 10 og 19 - en masse plads til benene og evnen til at sidde. Men de 17 og 18-serien er stift fastgjort ryglæn - for dem der er nødudgange.

Med et minustegn, kan du ringe til nummeret 35. Bagsiden ikke læne, fordi bagvæggen af badeværelset og helt støjende. Bare vil føle passagererne sidder på midtergangen i 34-serien.

Et andet eksempel - "Boeing 738", interiør ordning ved luftfartsselskabet Ryanair (Irland). Det skal bemærkes, at det irske selskab er en lavprisselskaberne, så hele flåden (over 100 fartøjer V738) ingen andre muligheder, men for økonomien. Baseret på loukost - flyve billigt, men du skal betale for alt det ekstra. Fly, kan virksomheden være meget nyere end den anden - det privilegium loukost.

Bemærk, at den første række foran køkkenet - så alle tre steder. Men den største fordel: passagerer i denne række vil være en smule mere rummelig, og den forreste væg kun - ingen stol kast. Godt sted at være i den 16. og 17. serie, som forsiden af disse rækker af nødudgange, og passagererne vil have mere benplads. For disse områder virksomheden kan anmode om at betale.

Og som i det foregående tilfælde, bemærker vi en række 33 - der kan være støjende som lige bag badeværelset væggen.

konklusion

"Boeing 738" - komfortabel nok smalkroppede fly af den populære familie af 737, en af den seneste udvikling af amerikanere til at få nogle elementer fra fremtidens fly serien. Som i enhver fly med motorer beneath vingerne, foran kabinen er roligere end i midten. Det har et standard layout for én midtergang lastbiler 3 + 3, hvilket tvinger selv virksomheden kan omdannes til en 2 + 2. Der er også en mulighed for hurtige ændringer af planet af 2-3 klasser i plan med én klasse, og vice versa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.