SundhedPræparater

Pertussin (sirup) - effektiv hoste middel mod børn og voksne

På trods af den overflod af moderne farmaceutiske industri producerede lægemidler til hoste, velkendte for de fleste af os stadig relevante og populært redskab har det været i mange år siden barndommen Pertussin (sirup). Dette skyldes flere faktorer - dens billig pris, høj effektivitet i kampen mod hoste og naturlige sammensætning, næsten ingen kontraindikationer.

Pertussin (sirup) er sammensat af to store aktive komponenter - naturlig timianekstrakt og kaliumbromid. Hver af komponenterne af stoffet har sine egne karakteristika, og deres kombinerede virkning giver en fremragende antitussive virkning. Derudover har Pertussin fremragende slimløsnende og slimløsende handling. Hjælper undertrykke hoste kaliumbromid, hvilket reducerer ophidselse af det centrale nervesystem, det hjælper til at undertrykke refleksioner, der forårsager hoste, og derved reducere dens manifestationer.

Naturlig ekstrakt af timian, til gengæld gør Pertussin (sirup) effektiv på grund af det faktum, at reducerer graden af spyt viskositet, og det er meget lettere at komme ud af lungerne. Helt ren luftrør og bronkier af restkoncentrationer hjælper også timian, som har en aktiverende effekt på cilier af cilierede epitel.

Alt dette sammen antyder høj effektivitet i behandlingen med en våd hoste. Og den næsten fuldstændige mangel på kontraindikationer gør Pertussin uundværlig lægemiddel, der kan hjælpe både voksne og børn.

Pertussin (sirup): indikationer for anvendelse og dosering

De vigtigste indikationer for formålet med præparatet ifølge instruktioner er:

 • Hoste.
 • Enhver sygdom i lungerne og luftvejene, i løbet af hvilken det er nødvendigt at beskæftige sig med tykke tyktflydende spyt.
 • Kighoste.
 • Cystisk fibrose.
 • Laryngitis.
 • Pharyngitis.
 • Bronkitis.
 • Bronkialastma.
 • Lungebetændelse.
 • Lungetuberkulose.

For alle disse indikationer Pertussin (sirup) administreres i følgende doser:

 • Voksen tre gange dagligt i 10-15 ml, i særligt alvorlige tilfælde kan dosis øges.
 • For børn 6-12 år, mængden af 5-10 ml tre gange om dagen.
 • Fra to til seks år Pertussin anvendes med forsigtighed i 5 ml tre gange dagligt.
 • Børn op til to års lægemiddel er givet kun ved læge anbefalinger og i doser på ikke at overstige 2,5 ml.

På trods af de relativt små mængder af lægemidlet "Pertussin" for børn, forældre tilbagemeldinger om dens effektivitet meget positiv. Naturlig sammensætning gør det muligt at give sine børn uden unødig frygt og smage sødmen og ikke forårsager afsky selv de mest finurlige små patienter.

Kontraindikationer og overdosis

På trods af den naturlige sammensætning af sirup, der stadig eksisterer nogle kontraindikationer for det. Først og fremmest er det en individuel intolerance over for stoffet, samt under graviditet (uanset trimester) og amning. Der bør udvises forsigtighed i forbindelse med de nævnte midler hostestillende at hjælpe aftale med en tør hoste, da dette kan forårsage forlegenhed og spyt, som et resultat, dens voldsomme ophobning i Bronkopulmonale afdeling. Patienter, der lider nogen form for diabetes, bør det også omhyggeligt taget Pertussin som 100 g af præparatet indeholder mindst 80 g sukkersirup, som kan påvirke blodsukkerniveauet signifikant.

Som svar på et spørgsmål om, hvorvidt det er muligt Pertussin børn under et år skal det bemærkes her følgende: trods manglen på åbenlyse kontraindikationer, bør en sådan aftale kun ske efter samråd med en erfaren børnelæge, fordi direkte i vejledningen til stoffet er nogen klar anbefalinger vedrørende dets optagelse under en alder af 1 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.