SundhedPræparater

"Clotrimazole" (salve): hvad der hjælper, sammensætning og anmeldelser

Hvad er den rette som "clotrimazol" (creme)? For hvad det anvendes, og hvordan skal det bruges? Dette er, hvad vi beskriver i denne artikel er.

Formen, beskrivelse, sammensætning

Salve "Clotrimazole" - fra hvad hjælper? Før besvarelsen af dette enkle spørgsmål, er det nødvendigt at fortælle, at dette er et lægemiddel. Som bekendt, er det beregnet til kutan applikation. Homogen salve 1% -s' har hvide eller offwhite farve, og indeholder det aktive stof, såsom clotrimazol.

Ud over hovedkomponenten i sammensætningen af denne medicin og supplerende bestanddele indbefatter en polyethylen 1500, propylenglycol, nipagin (methylparahydroxybenzoat), polyethylenoxid 400 og methylparaben.

I en pakke er solgt "clotrimazol" salve (fra hvad der gør dette værktøj, kan du lære af de medfølgende instruktioner)? Ifølge udtalelser forbrugernes dette værktøj er tilgængelig i 30 g aluminiumsrør, der er placeret i en bunke af pap.

farmakologiske karakteristika

Den bemærkelsesværdige værktøj "clotrimazol" (creme)? På det, der gør dette stof? Eksperter siger, at det antifungale middel er et medikament til topisk anvendelse, med en bredt virkningsspektrum.

Hvad forårsagede antimykotisk egenskab af dette stof? Denne virkning er forbundet med den aktive bestanddel salver, imidazolderivater.

Efter anvendelse topisk medikament er en overtrædelse af syntesen af ergosterol, som er inkluderet i de fleste cellemembraner af svampe. Denne proces ændrer deres permeabilitet, og derefter forårsager cellelyse.

Hvordan stof "clotrimazol" (creme)? Fra hvad hjælper denne medicin? Ved høje koncentrationer lægemidlet virker fungicidt og små - fungistatisk.

Vi bør også bemærke, at denne medicin har en indvirkning ikke kun på prolifererende celler. Ifølge eksperter, i de fungicide koncentrationer det reagerer med mitochondriale og peroxidaseenzymer. Resultatet er en forøget koncentration af hydrogenperoxid, der når toksiske niveauer. Denne proces medvirker til døden af svampeceller.

Med hensyn til alle svampe mest effektive medicin "clotrimazol"? Fra hvad hjælper denne medicin? Ifølge vejledningen, det virker godt mod dermatofytter, agenter af multi-farvede lichen, skimmelsvampe og gær samt erythrasma patogen. Det bør også bemærkes, at lægemidlet udviser høj antimikrobiel aktivitet mod Staphylococcus, Streptococcus, gram-negative bakterier og Trichomonas vaginalis.

kinetik

Nu ved du, hvad der er en "clotrimazol" (creme)? Fra hvad hjælper denne medicin, vi også har fortalt ovenfor.

Hvad transport egenskaber karakteriseret ved dette stof? Eksperter siger, at dens aktive bestanddel helt absorberes dårligt gennem huden og slimhinderne, og næsten ingen systemisk eksponering.

Ifølge instruktionerne, er koncentrationen af dette middel i de dybe lag af epidermis er meget højere end det, der er nødvendigt til bekæmpelse af dermatofytter. Det skal også bemærkes, at når det administreres topisk til koncentrationen af lægemiddel i epidermis er signifikant højere end koncentrationen i det subkutane væv og dermis.

Drug "clotrimazol" (salve): hvad hjælper?

Indikationer for brugen af dette værktøj i et stort antal. Eksperter siger, at det pågældende lægemiddel viser sig effektiv i:

  • pityriasis versicolor, erythrasma og overfladisk candidiasis, forårsaget af dermatofytter og skimmelsvampe, gær og svampe og andre patogener, som er følsomme over for det aktive lægemiddelstof;
  • tinea pedis og hudfolder, og fungale hudlæsioner;
  • mykoser, som kompliceres af sekundær pyoderma.

Bans brugen af

Er kontraindikationer salve "Clotrimazol"? Fra hvad hjælper (prisen for de midler, der er anført nedenfor) denne medicin, har vi fortalt ovenfor. Med hensyn til de begrænsninger for dens brug, så de omfatter følgende:

  • første trimester af graviditeten;
  • Overfølsomhed over for lægemiddelbestanddelene.

Særlig omhu anbefales at bruge stoffet pågældende i den periode af amning en baby.

Salve og fløde "Clotrimazole": redegørelse

Denne medicin er kun beregnet til kutan applikation. Salve "Clotrimazole" bør påføres et tyndt lag af tørt og afrenset ramte område to eller tre gange om dagen. For at opnå større effektivitet, skal lægemidlet være omhyggeligt gnide blødt og massage. Før påføring af medikamentet ønskeligt at vaske huden med sæbe med en neutral pH.

Varighed af behandling betyder dette afhænger af sværhedsgraden af sygdommen og behandlingens effektivitet og lokalisering af patologiske ændringer.

Forkæl ringorm salve "Clotrimazole" på ikke mindre end 4 uger, pityriasis versicolor - 7-22 dage.

Svampe fod hudlæsioner terapi er ønskeligt at gå på i over 2 uger efter fjernelsen af de store tegn på sygdommen.

bivirkninger af tegn

I nogle tilfælde, når der anvendes et lokale stof "clotrimazol" patienter oplever følgende bivirkninger: kløe, snurren i marken påføring af cremen, brændende, blærer, erytem, hævelse, afskalning, og hudirritation. Det er også muligt allergi i form af nældefeber.

Symptomer på overdosis og lægemiddelinteraktioner

Ifølge eksperterne, er brugen af lægemidlet under overvejelse i store mængder ikke forårsage nogen reaktionsbetingelser og farlig for patientens liv.

Med hensyn til interaktion af værktøjet, når den er kombineret med "Amphotericin B", og nystatin natamitsinrom betydeligt reduceret dens effektivitet.

Når du bruger salven med andre lægemidler bør ikke forvente signifikante uønskede interaktioner. Dette skyldes det faktum, at den resorptive kapacitet den betragtede stof er meget lav.

Under graviditet og fodring barn

Som nævnt ovenfor, i første trimester af graviditeten, er brugen af dette stof kontraindiceret. Det skal bemærkes, at i processen eksperimentelle og kliniske studier er ikke fastlagt, at brugen af salven i den betragtede periode af svangerskabet, eller under amning barnet på nogen måde have en negativ indvirkning på en kvindes eller et barns sundhed. Men beslutter, om at gøre brug af dette værktøj bør kun være en erfaren professionel.

Anvendelse af medikamentet direkte på brystkirtlen kontraindiceret.

specifikke oplysninger

Hvad skal du vide om virkningen af lægemidlet, som "clotrimazol"? Salve - hjælper drosler eller ej? Manual hedder at dette middel er effektivt over for svampe af slægten Candida. Så brug den mod trøske ikke er forbudt. Men inden da, skal man søge læge.

Det anbefales ikke at anvende stoffet på huden i området omkring øjnene. I behandlingen af onychomycosis er det ønskeligt at sikre, at de behandlede negle blev forkortet, eller har en ru / grov overflade for bedre at gennemtrænge det aktive stof i de berørte områder.

Mennesker med leversygdom bør periodisk overvåge tilstanden af leveren og dens arbejde.

Hvis irritation eller hypersensitivitetssymptomer salve behandlingen er stoppet. I fravær af terapeutisk virkning i 4 uger er nødvendig for at bekræfte diagnosen.

Anmeldelser af medikament

De fleste forbrugere, der bruger medicin "clotrimazol" tale om det kun på den positive side. Ifølge dem, stoffet hjalp dem slippe af svampe læsioner i hud og negle, og det giver ikke anledning til bivirkninger. Mange patienter opfordres også den rimelige pris af dette værktøj. Det er omkring 50-80 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.