SundhedPræparater

Det stof "Joint Flex": brugsanvisning, beskrivelse, sammensætning og anmeldelser

"Fælles Flex" - kapsler og cremen af det russiske selskab "Art Life". Dette selskab er kendt for at producere et biologisk aktivt additiv til behandling af forskellige sygdomme. Fløde og kapsler "Joint Flex", for eksempel, er designet til at eliminere problemer relateret til bevægeapparatet. Disse værktøjer hver dag bliver populære, ikke kun i Rusland, men også i udlandet. "Fælles Flex" I dag lærer vi en masse vigtige oplysninger om kapsler og creme. Brugsanvisning, sammensætning, værdi vil blive beskrevet nedenfor. Også finde ud af, hvad folk mener om produkterne fra det russiske selskab.

Om "Art Life"

Denne organisation er en førende på markedet for kosttilskud (kosttilskud) i Rusland. Virksomheden har sin egen stærkt industrielt grundlag. Virksomheden producerer kosmetik, kosttilskud i henhold til de internationale kvalitetscertifikater. Et stort antal patenter på opfindelser inden for teknologi, mange diplomer og medaljer for deltagelse i internationale udstillinger - alt dette stolte selskab "Art Life". "Fælles Flex" - et kosttilskud fremstillet af dette selskab, som længe har vundet det russiske marked, og er allerede ude i verden. Af den måde, virksomhedens partnere er forskellige selskaber fra Japan, Korea, Tyskland og andre lande.

Kort beskrivelse af "Joint Flex" præparat

anbefales Dette værktøj til forbedring af bevægeapparatet, samt forebyggelse af sygdomme relateret til hans arbejde. Det stof har anti-inflammatorisk, smertestillende effekt, øger brusk. Komposition betyder enestående, fordi den kun indeholder naturlige ingredienser, som har milde genoprettende og immunmodulerende effekter.

I nogle tilfælde kan det bruges?

Kapsler "Fælles Flex" kan bruges i følgende situationer:

- Hvis der er en afbrydelse i motoriske aktivitet af ryg og led.

- Til hurtig bedring efter skader.

- Hvis en person har været skøre negle, hårtab.

- Hvis patienten lider af tør hud, tab af elasticitet.

- Hvis en person oplever stor fysisk aktivitet (professionel atlet).

Sammensætningen af kapslerne

Præparat "Joint Flex" solgt i plastbeholdere, der kan indeholde 90 eller 180 kapsler. Sammensætningen af det biologisk aktive additiv er:

- Chondroitinsulfat. Aktiverer regenereringen af leddene.

- C-vitamin har en opstrammende effekt. Det øger kroppens modstandskraft.

- Calcium hydroxyapatit. Komprimerer knoglevæv, normaliserer blodtrykket, gendanner metabolisme.

- Vindruekerneekstrakt.

- Yucca.

- Glucosamin sulfat. Denne komponent feeds leddene, understøtter mobilitet, fjerner smerte syndrom.

- Boswellia. Har anti-inflammatorisk effekt, det hjælper leddene til at inddrive hurtigere.

- Cats Claw (bark ekstrakt). Det har en styrkende effekt på immunsystemet.

- Bromelain. Egenskaberne ligner dem karakteristiske for boswelia.

Dosering. regler retention

Kapsler "Fælles Flex", brugsanvisning, der følger med hver pakke, udpege en voksen til 1 stk 3 gange om dagen med måltider. Dette supplement er tilrådeligt at tage lange kurser på 3-4 måneder.

Opbevar kapslerne "Fælles Flex" nødvendig i et mørkt, tørt sted, væk fra børn. produkt Term besparelser er 3 år. Hvis der efter denne tid kapsel venstre, derefter fra dem helt sikkert brug for at slippe af med, for at undgå forgiftning.

Hvad tror folk om det stof?

Kosttilskud "Fælles Flex" får forskellige anmeldelser. Nogle mennesker prise narkotika, mens andre kritiserer ham. De brugere, der kunne lide midler opmærksom på, at en tilstand af muskler og led efter et kursus af kapsler er forbedret: ikke længere bliver syge og klynker tilbage, knæ og albuer bøje på steder ikke mere stykket. Generel sundhed tilstand forbedres.

Men på den anden side, der er negative vurderinger. Så nogle mennesker siger, at disse kapsler - en simpel pumpe penge, som de ikke kan klare deres opgaver. Negative anmeldelser er forståelige. Så hvis en person drak stoffet for en kort tid, selvfølgelig, at nogen effekt vil ikke være. Også, hvis patienten værktøjet anvendes ikke i henhold til vejledningen, så også resultatet vil være nul. , Du er nødt til at drikke en kapsel i en mængde til at foretage virkelig kommet, og at hvis varighed er angivet på pakken.

Salve med samme navn

"Fælles Flex aktiv" - creme, som sammen med kapslerne er i stand til at levere en kompleks effekt på bevægeapparatet af mennesket.

- Produktet har smertestillende virkning.

- Cremen giver aktiveringen af blodgennemstrømningen i området af inflammation.

- Formulering køler huden, hvilket letter tilstand af en person.

Fløde "Fælles Flex" anbefales i disse tilfælde:

- Når radiculitis og osteochondrose, forårsage muskel- og ledsmerter.

- Hvis smertende led, når vejret skifter.

- Når træthed og hævelse af ekstremiteterne.

- Når muskelspændinger.

- at gendanne væv efter forstuvninger, frakturer, blå mærker.

- Til forebyggelse af saltaflejringer i leddene.

Regler creme

  1. Ved det første tegn på smerte anvende en lille mængde på det smertefulde område. Spred cremen med let massage bevægelser i cirka 3 minutter.
  2. Brug midler kan 2 til 3 gange om dagen. Vaske salven er umuligt. Effektivt lægemiddel til 6 timer.
  3. For at øge effekten efter påføring af cremen, som skal pålægges den berørte plet opvarmning bandage. Også ønskeligt inden for en halv time til at hvile.

Behandlingsforløbet kan være fra 1 til 4 uger.

cremen

Den effektive virkning af lægemidlet på grund af sin kombination af naturligt forekommende ingredienser. Således cremen "Joint Flex" har følgende sammensætning (grundlæggende ingredienser):

- Ekstrakten af chili. Det øger blodgennemstrømningen til betændte sted.

- Kamfer. Normaliserer ernæring af væv.

- Fir olie. Det har smertestillende virkning.

- Lecithin. Det lindrer stivhed i leddene.

- Ekstrakten af birk. Reducerer hævelser.

- uddrag af Potentil. Smertestillende problemområde.

- Ekstrakten af pil.

- ekstrakt af malurt.

- burre ekstrakt. Det besidder analgetiske egenskaber.

- Æterisk olie af lavendel.

- mentol. Den køler problemområdet.

- Terpentin oprenset. Det har en varmende effekt.

Advarer i at bruge cremen

- Må ikke anvendes værktøjet til de beskadigede områder af kroppen, for at åbne sår.

- Lad ikke få cremen på slimhinderne. Hvis lægemidlet kommer i øjnene, skal du straks skylle dem med rigelige mængder vand.

- Før du bruger værktøjet, skal du være sikker på at rådføre sig med din læge.

Regler creme opbevaring

Holdbarhed af lægemidlet er 18 måneder fra datoen for produktionen. Lagring creme er nødvendigt i et køligt sted, fortrinsvis i køleskabet. Det stof skal opbevares væk fra direkte sollys. Det er også nødvendigt for at beskytte det fra at fryse.

Anmeldelser af mennesker på fløde

Det betyder lokal handling er ikke så populær som kapslen fra samme producent, så antallet af svar er det lille. Men de mennesker, der har prøvet cremen på selve handlingen, skriver på fora, at dette er en stor stof. Midler, de føler, har fremragende opvarmning og smertestillende virkning. Brug denne creme som atleter og mennesker, der fører inaktive livsstil. Og det hjælper stoffet i begge tilfælde. På grund af stor naturlig sammensætning af lægemidlet hurtigt lindrer smerter, nakke, lænd, samt led- og muskelsmerter tilbage. Folk skriver, at i begyndelsen af anvendelsen af midlerne er der en chill i påføringsstedet. Så problemområdet begynder at varme op og stoppe såre snart. Og den endelige virkning af lægemidlet - afskaffelse af ødem. Folk siger, at denne creme har nogen skarp lugt, i modsætning til andre medier sådan handling. Tværtimod, det har en behagelig smag og god konsistens (lægemiddel anvendt meget nemt).

udgifter til

Prisen på kapslen afhænger af mængden af dåser, samt en distributør at sælge kosttilskud. De gennemsnitlige omkostninger for 1 pakke bestående af 90 kapsler, er omkring 700 rubler. Hvis du køber en flaske på 180 kapsler, så er du nødt til at betale 1.300 rubler.

Fløde "Fælles Flex" koster omkring 400 rubler. af røret på 100 g

konklusion

Produkter i selskabet "Art Life" - kosttilskud, der hjælper folk til at klare forskellige lidelser. Fløde og kapsler "Joint Flex 'er i punkt. Disse stoffer har en positiv effekt på bevægeapparatet, lindre muskel- og ledsmerter, folk vender tilbage til et normalt liv. På trods af det lille antal anmeldelser på disse produkter, i de senere år folk i stigende grad begyndt at købe sådanne midler. Hvis du bruger en creme og kapsler på samme tid, så effekten vil komme meget hurtigere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.