Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Dårlig" - øl amerikanske traditioner, dens historie og funktioner

"Dårlig" - øl, som nu betragtes som en af de mest populære alkoholiske drik i verden. Det er placeret som en klassisk repræsentant for den amerikanske øl. Selv en aktiv reklamekampagne spredning af denne drik giver at forstår denne simple kendsgerning. Og selv "Bad" - øl, som sælges i 80 lande. Hans slogan - "Øl King", så hvad - om det virkelig er tilfældet?

På historien om brand

Så der er en øl som "Budweiser" (Budweiser) og direkte "Dårlig". Vi bør også tale om den sidste af disse. Grundlæggeren af mærket er søn af en tysk tycoon - Adolfusa Busha. Denne mand var en sand mogul med hensyn til vinfremstilling og brygning, så hans søn var barn, kan det siges, svæver i dette område, at erhverve oplysninger om organiseringen af alkohol forretning. I 1875 kom Adolphus til Amerika og grundlagde virksomheden, der producerer den såkaldte "Bohemian pilsner", som allerede er i fuld i 1876, har amerikanerne prøvet. Dette var "Bad". Øl er ikke som nogen form for ale, som var så populære på det tidspunkt. Og det helt sikkert kunne lide indbyggerne i Amerika. Så øl "Bad" begyndte at vinde popularitet.

Om teknologi

"Dårlig" - øl, der udkom i lang tid, og tid er mere end 130 års produktion teknologi er blevet bragt næsten til perfektion (som amerikanerne siger). Siden 1881 produktion er blevet indført i køleteknik, der hurtigt indflydelse på at forbedre smagen af drikken.

I 1919 skete der noget, der påvirkede interesser mange og især virksomheder, der producerede alkohol - blev indført "tør lov". Når regningen blev vedtaget, producenten fundet en meget indbringende og logisk beslutning - begyndte at producere "Bad" bløde. Øl har været en meget interessant smag, men de producenter og arbejdstagere måtte være rart at forsøge at bringe alle af alkoholen fra drikken. Teknologien er baseret på at sænke hastigheden for fermentering reaktion og termisk (undertiden - membran) fjernelse alkohol fra almindeligt øl. Nu kan du finde en lille elskende bezhmelnogo "drikke, men i de dage af forbud i mennesker stort set ikke havde noget valg.

struktur

Øl "Bad" i dag er brygget på 12 fabrikker i Amerika. Og verden og alle spredt ud snesevis af sådanne virksomheder. De arbejder som man kan gætte, til den lokale forbruger. Eksport øl fra Amerika var ubehageligt, og populariteten voksede hurtigt, fordi det var nødvendigt at træffe en afgørelse om opførelse af fabrikker i andre lande. Den russiske øl "Bad" dukkede kun fem år siden, men planterne i vores land er der nu syv.

Hvad med personalet? Øl "Bad" anmeldelser modtaget overvejende positive - og alle takket være naturlig, lys, fyldig smag. Som en del af øl - kun naturlige ingredienser. Denne renset vand, humle, bygmalt og ris. Fortress - en, anses af mange som den ideelle. Ikke for stærk, men ikke lille - 4,8%. Den gyldne middelvej, kan man sige. Fremstillingsprocessen som hævder skaberne selv drik omfatter 240 trin. Det er på grund af denne omsorg og eksklusivitet vender at opnå en god smag og en egnet fæstning.

om funktionerne

En produktionsteknologi helt specielt. Det vides ikke, om den har overholdt alle andre planter, men i Amerika - er nødvendig. På dette tidspunkt, når det bliver malt, tilføje i de ... bøg spåner. I denne originale og usædvanlig smag ingrediens er det umuligt at foretage den endelige drik er meget mildere og behagelig. Men for alle, at det er muligt at forlade den meget bitterhed af øl, som tilføjer smag og naturlighed naturlighed.

Hver person føler anderledes smag af denne øl - sådan er vores opfattelse af den fysiologiske specificitet. Vi fandt imidlertid, ud statistisk gennemsnit flertallets mening. Så siger de, at smagen er meget mild, behagelig, selvom sød. Finishen er ganske interessant og konkret - i munden er ikke selv følte en antydning af alkohol, men der er illusorisk tørhed. Det er bedst at drikke denne øl er kølet til op til otte grader. Specialister og eksperter vinsmagning tilfælde hævder, at det er - den ideelle temperatur. Og som en snack anbefales burgere (fordi det er amerikansk øl) eller floden tørrede fisk. Og du kan nyde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.