Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hvordan til at drikke "Becherovka", og hvilken slags drink?

Hvis som en gave, du har præsenteret "Becherovka", du ved, du ønsker ham et godt helbred. Selvom "Becherovka" - spiritus 38 grader (Castle, bare gennemsnit), og at være mere præcis - det tinktur af tyve urter. Som en del af tinktur har sådanne ingredienser: anis, mælkebøtte (root), citronmelisse, bynke, rose æterisk olie, kamille (blomster), sennep (frø), pebermynte (blade), jordbær, eg (bark), blåbær (frugt) brændenælde (blade), el (kræmmerhuse), tranebær (frugt), hør (frø), birk (ark), brombær (ark), solbær (blad), timian (frugt), vild rose (root). Men eksperter tendens til at tvivle det. Og det med rette.

Lidt historie

Spiritus "Becherovka" er et af de mysterier civilisation, der er frugten af en bestemt person kreationer. I dette tilfælde Yozefa Behera. Historisk kontekst: en venlig union og faglig interesse i de to apotekere, stor afsætning evne Becher efterkommere bestemme populariteten af drikken. Vintage spiritus Becherovka blev den nationale stolthed Tjekkiet. Turister og rejsende, der ankom i Karlovy Vary, betragtes som en hellig pligt til at prøve sådan en vidunderlig og sund drink og købe nogle shtofchikov grønt glas som en gave til familie og venner.

anbefalinger

Hvordan til at drikke "Becherovka"? Dette spørgsmål er ganske traditionel og er af særlig interesse i den ånd og erfaring i brug af denne tinktur. Det skal bemærkes, at den oprindelige opskrift, som blev fremstillet ved 38-graders "Becherovka", i virkeligheden, var uforståelig og begrænset kreds af indviede i hemmeligheden bag udholdenhed og forberedelse. Men nye sorter af "Becherovka" er blevet skabt i et forsøg på at komme videre:

  • Becherovka Lemond - den svageste styrke af væsken 20% blanding af citrus.
  • Becherovka Cordial - stærkere væske (35%) med tilsætning af hvidvin og lind blomstre.
  • Becherovka KV 15 - fæstningen - 39%, grundlaget for cocktails (aperitif).
  • Becherovka KV 14 - væske med tilsætning af rødvin 40% alkohol.

Så spørgsmålet om, hvordan man kan drikke "Becherovka", at svar og anbefalinger tilstrækkelig mængde genkende sin helbredende virkning. Den fremragende kombination af Becherovka Cordial med kaffe, te og varm chokolade perfekt lindrer og genopretter tabt styrke. Styrkende effekt får, hvis citronsyre (grapefrugt) frisk juice tilføje Becherovka KV 15.

cocktails

Hvordan til at drikke "Becherovka"? De vil fortælle dig om det i hvert cafe af Tjekkiet. Berømte cocktail Carlsbad «Bejito» populær på grund af en usædvanlig smag "sure", som giver saft af solbær (150 ml). Den tilsatte soda drink eller tonic (45 ml) og Becherovka Lemond (45 ml). Alle bestanddele blandes i en shaker, satte is og hældes i et højt glas. Orange skive og kvist pebermynte giver særlige noter af smag cocktail og dekorere ham.

konklusion

Men for de mest nysgerrige elskere af eksklusive drikkevarer åbne hemmelige. Du kan blive en opfinder af nye cocktails opskrifter baseret på spiritus "Becherovka", hvis man ser nærmere på hans "magiske" del. Du gættede? Tag en af disse bær (og få det bedste ud af dem saft) og blandes med spiritus, tilføjer sodavand og is. Eksperimentér! Og så kan du fortælle dig selv om, hvordan til at drikke "Becherovka".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.