Mad og drikkevarerVin og spiritus

Det særlige vodka "Morosha"?

Intet er mere munter selskab af voksne, som en god alkohol. Selv om farerne ved alkohol-holdige drikkevarer kan tale meget mindre på vores borde, de vil ikke. Derfor er det vigtigt at vide, hvilke af de alkoholholdige produkter fremstillet uden tilsætning af "unaturlige" kemikalier, og som kaldes populært "palonoy vodka."
For ikke så længe siden dukkede TM "Morosha" på det ukrainske marked. Den usædvanlige navn og en god reklamekampagne aktiveret denne vodka vinde popularitet blandt mange kendere af alkoholholdige drikkevarer og i andre lande. Hvad er forskellen mellem vodka "Morosha", det virkelig er enestående i sin sammensætning, og hvad de anmeldelser om denne alkoholholdig drik - vil forstå ordren.

mærke historie

I august 2011 i byen Lviv (Ukraine) internationale alkohol holder Global Spirits begyndte produktion af særlige vodka kaldet "Morosha". Det unikke ved drikken er, at i modsætning til andre, i denne vodka anvendes mineralvand fra disse kilder Karpaterne. Dette kan ifølge producenten, gør vodka "Morosha" blødere og mere naturligt.

Stor reklamekampagne, der blev gennemført primært på tv, har båret frugt: i 2 måneder med 1 mio drikkeflasker blev solgt.

Købere kunne lide vodka blødhed "Morosha", som var mærkbar i sammenligning med andre stærke drikke af samme priskategori.

Over tid, producerer "Moroshu" begyndte i Rusland - Vologda. Vi har ikke ændret nogen formulering eller design "Moroshi", men de, der har prøvet det vodka og der, og der var ingen forskel i smagen.

Sammensætningen af vodka

De vigtigste "trick" af drikken - er anvendelsen af mineralvand i sammensætningen. Uddrag dem i bjerget kilde "Mizunskoe" i tarmkanalen Lisinets Ivano-Frankivsk regionen. På grund af det faktum, at vandet rammer i en højde af 1122 meter over havets overflade, det har en karakteristisk mineralsammensætning. Det samme vand anvendes som en spisestue i regionen, og du kan drikke det uden forudgående filtrering.

Vand får lov at stå i nogen tid, hvorefter den er klar til at gøre vodka fra det. Specielt til denne mineralvand opfanges alkohol "Lux", som skaber en unik smag af en alkoholisk drikkevare og påvirker dens blødhed.

For fuldt ud at opretholde billedet af "øko" i "Moroshu" tilføjede aromatiske ånder bjerg urter og infusioner gebyrer havregryn. Således at anlægget "Hetman" skabe en unik vodka uden en udtalt alkohol smag.

markedsføring

I første omgang har Evgeniy Chernyak ejer af holdingselskabet gjort branding "Morosha" på bekostning af miljøet produkt. På trods af, at prisen for denne vodka er over gennemsnittet, takket være den naturlighed og blødhed af denne drik som forbrugere.

"Morosha" - dette ord fra dialekt Karpaterne indbyggere, hvilket udgør en atmosfærisk fænomen, hvor over skoven damp stiger fra træerne, der ligner tåge. Ordet kom som et brand i lyd, hovedsageligt forbrugerne ikke engang tænke på oprindelsen af ordet.

Umiddelbart lancerede en stor reklamekampagne på TV. Smuk oplysningsspot med udsigt over Karpaterne og klar holdning med præfikset "øko" har interesseret mange. Også naturlighed denne vodkaproducenter "flyttet", og i flasken i form af dråber med en etiket i form af et blad. Det var et fremragende stykke, der fremhæver "Moroshu" på hylderne blandt andet vodka. adskiller sig også kork flaske, fremstillet af naturlige råvarer.

Over tid, blev reklamekampagnen lækket til internettet, og kvaliteten af TM officielle hjemmeside er blevet oprettet "Morosha". Over hans job arbejdede i lang tid mere end et dusin mennesker. Især for sitet er blevet gjort unikke billeder, indsamlet en masse oplysninger om området og udviklet en version til mobile enheder.

mærke succes

Sofistikeret reklame og vægt på naturlighed gjorde hans: til dato, "Morosha" i Ukraine er i top 5 mest populære vodka i landet, og er sikker på at vinde popularitet i Rusland. I 2013 i hjemlandet af vodka vist utrolig udvikling og er blevet populær i 81%. Dette tal - en af de største i verden for udbredelseshastigheden af brandet.

Siden 2013, i Rusland på "russiske Nord" i Vologda producere vodka "Morosha" til det russiske marked. Her er det producere den samme teknologi, men en mineralvand fra kilden Karelen. Selv om dette er et mærke, mange forbrugere føler en betydelig forskel i vodka fra forskellige lande. I Rusland, ikke så høj kvalitet vodka "Morosha" kundeanmeldelser - bevis.

Forms "Moroshi"

Afhængigt af den højde, som vandet ekstraheres fra kilden i Karpaterne, har producenterne skabt fem forskellige modifikationer af denne alkoholholdig drik.

  • "Spring" ( "Dzherelna"), for hvilke vand udtages i en højde af 470 m over havets overflade.
  • "Karpaterne" - 630 m.
  • "Beskyttet" - 850 m.
  • "På vandet fra søen Synevir" - 989 m.
  • "Premium" - 1050 m.

Også, da slutningen af oktober 2015 udstedt en særlig "Vodograyna" vodka. Vand til den er produceret i en højde på 430 m. Hertil udtrækker af milfoil, citronskal og sorte hyldebær.

Kriteriet for Rusland, som er karakteriseret ved vodka "Morosha", - graden af blødhed. Så det er 1, 2, og 3-niveau, og hver kunde kan udvælge den rigtige. Således vodka "Morosha 3" - er den stærkeste, og 1 - mest blød. Flasker fremstillet i volumen 0,5, 0,7 og 1,0 liter.

Anmeldelser "Moroshe"

I Ukraine, denne vodka er virkelig anderledes smag. På grund af det store udvalg at vælge favorit indstilling til forbrugeren meget lettere.

Generelt fødestedet for vodka "Morosha" - en af de mest populære, på trods af den generelle stigning i priserne i landet. Dette er på grund af kvaliteten af drikken, som er forskellig fra de andre producenters produkter blødhed og smag.

I Rusland er situationen anderledes. Mange købere siger, at vodka er produceret på fabrikken "russiske Nord" - ikke den bedste, selv om de er brugt ganske kvalitet alkohol "Alpha". Desuden er nogle købere klagede ikke kun ubehagelige mundfornemmelse af drikken, men også det faktum, at det fryser ved temperaturer under 0. Derfor, i Rusland ikke så populære vodka "Morosha 'anmeldelser på internet-ressourcer - bevis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.