TravelingRetninger

Livadia: ferie anmeldelser

Hvis du nogensinde har været i Jalta, ingen tvivl om, har du hørt eller set Livadia-paladset, på turné, hvor turister kommer fra hele Krim. Men ikke alle vacationers er klar over, at navnet på den kongelige residens blev givet til ære for den eponyme landsby, som stadig eksisterer i dag.

Livadia ... Anmeldelser af hendes noget modstridende. Men ligeglade med dette sted er ikke én.

Til dato er antallet af indbyggere i landsbyen er omkring to og en halv tusinde mennesker. Den tætte nærhed til Jalta forudsat denne lokalitet et stort antal turister, især i den varme årstid. Blød varme klima med en gennemsnitlig daglig temperatur på 23 ° C, et imponerende antal specielt plantede træer for den kongelige familie (gran, gran, fyr, avnbøg, arborvitae, importeret fra hele verden), det varme hav og frisk bjergluft - alt Livadia.

Anmeldelser er ikke tilfredse med opholdet på dette område, er baseret på det faktum, at det første, til havet ned i meget lang tid, og selv klatre vanskelig. Hertil kommer, at mange ikke lide stenstrande, der er så smal som under lidt oprørt hav, hvilket sker ret ofte her, parasoller og liggestole næsten vasker bølge. Nå, de fleste klager over de priser, siger, at leveomkostningerne og i den private sektor, og i kurbade - tårnhøj, og tjenesten var på den "sovjetiske" niveau.

Disse klager er forståeligt, fordi, virkelig, Livadia (anmeldelser turister enstemmig) byder på afslapning, sammenlignelige i pris til Yalta. Men hvad vil du have? Denne løsning - er også Yalta. Livadia, som anses for at være en separat administrative enheder i populationen, i praksis, som Miskhor og Gaspra og andre byer i nærheden af de vigtigste Krim udvej, tilhører den såkaldte Større Yalta. Og, selvfølgelig, at priserne for indkvartering i centrum af byen eller på dens omegn er ikke meget anderledes. Det vigtigste for turister på Krim - er havet og bjergene, der, som i Yalta og dens omgivelser er lige så smuk.

I det lange vej til havet og tilbage, som tilbyder Livadia, anmeldelser vandreture entusiaster, tværtimod, den mest ros. For det første er det meget sundt for kroppen. For det andet adgang til havet i Livadia passerer enten gennem Livadia Park, eller bare forbi de smukke grønne områder, der er blevet skabt her for kongen selv. Er det ikke rart at nyde hvad der mentes kun for øjnene kronet? Desuden vejen tilbage, hvis det ønskes, kan tage på særlige elevatorer, som er bugne. For udvej besøgende af deres tjenester er gratis, omkostningerne for alle de andre sammenlignelige til at rejse på offentlig transport.

Generelt resten i Livadia er ikke ulig ferien andre steder i den sydlige kyst. Den fantastiske natur gør det blinde øje til nogle service-fejl forbundet med disse steder. Men hvis du elsker Krim, Livadia og lignende, fordi det er et af de smukkeste steder på halvøen. Af gode grunde landsbyen blev valgt til opførelsen af den kongelige sommerresidens, som i dag er en af de mest markante arkitektoniske perler i Krim.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.