HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Effektive måder om, hvordan til at håndtere bladlus på roser

Roses - nu haven dekoration. Hvis de ser skadedyr, enhver gartner ønsker at beskytte planterne og slippe af med insekterne. Der er forskellige måder, hvordan man håndtere bladlus på roser. Denne anvendelse af kemikalier, og traditionelle metoder. Det er bedst at forsøge at vælge den mest miljøvenlige materiale, så for ikke at forurene jorden i haven og ikke skader planterne. Hertil kommer, at middel mod bladlus på roser skal ændres med jævne mellemrum, så skadedyr ikke opstår afhængighed.

Opskrifter til at slippe af bladlus

Tænker end at processen steg fra bladlus, bør først og fremmest huske tinktur af kartoffel blade. Du skal bruge omkring seks hundrede gram af blade, som skal skæres, sat i en beholder og hæld fem liter varmt kogt vand. Efter to dage, stamme infusionen og tilsæt sæbe polkuska. Den resulterende blanding spray den inficerede bush, omhyggeligt behandle alle berørte områder. En uge senere, bushen skal behandles igen ved at gentage proceduren efter behov i fremtiden. En anden måde , hvordan man håndterer bladlus på roser, er brugen af hvidløgsfed. Clean hundrede gram hvidløg og Hak det. Fyld den med tre liter vand og lad i omkring tre timer. Hæld vandet fra og genopfylde den nye hvidløg, rør rundt og behandle alle berørte steder. Gentag denne procedure, du har brug for tre eller fire gange. Et effektivt redskab i kampen mod bladlus er tobak afkog. For at gøre dette, er du nødt til at tage fire gram tobak og ni liter vand. Bouillon, som skal koges i en halv time insistere to dage. Strain tobakken og føje til bouillon og fyrre gram sæbe. Drys steg en eller to gange, indtil bladlusene ikke vil omkomme. Endelig kan du prøve tinktur af løg og tomat blade. Du skal bruge 300 gram løg og 400 gram tomat blade, der har behov for at male i en kødhakkemaskine og hæld tre liter vand. Efter fem til seks timer i en opløsning tilsættes opløst i vand og sæbe toppede syv liter vand. Den resulterende blanding behandles og en rose bush. Hvis bladlus vises igen, skal behandlingen gentages.

Hvordan til at bekæmpe bladlus på roser uden sprøjtning

Der er en måde at håndtere infektionen uden brug af afkog. For at gøre dette, skal du blot at indsamle alle de bladlus hænder. Det er ikke så effektiv som sprøjtning, men også fungerer. Ulempen er, at små bladlus er meget vanskeligt fuldt ud at indsamle manuelt. En anden måde - ikke at kæmpe bladlus, og få venner med sine naturlige fjender. Det er først og fremmest, mariehøns og ørentvister og guldøje. Hvis i din have vil være en masse af insekter, at tænke hvordan man skal håndtere bladlus på roser, ikke længere behøver at. Bare lander større paraply plante, røllike, rejnfan. De tiltrækker mariehøns i haven. Endelig til resultatet af alle de foranstaltninger var længere, så prøv at slippe af med myrer - de store kolportage af bladlus. Find afsnittet af reder og fylde dem med kogende vand. Efter dette, kan de dække med folie for at gøre effekten mere fuldt ud. Du kan også drage fordel af den populære opskrift - bland flormelis med bagepulver eller bagepulver til dejen og drys ant spor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.