HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Universal beskyttelse af haven - "Alatar". Anmeldelser - sandheden og myter

For at dyrke smukke og sunde grøntsager og prydplanter i din have, bør gartnere og lastebrugere være tålmodige med stor tålmodighed, da der er mange forskellige typer skadedyr, der kan forkæle og ødelægge hele grøden.

Ejere af husholdningsarealer ud over forskellige mekaniske og agrotekniske metoder anvender i vid udstrækning forskellige kemikalier skabt kemisk (såsom Confidor, Intavir, Alatar), fra skadedyr.

Anmeldelser - hvordan man genkender deres objektivitet?

Hvor mange mennesker - så mange meninger. Hvad skal gartnere og gartnere, der besluttede at prøve for første gang at anvende et insektmiddel på f.eks. "Alatar", huske?

Kommentarer fra forbrugere, der brugte dette insektmiddel på deres eget websted, er ikke altid entydige. Så, nogen hævder, at dette stof, i overensstemmelse med producentens hævdede oplysninger, er i stand til at beskytte mod skadedyr størstedelen af have- og haveafgrøder på plottet (blomster, agurker, tomater, kål, vinmarker, hindbær, æbletræer). Dette insekticid indeholder to aktive stoffer: cypermethrin og malathion, som undertrykker selv de mest stabile populationer af skadedyr.

Derfor, som det vigtigste hurtigtvirkende middel med det uventede udseende af skadedyr, kan det bruges "Alatar".

Anmeldelser siger, at stoffet er helt ineffektivt. Men de er ikke altid berettiget. Ejere af husstandstyper, der vælger insekticider, bør vide, hvordan man anvender "Alatar" korrekt . Brugsanvisning er vedlagt hver præparatpakning. Det vigtigste er at studere det omhyggeligt.

De vigtigste fejl ved at bruge stoffet "Alatar"

De bemærkninger, som gartnerne efterlader om ineffektiviteten af dette insekticidpræparat, kan i mange tilfælde forklares ved, at når løsningen anvendes ujævnt på planter, skabes der betingelser for, at de overlevende skadedyr kan vænne sig til dets sammensætning og danne nye, resistente over for den art.

Glem ikke, at overskydende mængder af kemiske præparater kan medføre skade og endog død af planten og betydeligt forringe smagen af dets frugter og spiselige dele.

Alternative måder at bekæmpe skadedyr på

Hvad er det nødvendigt at vide om alternative metoder til bekæmpelse af skadedyr til de gartnerier, der ikke ønsker at anvende sådanne kemiske præparater som "Alatar" på deres websted? Anmeldelser om insekticider spiller ingen rolle for dem, der vælger biologiske metoder til bekæmpelse af skadegørere. Dette er en mulighed for at bevare den naturlige balance på plottet ved at anvende miljøvenlige mikrobiologiske præparater, forskellige planter og tiltrække nogle arter af gavnlige insekter og insektsdyrfugle.

Det skal dog huskes, at afståelse fra bekæmpelsen af haven skadedyr ved hjælp af potente stoffer kan forårsage tab af afgrøden, og alt arbejde og indsats vil være forgæves.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.