TravelingRetninger

Nantes (Frankrig): historie og attraktioner i byen

Nantes (Frankrig) - En by med oprørsk Breton ånd, der har overlevet mange historiske begivenheder. De er en påmindelse om en tavs arkitektoniske bygninger og museer i byen. Hvad er bemærkelsesværdigt Nantes og der bør absolut ses i denne by?

moderne Nantes

Frankrig er stolt af byen - en af de første otte storbyområder i staten. I en anden Nantes kaldet Metropolia af Great West. Byen er hovedsageligt i departementet Loire. Mest folkerige kommune er den sjette største i landet.

Fra Paris, byen er blot et par timer væk. Området omkring Nantes sump på den ene side og rullende på den anden. Små floder Loire Valley kryds og tværs sit område med et tæt netværk, hvilket er grunden til byen kaldes ofte Venedig i Vesten.

Ministeriet for Kultur i Frankrig har gjort Nantes en liste over byer for kunst og historie. Arealet af kvartalet Buffalo til marina de la Fosse er størst i staten det beskyttede område.

sider af historien

Hans navn byen modtaget fra Galle namnetov stammer, der kom til disse lande mere end 2 tusinde år siden. I det IX århundrede for retten til at eje byen kæmpede frankerne og Bretons, ledet af Hertugen af Nominoe. I 939 blev han hovedstad Bretagne.

I dalen af floden Loire, hvor er Nantes, krydsede vejen fra Lower Bretagne i Poitou. Denne geografiske placering har spillet en vigtig rolle i udviklingen af byen, hvilket gør det en stor handel og transportcenter.

Nantes blev almindeligt kendt under religionskrigene. Bysamfund støttet den katolske side, nægtede at lade i Nantes glødende protestantiske Henrik IV. I 1598, er der endnu ikke opnået enighed ved at underskrive Nantes-ediktet. 92 point aftale blev bekræftet af lige rettigheder for katolikker og protestanter.

I ordningen for handel XVII århundrede "ibenholt trekant" fungerer i Europa. I Amerika sende afrikanske slaver til at dyrke sukkerrør for England, Skandinavien og Frankrig. Europa, til gengæld eksporterer til Afrika dekoration. Nantes bliver en stor fransk havn, og i dalen af floden én efter én åbnet slik og chokolade fabrikken.

Afskaffelsen af slaveriet og udskiftning af sukkerrør sukkerroer førte til at handle remission. Nantes blomstring kommer til en ende. Second Wind, byen åbnede i XIX-XX århundrede, når floden bygget en ny havn.

bykvarterer

Arkitektonisk en af de mest interessante byer i Frankrig er netop Nantes. Frankrig led meget under krigen, blev mange byer ødelagt. Nantes formået at overleve, bevare den historiske arv, repræsenteret ved en række forskellige arkitektoniske monumenter.

Fjerdedele af byen viser arkitekturen i forskellige stilarter og epoker. Streets Buffalo DEKRA og præsenteret middelalderlige træbygninger i bindingsværk stil. Der er også en vigtig slot og gotiske katedral.

Bygninger i byens centrum kan dateres tilbage til det XVIII århundrede. Design bygninger af berømte arkitekter i disse dage Maturin Cruz og Jean-Baptiste Seyneray. Den mest berømte bygning her - det er Handelskammeret (nu det regionale præfekturet) og Stock Exchange Palace.

I det centrale område af blokkene er Marechal-Forsch med en søjle af det XVI århundrede, Royal Square. Den mest overfyldt sted i byen, i henhold til sædvane, kommercielle områder, og er beliggende i Theater Graslin området.

Nogle af Loire-floden dalen, der flyder gennem byen, blev anvendt i 1929 som en kanal. De gennemsyre Nantes, badning sine farvande ø Feydeau og shopping område.

Castle of hertugerne

Symbol af Bretagne og den moderne by Nantes er Castle of hertugerne af Bretagne. Gi De Thouars begyndte at bygge slottet i 1207. I det XV århundrede udseende af slottet er blevet ændret en smule. Syv slottets tårne er indbyrdes forbundne klumper. Langs voldene åbnet en omfartsvej. Udvendig konstruktion omgiver voldgrav, er placeret inde i bygninger går tilbage århundreder XV-XVIII.

Slot i lang tid tjente som bolig for hertugerne af Bretagne. Inden for murene blev født Anna Bretonskaya, blev underskrevet ediktet i Nantes. Lås typen ændret under regeringstid af Anny Bretonskoy. I sin ordre af en fæstning sætte armene og tilføjelser i form af terrasser.

I det XVIII århundrede, gamle mure tjene som kaserne, og under Anden Verdenskrig på grund af slottets nazisterne byggede bunkeren. I 90-erne af XX århundrede slottet blev rekonstrueret. Nu her er Museum of History of Nantes, som omfatter fotografier, historiske dokumenter og multimedieindhold.

museer

City, hvor blev Zhyul Vern født, kan ikke undvære et museum til hans ære. Besøgende kan få bekendtskab med den fantastiske verden af værker af den berømte forfatter, men også se på samling af hans personlige ejendele.

Boet efter den berømte opdagelsesrejsende Thomas Dobre er nu den eponyme museum, hvor antikviteter, møbler og våben. Kunstmuseet skærm er malerier og skulpturer XII-XIX århundrede.

frilandsmuseet "Maskiner på Isle of Nantes" blev åbnet i 2007. Frankrig er blevet berømt ikke kun på grund af den historiske arv, men også på grund af den vidunderlige kreative projekt Orefisa Pierre og François Delarozera.

Nogle metalkonstruktioner drevet. Elefant i højde på 12 meter bærer på ryggen op til 52 passagerer. Kæmpe karrusel "Sea Worlds" er i stand til at ride 800 personer ad gangen. Gæsterne kan gå gennem øens grene "Tree of hejrer", der ligger på 47 meter i diameter, og sidde i nærheden af de store metal fugle.

konklusion

Nantes (Frankrig) - statelige og elegante by med hele gamle arkitektur og virkelig bretonsk karakter. Med antallet af attraktioner og forskellighed betragtes som en af de mest interessante i landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.