TravelingRetninger

Landsbyen Altai Altai Territory: historie og interessante fakta

Hvordan et par steder tilbage, hvor du kan føle den særlige friskhed og charme i uberørt natur! Altai landsbyen i Altai Territory kan med rette kaldes et af sådanne steder - sjældne og meget smukke.

Grønne dale, maleriske bakker, "fluffy" skovområder, marker og blålige skitser af bjerge i horisonten - alt dette skønhed er her.

Lidt historie

Altai landsbyen i Altai Territory blev grundlagt i fjerne 1808. Først var denne bosættelse midt i Altai Volost, senere blev det anset for at være en stor købmand landsby. Handel og små industri var godt udviklet her.

Hvis vi taler om mennesker, der boede på denne jord i de fjerne tidspunkter, er der ifølge de registrerede registreringer (hvor det er sandt, kun mænds sjæle talt), i 1857 var der 511 mænd, der bor her i 822 822. I slutningen af 19 Folk begyndte at flytte til Altai landsbyen i Altai Territory, som følge af, at bosættelsen hurtigt voksede.

Allerede i 1893 var der 519 husstande og 3.082 indbyggere på dette land. Der blev bygget en volostbrædningsbygning, to kirker (hvoraf den ene var ortodokse, og den anden var af samme tro), en skole og en skole. Der var også oliemøller og garverier, et vinværk, møller og flere forretninger.

Ifølge folketællingen i 1926 var Altai- landsbyen i Altai-området hjem for 7.595 indbyggere. Efter næsten et halvt århundrede modtog forliget en status, ifølge hvilken den nu blev betragtet som en by-type bosættelse.

En interessant historisk kendsgerning

Det er nysgerrig, at den store encyklopædi af 1904 indeholder en rekord, at Altai er en af de første schismatiske bosættelser. De fleste indbyggere vedtog i 1857 en fælles tro.

På landsbyens område var der 519 husstande og 3.000 indbyggere. Derudover havde landsbyen to kirker, en smørfabrik og en garverierfabrik, et ugentligt marked og et fredskammer.

Hvad er landsbyen i dag?

En stor udvikling bosættelse, beboet af 14 tusind mennesker, er præcis landsbyen Altay. Altai Territory, et billede der kan ses i denne artikel, er et meget smukt sted - med malerisk natur og mange floder. Landsbyen, som nævnes i artiklen, er ingen undtagelse. Det ligger ved foden af Altai, langs den lokale Kamenka-flod.

I landsbyen arbejder i lang tid allerede flere fabrikker, blandt andet vin, mursten, asfalt, bageri og nogle andre. Som i store byer er der supermarkeder, indkøbscentre, fitnesscentre, saunaer, cafeer og restauranter.

I distriktet er der forskellige uddannelsesinstitutioner, herunder almindelige skoler, børnehaver og erhvervsskoler, og der er også sådanne institutioner som mesterskabet til ostfremstilling.

Afregning er meget mere interessant end det forekommer ved første øjekast! Mange mennesker går her til turistformål. Hvad tiltrækker dem til landsbyen Altai? Altai Territory, hvis kort afspejler mangfoldigheden af dette område, viser klart, at det er her, du kan se og hvor du skal hen.

Lidt om plantens opdrættere

En sådan interessant og usædvanlig retning opstod her på grund af foreningen "Biolit", der åbnede i nærheden af landsbyen. Det er et stort arboretum, hvis plantager strækker sig i Altai-foden. Her dyrkes mere end 70 typer af medicinske og prydplanter.

Fitotourists er bare besøgende på arboretet. Mennesker er interesserede ikke kun i disse planter, men også i de produkter, de producerer. Og her har de mulighed for at erhverve disse kulturer for at få udtømmende oplysninger om hver plante.

Derudover har landsbyen et museum af lokal lore, hvor der samles en hel samling af malerier og interessante udstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.