TravelingRetninger

Cave, Altay. Vandfald og huler fritidshjem

Zalesovo er en temmelig stor by. Det blev oprettet i 1751, det år. Indtil begyndelsen af revolutionen i mange byer i regionen levede indvandrere (hovedsageligt fra Rusland). De fleste af dem er fattige. Efter bundfældning i området, bosættere begyndte avl gård. Men snart blev det undertrykker deres næver af omkringliggende landsbyer. En del af bosætterne (hovedsageligt kvæg og ikke har deres egen hjemmeside) arbejdede prichumyshskih landsbyer på den lokale befolkning.

En plan om at bygge en motorvej

I 1997 blev det foreslået at anvende den ufærdige del af jernbanen til opførelsen af motorvejen. Initiativtagerne var administrationen af Kemerovo og Altai. I december, den 97. afdeling af "Giprodor-Forskningsinstitut" (Barnaul) begyndte at udvikle en forundersøgelse for projektet. For første gang i form dukkede navnet "Altai-Kuzbass", som er anerkendt senere til sporet.

Overfør det ufærdige jernbanen

Samtidig med udviklingen af projektet udført arbejde på oversættelsen af det ufærdige objekt. Til denne første indgiftsprocedure sluttede Altai. Uden at vente på godkendelse af undersøgelser, i august 1997, blev der indgået aftale med Vesten-Sibiriske jernbane / d line til at overføre arbejde i proces linjer af Mellemøsten-Meret, som var placeret i Altai Territory. I april 1999 blev aftalen underskrevet af lederen af den vestlige-Siberian Railway og guvernøren i Kemerovo-regionen. Men kun i februar 2000 Administration udstedt et dekret om overførsel af ufærdige projekter og områder der støder op til det, for opførelsen af motorvejen. På dette tidspunkt er det blevet sat i drift den første del af det.

Udseendet af vandfaldet

Anlæg af vejen bidraget til nogle ændringer i landskabet. Især blev det dannede et vandfald i Altai Territory. Cave, takket være de nye attraktioner, er blevet ganske velkendt løsning. Denne interesse er forårsaget på grund af sprængning. Under disse minerede grus og småsten til dumping roadbed nær s. Cave (Altai Territory). Foto område vil blive præsenteret nedenfor.

geografi

Vandfald i Altai-regionen (huler ligger meget tæt på det) er blevet en favorit tidsfordriv sted for lokalbefolkningen. Dens højde er 10 meter, bredde i foråret tid af året - 10, om sommeren - 5 meter. Et karakteristisk træk ved attraktioner er, at vandet er varmt nok. Dette er på grund af sin magt, som udfører dammen, som er opstået efter oversvømmelse af ådale i færd med at stenbrud. Dens vand sommer har en forholdsvis høj temperatur, så det er i et vandfald er omtrent den samme. Placeret i med. Cave (Altai Territory) kunstig strøm omgivet af maleriske landskab. Nedenfor vandfaldet flodleje indsnævres, bliver stejl og høj bank. Det synes at være ligesom i canyon. Yderligere øger effekten af taiga, højt græs og en række forskellige farver af blomster, der vokser der, som omgiver floden. Takket være dette element. Cave (Altay, er foto område præsenteres i artiklen) tiltrækker flere og flere turister hvert år.

infrastruktur

Dam med varmt vand, et vandfald, en hule, som er et monument af naturen tiltrække turister. På grund af den konstante tilstrømning af mennesker var nødvendig i opbygningen af steder, hvor turister kunne bo med en overnatning. Det ikke så længe siden var uudviklet på s. Cave (Altai region) fritidshjem. Turister kan tilbringe natten i træhuse, tage dem ud. Her på det omkringliggende område, kan du tage et dampbad. På den første dag er prisen 200 rubler, yderligere - 150. Det skal erindres, at dammen, som ligger næsten ved siden af hulen n (Altai Territory), dybt nok, så når svømning skal du være forsigtig .. Det gælder især for uerfarne svømmere. Gæsterne skal bestanden op afskrækningsmidler og salver mod myg, da der er et stort antal af dem. I dammen tæt på. Cave (Altai Territory) bor en masse af fisk (suder, karper, gedder, karper), som er af interesse for fiskerne i området. Men der er fiskeri gebyr.

Udstyret campingplads med en helt ny små huse, læskure med borde, cabanas og bænke højre bred af reservoiret, som er beliggende ikke langt fra. Cave (Altay). Helligdage er valgt, som regel dem, der foretrækker at sidde med en fiskestang på stranden eller bare nyde den smukke natur. Her for besøgende stram reb til tørring af tøj, bekvemt organiseret nedkørsler til vand, der er udstyret områder til lejrbål. Ved indgangen får gæsterne nogle skraldeposer. På hverdage er det bygget langs bredden af en konvoj af 50, og i weekenden - fra 500 biler. Mange mennesker ønsker at komme til landsbyen af huler (Altai Territory) tidligt at vælge et roligt og hyggeligt sted. Selvom fire år siden, dammen området var "vilde". De fleste af de besøgende bor i Kemerovo og Novosibirsk regioner.

Egenskaber

Det tiltrækker turister naturens skønhed og overraskelser skarp ændring i landskabet. Floddalen, placeret lige over vandfaldet, dæmning, og der var en dam. Gæsterne kan slappe af på højre bred i birk skove. Der, på trods af det enorme antal af turister, beboet af søpindsvin. Venstre bank dækket taiga vegetation, og kan ses i vandet træstammer, som blev oversvømmet. Nedenfor vandfaldene hvor ådalen indsnævrer betydeligt, og kysten er stejle, er området omgivet af gran, birk og gran. Højde på lokale urter længere menneskelig vækst. Blandt dem er der blomster Aconite, dueurt buske og paraplyer Kæmpe-Bjørneklo, og nåede op til to meter. Vandet i dammen er helt varm, så vandfaldet er ikke så iskolde som i bjergene. Turister med stor glæde, at der under hans eller dyser placeret i "bade" ved dens fod.

rute

For at komme til vandfaldet, der ligger nær med. Cave (Altay) fra M-52, er det nødvendigt at køre sporet forbi distriktet centrum Zalesovo sad. Efter drejning til den ønskede placering bør holde ruten i retning mod. Guniha. Hvis du er i tvivl om rigtigheden af den valgte vej, kan enhver lokal beboer nemt forklare den rigtige retning, fordi dette vandfald er kendt af alle. Når du forlader landsbyen, efter at have passeret en lille stigning, kan du se porten på højre side og træhuse. Hvis du får den del af Kemerovo-regionen, ruten går så godt på vej Altai - Kuzbass. Fra Novosibirsk til dette mirakel af naturen kan nås gennem bosættelser Maslyanino, Dresvyanka og Guniha. Men i efteråret og foråret periode, og i vintermånederne mellem Gunihoy og Dresvyankoy harddisk. For eksempel i marts 2011 blev hele vejen dækket med sne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.