TravelingRetninger

Hvad skal man se i turen Moskva

Moskva - en storby med en rig historie og smuk arkitektur, der er kendt for sin lange historie, etablerede traditioner og en unik russisk kultur. Sandsynligvis, hver person har et ønske om at besøge mindst én gang i den russiske hovedstad, men så er der et spørgsmål til ham: "Hvad skal man se i Moskva"

For at fange i min hukommelse det mest interessante, vigtigt at overveje på forhånd, hvad steder i Moskva er værd at se. Så nu har du mulighed for at stifte bekendtskab med de vigtigste seværdigheder i hovedstaden.

Hvis du spekulerer på, hvad at se i Moskva, her er nogle af de vigtigste attraktioner i byen.

1. Kreml - er det vigtigste politiske, kulturelle, arkitektoniske og historiske del af byen. Der er også residens for Ruslands præsident. På det område af Kreml kan du se og besøge våbenfabrik, som er en del af Great Palace of Kreml, Diamond Fund af Rusland, hvor man kan se den enestående historiske samling af smykker, det historiske museum. På Manege Square har en smuk udsigt over St. Vasiliya Blazhennogo. Og der kan du gå langs Secret Garden og kig ind Antagelsen, Archangel og Annunciation kirker.

2. Den berømte Røde Plads ligger i nærheden af Kreml. Walking gennem det, kan du besøge mausoleum af Lenin, og du kan gå til den evige ild og se vagtskiftet. Også på den Røde Plads kan du besøge St. Vasiliya Blazhennogo.

3. Den stat Tretyakov Gallery - den største samling af unikke originale malerier af forskellige kunstnere. Der kan du slentre gennem de rummelige haller og fordybe sig i en verden af maleriet. Galleriet ofte vært for forskellige udstillinger.

4. Spurvebakkerne - er noget, der skal-se i Moskva har brug for, fordi der er en fantastisk udsigt over store dele af byen. Observation dæk - et af de foretrukne steder for mange besøgende og beboere. Vi ser også opbygningen af Moskvas Statsuniversitet, som er kendt for sin unikke arkitektur. Moskva Universitet har en høj 12-ton rolig, og den totale højde af bygningen - 240 m.

5. Kolomenskoye - Historisk Museum, som er kendt for sin arkitektur og gammel historie. Når det var kongens herregård - i det 14. århundrede. Så i det 17. århundrede byggede de et træ grand palace, beplantet have. Og nu at komme ind i ejendom er mulig gennem porten med klokketårn og nyde den historiske arkitektur.

Det er ikke alt, hvad man skal se i Moskva skønnes nødvendigt. I hovedstaden kan du besøge Novodevichy Kloster, som blev bygget i det 16. århundrede og er stadig i kraft. Det er også værd at gå til boet Kuskovo, som også kaldes Versailles i Moskva. Du vil blive overrasket arkitektur af boligen, men mest af alt glæde glas og keramik samling af forskellige lande fra oldtiden til nutiden.

Men hvis du går på en familie tur, har du sandsynligvis tænkt over, hvad at se børn i Moskva. De sædvanlige udflugter til museer, de kan virke kedeligt. Derfor er det nødvendigt at gå til tur på floden med båd. Denne tur, for sikker vil glæde børn, og på samme tid, vil være i stand til at se hovedstaden, på den anden side - fra floden. Der åbner en helt anden, lige så imponerende udsigt over byen. Til børn er det ikke var kedeligt, er særlige aktiviteter for børn afholdes på en yacht, derudover kan der være helt lækker frokost.

Alligevel er det interessant at se i Moskva? Gå en tur gennem Gorky Park, dette er en af de mest berømte og største parker i hovedstaden. I stræder i parken kan du finde en masse underholdning, auktioner og komplekser. Og hvis du er i Moskva i vinteren, i Gorky Park er byens største skøjtebane.

En dag er ikke nok til at sætte sig ind i alle seværdighederne i hovedstaden. Og nu du allerede ved, at du kan se i Moskva. Du går gennem de gamle steder med en rig historie, storslåede arkitektur og interessante traditioner, og din hukommelse vil blive dybt indgraveret de mest interessante øjeblikke af din rejse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.