TravelingRetninger

Areal og befolkning i Prag. Hvad har brug for et visum til Prag?

Prag - den storslåede by, som ligger i hjertet af Europa. Skønhed kan sammenlignes selv med Paris. Hans historie af sidste årtusinde: byen vidne til proklamationen af uafhængighed nazistiske kontrol, den undertrykkende kommunistiske og kapitalistiske demokrati.

Hovedstaden i Tjekkiet - en dynamisk og levende by, hvis udvikling en vigtig rolle spilles af turisme. Befolkningen i Prag og besøger folk beundre fantastiske bygninger og smukke gamle gader. Hver af de Prag-området har sin egen karakteristiske og unikke atmosfære charme.

Lad os lære mere om denne vidunderlige by!

Prag: beskrivelse og historie

Prag - den storslåede hovedstad i Tjekkiet, som er beliggende i den nordvestlige del af landet. En magiske by broer, katedraler, kirker og tårne med guld Vippet behandlet af fjortende største i EU. Rich for sin historiske arv, det er det kommercielle og kulturelle centrum af landet.

Byen blev grundlagt under den romanske kultur og blomstrede under den gotiske og renæssance. Frugtbar jord, naturlige vandstrømme, ressourcer, og arbejdende folk i Prag har spillet en afgørende rolle i den tidlige udvikling af byen. Han blev også et sted for bestyrelsen for to romerske kejsere, og derfor, hovedstaden i det hellige romerske rige. Senere Prag blev en vigtig by at det habsburgske monarki og dets østrig-ungarske kejserrige, og efter første verdenskrig - hovedstaden i Tjekkoslovakiet. I 1993, efter dens sammenbrud, blev byen hovedstad i den nye Tjekkiet.

administrative opdeling

Prag-området er 496,1 sq. km. Hjem Vltava-floden strækker gennem byen 31 km med en maksimal bredde på omkring 330 meter. Langs det dannede et stort antal øer, såsom det charmerende Camp og herlighed, som, i umiddelbar nærhed af National Theatre. For nylig er de blevet fantastisk mødested for mange kulturelle arrangementer.

Capital består af 4 hovedområder, hvor befolkningen er koncentreret i Prag:

1. Den gamle by med den gamle rådhusplads.

2. Ny bydel med Wenzelspladsen og det europæiske kvarter.

3. Karlsbroen forbinder den østlige og vestlige region og er det mest besøgte sted af turister, der ønsker at udforske under fortrolige med de historiske seværdigheder i byen.

4. Vestbredden med en middelalderborg Hradcany.

Men byen har 22 administrative distrikter og 112 matrikulære territorier.

Prag befolkning

I hovedstaden i Tjekkiet er hjemsted for omkring 1,3 millioner mennesker. Størstedelen af befolkningen består af tjekkerne. Nær bymidten i små grupper lever romanske og slovakiske samfund. Hertil kommer, Prag er et stort antal udlændinge (tyskere og amerikanere), der kom her på indtjeningen.

Det er vigtigt at bemærke, at der hvert år kommer til hovedstaden for næsten 15 millioner turister til at nyde den fantastiske natur i byen, for at besøge de berømte seværdigheder, nyde lækre måltider og slappe af, tage en pause fra travlhed i livet, gå en tur langs de gamle gader, som er berømt i Prag. Officielt sprog - tjekkisk, en af de mest vanskelige slaviske dialekter. Men på steder, hvor der er en stor flok turister, personalet taler tysk, spansk og engelsk,.

klima

På grund af det faktum, at Prag ligger i hjertet af Europa, er karakteriseret ved eksperimentelle vejrforhold for det. Men disse ændringer tilføjede, at den romantiske appel af byen.

Prag har et mildt koldt klima med betydelig nedbør i løbet af året.

Om vinteren, kviksølvet i termometeret når op -5 grader, og om sommeren er temperaturen i intervallet +20 ... + 35 grader. Nedbørsmængde - moderat.

7 ting du bør vide om Prag

Prag - byens centrum, som er skøre alle turister. Før du besøger dette vidunderlige sted, er det nødvendigt at finde ud af et par interessante fakta:

1. Måske den mest berømte attraktion i hovedstaden er det astronomiske ur, som er foran det gamle rådhus, hvor hundredvis af besøgende fra hele verden.

2. Ifølge Guinness Rekordbog, Prag er den stolte ejer af den største borg i verden med mange værfter og tilhørende bygninger.

3. Efter mordet på John Lennon i 1980, blev hans billede malet på væggen foran den franske ambassade. Siden da dette sted var en reel mindesmærke for den berømte musiker, men også et symbol på ytringsfrihed og ikke-voldelig opstand.

4. Det er berømt for at producere den bedste øl Tjekkiet (Prag), offentligheden og besøgende, der drikker omkring 43 liter skummet produkt på året.

5. Prags internationale Marathon blev grundlagt i 1995 og er nu blevet en af de mest prestigefyldte løb i verden.

6. International Music Festival "Prag-foråret", der blev afholdt for første gang i 1946, arrangerer jævnligt koncerter med kendte orkestre.

7. tv-tårnet er den højeste i verden, så det blev en surrealistisk syn af Prag.

Visa information til rejsende

Tjekkiet er medlem af Den Europæiske Union, og en del af Schengen-zonen, så de fleste europæiske turister behøver ikke visum for at besøge Prag. Men mange borgere i SNG-landene, der ønsker at besøge sin fabelagtige kapital, er det nødvendigt at udstede et Schengen (kortvarig) visum at opholde sig i landet op til 90 dage.

Det er værd at være opmærksom på følgende fakta:

1. visum ikke kan udstedes i steder for at krydse den tjekkiske grænse eller i lufthavnen i Prag. Håndtag kun nødvendige visum centre i din by, med en specifik liste over dokumenter.

2. Rejsende med visum skal registreres hos politiet inden for 3 arbejdsdage efter ankomsten i byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.