LovStat og lov

Paraguay flag: historie, funktioner og værdi

I hvert land er der veldefinerede statslige symboler, som omfatter flaget. Republikken Paraguay er ingen undtagelse, i virkeligheden, billedet af denne tilstand er unikke. I første omgang symbolet er en blå klud med en seks-takkede stjerne i øverste venstre hjørne. Men fra det fjerne 1811, har meget ændret sig, og flag Paraguay transformeret med nye farver, historie, fået en ny betydning.

historien

Flag Paraguay, kan billeder af som findes i nyhederne, og også lige på nettet, blev vedtaget i 1842.

Alle farver blev taget fra den franske trikolore: "befrielse" rød, blå, hvid, hvilket i kombination betyder Hver af dem bærer en passende værdi: rød - mod, ære, patriotisme og retfærdighed, hvid - renhed, sammenhold, fred, blå - sindsro, kærlighed, frihed.

Beskrivelse og andele af offentlige symboler

Paraguay flag repræsenterer den klassiske form af en kontinuerlig bane. Det er værd at bemærke, at det store flertal af lande har nationale symboler er sådanne tegn. Siderne svarer til hinanden som en andel af 5: 3.

Som tidligere bemærket Paraguay flag - er en kombination af tre farver, som er anbragt vandret i det samme forhold på lærredet. Den nedre del er farvet med mættet blå seredinka gjort hvidt, og toppen er en stribe af lys purpurrød farve. Præcis i midten er det nationale symbol for landet. Det ligger lige langt fra kanterne af kluden. På bagsiden, samt i midten af flag, emblazoned Treasury segl. Mange udlændinge slående flag Paraguay. Det særlige ligger i det faktum, at det er den eneste stat i symbolet, hvoraf fra forskellige sider der er forskellige logoer.

smådele

I 1990 blev Paraguays flag slog emblem. På en hvid baggrund med den mindeværdige tid havde pyatiluchnaya stjerne malet i guld farve. Sammen med farvesymboler, pryder symbolet stiliseret håndflade og Oliegrene. I spansk er der en inskription inde i cirklen: "Republikken Paraguay"

Beskrevet på den modsatte side af flaget er til stede, som tidligere nævnt, frakke Treasury. Dette symbol er en kreds af hvid farve, som er placeret i midten af en løve lavet af guld. Formål med dyrenes konge er at beskytte den røde frygisk hue, et symbol på frihed og permanente revolutionære bevægelser, som er motoren i gang.

Det første skub i dannelsen og vedtagelse af statslige symboler fungerede som uafhængighed fra Spanien i 1842. På det tidspunkt var Paraguay kaldet "Rio de la Plata." Lidt senere, folk var i stand til at få den ønskede suverænitet Argentina. Alle ændringer, der flød fra midten af det nittende århundrede, blev berørt primært med billedet af den stat Emblem og segl statskassen. Af hele mit hjerte Jeg vil gerne tro, at formålet med flaget vil blive implementeret i hele perioden af eksistens af staten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.