BilerBiler

Hvad er tiptronic og princippet om dens drift

Når du køber en første bil mange af os står med det dilemma, hvad du skal vælge gearkasse tiptronic eller automatisk. En masse nye førere ikke ved, at der faktisk disse termer betyder meget forskellige ting, så at sammenligne dem er ikke helt korrekt. I denne artikel vil vi forsøge at forstå, hvad en tiptronic og hvad er princippet om dens drift.

Først og fremmest vil jeg gerne ødelægge lang bytuyuschy stereotyper og for at understrege, at navnet ikke betyder en af de typer af transmission. Det er en funktion, der giver dig mulighed for manuelt skifte gear på automatgear. Desuden nu navnet på denne maskine er evnen til at adskille varemærke, som kaldes Tiptronic. Det skal bemærkes, at det først blev dokumenteret i 1989, det hører til den tyske bilkoncern Porsche. Ifølge selskabet blev dette system designet til sportsvogne med henblik på at sikre flere hurtige gearskift. Dette blev opnået ved at reducere bane af armfunktion.

Desuden er tiptronic gearkasse også karakteriseret ved, at denne funktion tillader føreren at styre bilens køredynamik i forskellige variationer af funktionen af motoren. Med andre ord synes det muligt, at er urealistiske for standard automatiske transmissioner i dets klassiske form, navnlig yderligere acceleration evne, inklusion sving nedgearing, bremsning af en motor og så videre.

Apropos det, der er automatisk, skal du også forstå og dybest set hans handlinger. For at skifte til denne tilstand er det nødvendigt at oversætte gearvælgeren af automatgear i en særlig udskæring placeret i kulissen. Det kan defineres som tilstedeværelsen af tegn "plus" og "minus". Der er flere design variationer, baseret på hvilken, antallet af omskiftere kan være fra et til tre (for aktivering tilstand, sænke og øge transmissionen). Ud fra disse elektriske signaler tilføres til blokken, som igen udløser hele algoritme og udfører gearstangen. I moderne modeller af biler skifter til manuel kontrol kan også udføres via "kronbladene" - særlige kontakter under hjulet, og derefter informationsdisplayet viser oplysninger om gear.

Den første bil, der ramte markedet med en automatisk gearkasse, er udstyret med tiptronic funktion, blev en Porsche 911. Han kom ud af samlebåndet i 1990, og efter et stykke tid, sådan knowhow til dine arme tog og andre ledere i verden bilindustrien. Bemærk, at når de brugte et andet navn, fordi den officielle ejer af varemærket er et selskab Tiptronic Porsche. Faktisk førte alt dette til, at dets navn er blevet synonymt. På grund af dette, og der er forvirring om, hvad der er tiptronic. Problemet fortsætter den dag i dag.

Som et resultat, bortset fra, at en sådan automatisk, ofte indebære en automatisk gearkasse med manuel kontrolfunktion, uanset hvilken algoritme skridt, der er fastsat i det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.