BilerBiler

Gestus regulator: grundlæggende positioner og afkodning

I den seneste tid, hvor lyskrydset blev installeret på sjældne korsvej, og de kom med jævne mellemrum ud af bygningen, blev tilstedeværelsen af regulatoren ses som en selvfølge på vejen. Efterhånden ændrede billedet sig, teknisk udstyr forbedret, og det syntes, at tiden er kommet, hvor de tre farver trafik controllere er blevet skubbet en mand med en stav i hånden med de travleste kryds. Du ved aldrig, du ved aldrig ... Men indtil det sker, at trafikken controller fagter, er det bedre at huske.

I nogle tilfælde er det sandsynligt, at se den flyveleder ved en skillevej

En af de vigtigste årsager til politiet i skæringspunktet - et lyskryds funktionsfejl. Uanset det nye og perfekt teknisk udstyr til at regulere flytning af planter, grundene til, at de lejlighedsvis mislykkes, kan være meget forskellige. Denne trafikulykker, når ofrene bliver meget let, og naturkatastrofer, men hvem ved hvad der kan ske lidt. Det kan bevidst skade upålidelige borgere. Dette er de mest almindelige tilfælde af svigt af trafiklys. Der er også usædvanlig skade, men de har individuel karakter.

Således kan fremkomsten af den flyveleder i et kryds skyldes en alvorlig ulykke vejtrafikken, hvor fortsætte på lyskryds er der ingen måde. I nogle tilfælde, når du har brug for at skabe et kompleks af de vigtigste krydsene med den særlige ordning bevægelighed (under sportslige eller kulturelle arrangementer, kortege udenlandsk delegation eller tog lastet med høj risiko) regulator også finder sted sætte ham ved en skillevej. Chauffører, der er i denne periode, under kontrol af inspektører fra færdselspolitiet vejstrækninger bør glemme alt om trafiklys og vende vores opmærksomhed mod de trafikale controller fagter.

Hvem er vigtigere: lyskrydset eller trafik controller?

Ofte bilister glemt færdselsreglerne, forvirrer tilstedeværelsen af flyveleder på det rigtige lyskryds. Hvad skal gøre, og hvem "adlyde"? For at undgå sådanne pinlige situationer (og mange af dem ender med bøder), er det nødvendigt at vide, at fastsætte regler om emnet fra 2013.

De erklærede klart, at prioriteringen blinklys er en betjent på den berørte vejstrækning. Han giver og bestille det. Så selv når du kører et lyskryds, chauffører skal kun reagere på de regulator gestus. Uvidenhed om reglerne kan ikke blot føre til en ulykke, men også til fratagelse af et kørekort. Især hvis en person fra bilister åbenbar forsømmelighed, og komme til færdselspolitiet inspektør i tovtrækkeri over reglerne, og dermed afsløre deres kriminelle uvidenhed.

Gestus regulator til at fungere som et signal

På effektiviteten af trafik inspektører og dens evne til at reagere øjeblikkeligt på en situation, afhænger af sikkerheden på pisterne. Det er et aksiom. Fremkomsten af en mand i uniform med en stribet stang i hånden bør omhyggeligt drivere gøre en særlig årvågenhed - kan bevæge sig nær den bilist, som er vanskelig at forstå de grundlæggende regulator fagter og deres betydninger. I dette tilfælde er det nødvendigt ikke blot at overvåge signalerne fra politiet, men også holde øje med opførslen af andre bilejere. Der er en mulighed for, at nogen vil reagere på de signaler korrekt, og trafikulykke i dette tilfælde ikke kan undgås.

Simple gestus flyveleder trafik

Betragt den simple gestus af flyveleder ved et kryds, såsom en hævet hånd strakt sidelæns eller sænkes langs kroppen med begge hænder. Disse signaler kræver ikke en øjeblikkelig evaluering af situationen, da fortolkningen er meget simple. Hævet hånd betyder et forbud mod transport af alle køretøjer undtagen dem, der signalerer den tid allerede i rundkørslen. De har brug for at afslutte manøvren, mens resten skal vente på tilladelse fra politiet. Udstrakte arme til siderne eller sænkede langs kroppen, tjene som et signal til dem, der står bag eller foran politiet af hans ansigt, som ikke kan gå. De, der bevæger sig til siden i forhold til den flyveleder, kan du fortsætte ligeud og til højre. Fodgængere bør skynde sig at krydse vejen. Sporvogne kan kun gå lige.

Hænder op, eller hvordan man korrekt reagere på gestus?

Flere detaljer bør demonteres dem fagter regulator og deres betydning, hvilket kan forvirre uerfarne bilejere. For eksempel er den højre hånd strakt frem? Nu skal det bemærkes, at udskrift af ethvert signal afhænger af placeringen af driveren til huset politimand. I dette tilfælde den betjent, stående med løftede højre hånd på ansigtet af føreren, hvilket giver ham tilladelse til at flytte kun til højre. Det samme gælder for sporvogne. Fodgængere nødt til at vente. Bevægelsen af køretøjer på den del af ryggen eller højre side er forbudt. Men fodgængere fra bag flyveleder at krydse vejen som muligt. Hvis bilen er i bevægelse fra venstre side af politiet, er det muligt at vælge en hvilken som helst retning. Her gælder imidlertid kun for sporvogne, for de tillod bevægelsen kun i én retning - til venstre.

Forløbet af venstre, drej til højre

Kørsel flyveleder gestus er ikke specielt svært for chaufføren opmærksomme og klog. Men dem, der mistede i den mest simple situation med orientering af reglerne, er det nødvendigt at lære principperne for signal flow mere grundigt.

Den første ting at huske er, at den hånd-controller - en slags barrierer, som vi alle er vant til at se stort set alle jernbanen passage. Og ryggen - en slags rødt lys, der kan kun være én reaktion - punktum bevægelse. Bevæger sig langs regulatoren kun kan være fra to retninger på fire-vejs kryds. Så tilbage - de to retninger af bevægelse - hånd. Her måske de første lektioner, der har brug for at huske, og så vil det være lettere.

Nogle simple teknikker til memorization regulator signaler

Bilisterne er kommet op med en masse tricks, hvordan at huske håndbevægelser regulator. En af dem er denne: gå og kalde i er kun mulig gennem ærmet; gennem ryggen og brystet - ikke at køre. Hvis du skille joke og sammenlignes med at fastsætte regler, viser det sig, at den vittighed afspejler sandheden, og det skal tages meget alvorligt. Med en god visuel hukommelse , kan du lave et notat i de billeder, hvor alle elementer vil blive faste førerens handlinger med hensyn til, hvordan regulatoren kroppen er i en bestemt situation. Hyppig ser notatet, og om muligt en sammenligning af de situationer, der er afbildet i det, med den reelle situation på vejen vil være en glimrende træning for føreren.

Fra den video tutorial til at praktisere

Men hvis den visuelle træning på notatet ikke hjælper at huske de grundlæggende signaler af en politimand, bør starte fra begyndelsen. Reglerne i vejen hele eksisterende gestus regulator beskrives udførligt. Tilfælde, hvor, efter at have fået et kørekort af alt, der har lært at glemme en gang for lang tid, er ret almindelig. Denne fejl er et presserende behov for at eliminere gentage regler eller passerer klasser på video tutorials, der let kan findes på internettet. Og hvis vi ikke tager flyveleder som den onde tjener, der kun kan skabe problemer, men husk, at politiet på vejen - den første mate, vil signalet givet ved SDA være meget lettere at forstå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.