Kunst og underholdningLitteratur

Romantik om varulve: en liste over de bedste. Kærligt-fi romaner om varulve

Shapeshifter - denne mystiske mytologisk væsen , der har evnen til at reinkarnation fra menneske til dyr og omvendt. Det er ikke overraskende, at dette emne er meget populær i litteraturen, ganske mange fremtrædende og spirende forfattere utrætteligt for at skabe en fantastisk historie, de mystiske historier og kærlighed historier om varulve.

En meget almindelig historie

Processen med at dreje en mand ind i et dyr er et fælles emne for litterære værker fra forskellige epoker. Selv i den velkendte "Lay" beskriver i detaljer den interessante karakter - Vsevolod Polotsk, som er anbragt af forfatteren som en troldmand og varulv. I gamle russiske epos en af heltene - Volga Svyatoslavich - kan udvikle sig til et dyr og til venstre, Shchuchin-Rybin lille gornostayushkom og andre repræsentanter for fauna. For mere overbevisende, bør vi også huske Fire Serpent, som ifølge legenden, kan udvikle sig til en smuk ung mand og kvinder til at deltage. Og den velkendte karakter af russiske eventyr - Koshchey Immortal, der gentagne gange har demonstreret evne til læseren at blive til andre skabninger. Egenskaberne af varulv tilskrives ofte forskrækkelse, trolde og hekse. Kategori "mystisk roman" er med rette stolt af det kunstneriske arbejde af Bram Stokers "Dracula", hvor hovedpersonen, selv om en vampyr, men står foran publikum af alt historien i flere forklædninger: hunched visne gamle mand, smuk ung smuk mand, en kæmpe flagermus, stor ulv og selv tåge.

Kærlighed i verden alle lydige

Romantik om varulve i højere grad for udviklingen af historien ved hjælp af den kendsgerning, at HRE, på trods af den brutale naturreservat menneske sensuel indre verden. Så intet menneske er fremmed for dem, og den kærlighed, lidenskab så godt. Og hvis vi tager hensyn til, at der ifølge mange tror, alle uden undtagelse, varulve besidder ekstraordinære evner: overnaturlig kraft, hurtighed og smidighed, nattesyn og evnen til at regenerere - den bedste helten for produkter af denne art er svært at forestille sig.

Konventionel klassifikation

Fi kærlighedshistorier om varulve beskrive tegnene i to slags: dem, der bliver til dyr på egen hånd (ved hjælp af magiske ritualer, magi, ritualer), og dem, der er plaget af lycanthropy. Den første kan nemt blive til dyrene til enhver tid og ikke mister deres evne til at tænke rationelt (som menneske), og den anden reinkarneret for det meste i en fuldmåne nat, på trods af sig selv, og i denne periode, udgav deres dyriske begyndelse, og den menneskelige natur Det skubbes dybt nok inde. En sådan helt normalt ikke huske, hvad han gjorde, mens i dyr formular. Hver mystisk kærlighedshistorie, en eller anden måde, bygger sin fortælling i disse funktioner hovedpersonerne.

De vigtigste ting - følelsesmæssig tilfredshed!

Det vigtigste intriger af dette produkt bør være bøjet rundt om fremkomsten og efterfølgende udvikling af et romantisk forhold mellem de to tegn. Nødvendig konflikt lyse kulmination, det endelige produkt skal være ekstremt optimistisk og følelsesmæssigt tilfredsstillende. Love - ganske vanskeligt og ufordelt følelse så roman om kærlighed har ofte en unik historie og give læseren en fantastisk historie, fra den kyske og romantiske til det mest lidenskabelige og meget ærlig.

Mød på omslaget?

Typisk navnet på romanen og spændende dækning billede taler for sig selv, som udtrykker sin essens. Efter alt, dækslet er lysere og saftigere bogens titel, den mest uerfarne læser opmærksomme på det. Selv om der er undtagelser, blandt dem:

  1. "Panther s Den" af biskop Esmeralda. Allerede meget oprigtig arbejde, andre fantastiske kærlighedshistorier om varulve synes skamfuld bøger til skolepiger kyske ved sammenligning. Hovedpersonen Sidni Cheyz mener, at alle mennesker er gode kun for en enkelt. Hun havde længe givet op på forholdet og blot ønsker at tilfredsstille deres kødelige behov. Til dette formål er hun sendt til klubben "Panther s Den", der opfylder værtsinstitutionen - den mystiske Raymond Dekodreu. Heroes tilbringe og uforglemmelig aften. Manden beslutter sig for at opbygge et forhold til Sydney, og senere åbnede sin mørke hemmelighed, men i dette øjeblik livet af skønhed er truet. Og Raymond instinkter forrang for selvkontrol, så tidligt pige bekendtskab med dyret inde tayaschimsya elsker. Og dette er kun begyndelsen.
  2. "Jeg vil blive hædret ved juletid" af Roys Rebekka. En af de få dødelige, som voksede op i en ulveflok, Betani Dzhonson ønsker i uanset var at bøje ud med varulve. For at gøre dette, den beder om hjælp og en plastikkirurg, og en terapeut. Men i hendes liv mødte nogle Hatch Denarius, alfa han. Han følte lugten af heltinden indser, at hun tilhører ham. Og den menneskeskabte varulv i hvert fald ikke har til hensigt at lade Beth til Italien. Takket være indsatsen fra Madame Yves begge helte vil vide, hvor stærk kan være en fatal attraktion halvdele i en fabelagtig jul.
  3. "The Promise" af Natalia Kotyanova. Artwork fortæller historien om en smuk pige, som i den tidlige barndom venner med drengen-ulv-varulv, og ikke engang tænke på konsekvenserne, lovede at gifte sig med ham. År senere, de elskende voksede og allerede planlagt at gå ned ad kirkegulvet, men folk er meget mere snigende rovdyr. En roman om mennesker og ulve, had og lidenskabelig kærlighed, forræderi, forræderi og selvfornægtelse, oprigtighed, uselviskhed og misundelse.

Feature historier serien

I den nuværende bog udgivelse litterære værker er en genre (fantasi, detektiv, humoristisk prosa, børnelitteratur og, selvfølgelig, romaner om kærlighed) er tilgængelige som en del af bogserien. Alle ved, at bogserien - er dette bogen for det meste af en forfatter, der af den ene eller anden grund udgiver positioneret til at udgøre links i en enkelt sekvens:

  1. "Betændelse i månen," forfatteren Monro Lyusi. Serie: "Children of the Moon". Book et værelse i en serie af 3. Hovedpersonen Sabrina kan redde folk i sit samfund fra udryddelse, hvis tiden vil returnere en hellig sten var-ravne. Det kan kun gøres gøre sin vej i Donegal klan. Hun vælger i sin udtalelse, den nemmeste måde - hun foregiver at være fattig, lider alt hukommelsestab. Når du kommer ind i fjendens lejr, hun uventet forelsker sig i herre klanen.
  2. "Lunar tiltrækning", forfatter Monro Lyusi. Serie: "Children of the Moon". Book et værelse på serien: 2. Hovedpersonen Talorc - leder af flokken af varulve og Lord Sinclair klan bryster sig af at være ungkarl. Men efter ordre fra kongen tvang, for at komme i indgreb med englænderinde Abigail. Efter en svimlende lidenskabelig nat det unge par gerne finde et fælles sprog. Men Talorc ikke travlt med at indrømme at hans kone, at han er en varulv. Abigail, lærte af hans bedrag, beslutter sig for at bryde de hellige bånd ægteskab. Hovedpersonen får brug for al det mod og snilde ulv, med henblik på at returnere den til fordel for hans elskede kone.
  3. "Moonrise" af Monro Lyusi. Serie: "Children of the Moon". Book et værelse på serien: 1. Den centrale karakter Tai MakEnlap selv og følte sympati for søde Frankie, men kategorisk afvist muligheden af et ægteskab mellem varulve og mennesker. For længe siden Frankie smelter fra kærlighed Ty, uvidende om hans dyriske natur. Når unge mennesker er fanget i en lille skov hytte på grund raser vejr. Det var i dette øjeblik var at vågne op dyret natur of Man.

Ikke en ulv, men jaguar

Romantik om varulve i rollen som hovedpersonerne er for det meste bare ulve, selvom der er nogle undtagelser. For eksempel bogen "Fangs og kløer" McKenna Annemarie. I det hovedpersonen - en fyrste vampyrer Seth Grembl, som også kan omdannes til en jaguar. Han forelsker sig i en pige-detektiv Paxton, der mener alle vampyrer blodtørstige mordere. Som skæbner dekret Paxton Tenor med en politi partner vil arbejde med vampyr prins at opklare forbrydelsen. Og måske tæt kommunikation vil hjælpe det til at revidere sine principper og ændre holdning.

uendelig sæt

Fiktion kærlighed historier om varulve i overflod. Bøger af denne genre er aldrig for meget - for dem er der altid en efterspørgsel, så forlagene sikkert kopiere dem i stort antal, under hensyntagen til forskellige finansielle muligheder for læserne. Blandt de mest morsomme: "Søges: Wild Target" (af Sims Dzhessika), "Wild synder" (ved Rayt Syuzanna) og "Fury" (af Lauren Doner).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.